Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(aimute @ 2015 08 04, 11:22)
Sveikos, gal galite parekomenduoti kazka efektyvaus nuo plauku slinkimo  4u.gif

Silicio kompleksas
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 08 04, 12:50)
Ką gero žinot spaudimui pakelti?

Prie aminorūgšties Phenylanine būna parašyta, kad netinka su aukštu kraujo spaudimu. Padeda esant depresinėms būklėms, ypač kai dominuoja apatija, mieguistumas. Fenilalaninas gali padėti atsikratyti pripratimo vartoti kofeiną, t.y. padeda nejausti kofeino abstinencijai būdingo rytinio silpnumo, nes puikiai tonizuoja. Gal padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 08 04, 12:50)
Ką gero žinot spaudimui pakelti?

pakelti labai sudėtinga, nebent imsite kardinaliai keisti visą gyvenimą, gal tada keisis ir spaudimas smile.gif
Atsakyti
Susikroviau 4u.gif Krepšelis ir 2-as Krepšelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 08 04, 12:36)
O koks iherbe geriausias kordicepsas?
Gal kas jau išbandėt/

Tevams si standartizuota siunciau, vaikui milteliais

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 08 04, 13:24)
Kad aš tik kokosų aliejų randu  g.gif  lens.gif

Sorry, kokosu ir uzrodziau, o sviestmedzio gero neradau cia, siunciausi is ebaj
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 04, 15:18)
Prie aminorūgšties  Phenylanine būna parašyta, kad netinka su aukštu kraujo spaudimu.  Padeda esant depresinėms būklėms, ypač kai dominuoja apatija, mieguistumas.  Fenilalaninas gali padėti atsikratyti pripratimo vartoti kofeiną, t.y. padeda nejausti kofeino abstinencijai būdingo rytinio silpnumo, nes puikiai tonizuoja. Gal padėtų  g.gif

Man aktualu mieguistumo ir depresinių būklių tema, tik va, paskaičiau kad fenilaninas virsta tirozinu. Tai jeigu aš jau geriu tiroziną, gausiu sviestą sviestuotą?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 04, 15:40)
pakelti labai sudėtinga, nebent imsite kardinaliai keisti visą gyvenimą, gal tada keisis ir spaudimas smile.gif

Tai visam laikui tikrai sudėtinga, o tam kartui - druska, cinamonas, eleuterokokas...
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 08 04, 18:22)
Man aktualu mieguistumo ir depresinių būklių tema, tik va, paskaičiau kad fenilaninas virsta tirozinu. Tai jeigu aš jau geriu tiroziną, gausiu sviestą sviestuotą?
Papildyta:

Tai visam laikui tikrai sudėtinga, o tam kartui - druska, cinamonas, eleuterokokas...

Abieju tai tikrai nereikia /Jei nėra fenilalanino, negali susidaryti ir tirozino./, reiketu pasinagrineti kas geriau tinka. Fenilalaninas nepakeičiamoji am.rugstis, o tirozinas pakeiciamoji t.y. jei jos negaunant su maistu organizmas kurį laiką sugeba pats sintetint. Nors pvz. sitame amino r. koplekse ir ta ir ta yra. Tai kam deda abu g.gif
O cinamonas atrodo mazina kraujospudi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 04 rugpjūčio 2015 - 18:55
Kažinšio gėrio iherbe yra g.gif
Apie kokosų actą
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 05, 08:20)
Kažinšio gėrio iherbe yra g.gif
Apie kokosų actą

Aš irgi šiandien šį straipsnį perskaičiau ir puoliau ieškoti lotuliukas.gif kokosų actas
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 05, 08:51)
Aš irgi šiandien šį straipsnį perskaičiau ir puoliau ieškoti  lotuliukas.gif kokosų actas

Ačiū. Reiks bandyt, nes riju nesveikai lotuliukas.gif . Tik sunkus rupkė, labai išbrangina siuntimą ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
gera žinia - mano siuntinys nepasiklydo. Bloga - trečias siuntinys su laišku iš muitinės doh.gif Jie ką veikt neturi ar ką... suma tai 20 dolcų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 05, 09:20)
Ačiū. Reiks bandyt, nes riju nesveikai lotuliukas.gif . Tik sunkus rupkė, labai išbrangina siuntimą ax.gif

Aha, siuntimas tai pabrangsta doh.gif Lietuvoje radau 250 ml. už 8 eurus parduoda, tai dar brangiau išeina, nei čia su siuntimo pabrangimu.
Dėl ryjimo, tai vietoj vakarienės pradėjau gerti proteinų kokteilį. Keista, bet nesinori ryti, tik skrandis toks tuščias vakare, kažkaip nemalonus jausmas, tai pomidorų, agurkų salotų dar užvalgau ir svoris krenta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 05 rugpjūčio 2015 - 08:37