QUOTE(Ledime @ 2016 01 14, 11:43)
Cia skystus?
Tai zinoma,kad reikia grudinti, bet kai vaikai eina i darzeli,tai tie visi virusiukai neisvengiami, musu gydytoja karta pasake,kad cia ne vaiko ligos, o kolektyvinnes
Ir dar skaiciau,kad normalu jei vaikais serga 10 kartu per metus (cia iki 4m atrodo),tai istiesu labai daug atrodo
O grudinimui dar labai svarbu teisinga ir pilnaverte mityba.Tik bent jau mano akimis tai darzelio meniu nelabai man pilnavertiskas atrodo
Uztai labai stengiuosi vakarienei ka nors sveiko pagaminti,tik ne visada maniskis valgo mano sveika maista.Cia kazkuria diena kalbu telefonu su vyru ir sakau,kad va troskinuka darysiu vakarienei,A zaide netoliese ir sako "man tai nepatinka troskiniai,fu"
O valgydavo anksciau labai juos
ne, tokius kaip
guminukus. skysti jam neskanus.
na cia gal dar ka vadiname "serga". ar jau virusas, ar tik sloga kokia. aisku, pirmi metai darzelyje adaptaciniai, vaikas turi iveikti daug visokiu nauju ligu ligeliu. bet ka jau cia bepadarysi, vaikas turi igyti imuniteta.
o kodel tu manai, kad darzelyje maistas nera pilnavertis?
pas mus jau gera pusmeti tas "fu" ir "man neskanu", nors net nepasiziuri i lekste
vat ko visai nebevalgo, tai jogurto ir varskes. anksciau po 2 indelius pasuku varskes suvalgydavo, o dabar net nenori ziureti.
gal praeis sis etapas
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2016 01 14, 17:11)
Šią siunčiamės iš UK tik dabar iš skirtingo pardavėjo , mat siuntimas iš ties brangiai kainuoja
Sekasi gerai, darželio kol kas nelanko..nors jau nori, jau reikia kitų vaikų
užtad pradėjo eiti į muzikos/šokių ir abėcėlės pamokėles - jai labai patinka o ir man ramiau: vaikų kiekis geras (iki ~10), amžiumi ji jauniausia tad gerai tarp vos vyresnių pasisukinėti.
Valgo visaip, sveria kaip visada coliukiškai: šiai dienai turime net 11,1 kg
o štai su naktiniu miegu tai šiaip sau
paskutiniu metu (kai iš lovelės su grotelėmis persikraustė į didelę lovą be jokių kraštų) labai prastai miega... gal sutapimas su šildymo sezono pradžia
Visiska coliuke Menulyte
Maniskis 12kg neturi, praeita savaite svere, buvo 11.8kg.
bet paskutini menesi gerokai stybtelejo i virsu, visos kelnes, kurias pirkau rudens viduryje per trumpos
dabar apie 95 cm.
gal tikrai vaikui reikia priprasti prie naujos loveles
o anksciau gerai miegojo?
Papildyta:
QUOTE(Ledime @ 2016 01 15, 09:52)
Chanelle kaip jūs gyvenate?Ar dar išeinat po darbū tradiciškai į lauką visa šeima?
dekui, gyvenam gerai. daug veiklos, darbu, bet kazkaip visi sukames
dziaugiausi, kad visa rudeni iki pat nauju nesirguliavo, lanke baseina, bet sia savaite visa namie su teciu. tetis parnese kazkoki slykstu virusa, sloguoja ir koseja abu.
o taip! einam i lauka ir dabar, kai sloguoja, nes temperaturos neturi. baisiai patinka jam sniegas. vaziuoja nuo kalno, kasa sniega
kaip jus gyvenat? dziaugiates grazia ziema?