Įkraunama...
Įkraunama...

Balandinukai 2013m. Tema nr.60

QUOTE(ledo sirdis @ 2015 08 29, 13:30)
nuosta - kokie dickiai tavo dvynukai  4u.gif Mano Paulyte 39sav. tesvere 2620g, uz tavaji Vincenta mazesne buvo  biggrin.gif Bet tai ir skirtumas tarp broliuku svorio atzvilgiu. As isivaizduoju, kad pilvelis didelis turejo buti. Bet tikiuosi, kad viskas vyko sklandziai. O kaip pati jautiesi? Tik nesakyk, kad pati juos maitini? Ar nusitraukineji pienuka ir per buteliuka sugirdai? Nes mano sesuo dvynukes pati maitino tik ligonineje, o gryzusi namo nusitraukinedavo ir taip ismaitino iki 11men. Seses kaip suprantu labai myli broliukus  wub.gif Beje, turbut vienai su visais keturiais iseiti pasivaikscioti, tai "misija neimanoma"? Man mano triju uztenka. Nors del maziausio rami bunu, o va Paulyte, tai butinai nukris, nusibalnos alkunes, kelius, o galiausiai dar ir su kakta i grindini duosis  doh.gif Tokia ji pas mane, griuvinetoja.

Pas mus pradžia pati buvo švelniai tariant duobėta... Patrikas po gimimo buvo išvežtas tiesiai į intensyvios priežiūros skyrių, nes nesugebėjo pats kvėpuoti.. po kelių valandų buvo iš viso išvežtas į kitą ligoninę (už valandos kelio), nes jam reikėjo ypatingos priežiūros, kraujas rodė uždegimą. Net paliest man jo nedavė, penktadienį buvo cp, sekmadienį mus su Vincentu jau išleido namo, tai važiavom tiesiai į kitą ligoninę aplankyti brolio. Sunkus laikas buvo, jis ten praleido savo pirmąją savaitę, vyras kasdien vežė mano nusitrauktą pieną,kurį jam maitino per šlangelę įvestą per nosį. O aš verkiau namie ir vargau su rankiniu pientraukiu užkūrinėdama pieno gamybą... paskui įsigyjau elektrinį, tai buvo išsigelbėjimas. Tik praeitą šeštadienį vakare jį parvežė į mūsų ligoninę, jau pradėjo pats kvėpuoti, tuomet aš su Vincentu guliau kartu pas Patriką į palatą ir pradėjom mokintis maitintis iš (.)(.), išmokom, nuo trečiadienio esam visi namie wub.gif taip ir toliau maitinamės, tingiu aš melžtis ir buteliukus plaut blush2.gif tai tokia mūsų istorija,todėl dar apie ėjimą į lauką nieko nežinau, nes dar nėjom rolleyes.gif kol.kas vyras atostogauja, tai man nėr sunku, bus matyt kada liksiu viena... bet kol kas mama dar atvažiuos padėti keletui savaičių, sustiprėsiu tikiuos ir sugebėsiu išsikrapštyt į lauką,nes dičkę reikės vedžioti kasdien į darželį, bent tiek, kad darželis pro langą matosi, tai pora minučių nuo lauko durų. Pačiai ir ne pyragai, per cp netekau 3.5l kraujo, tai tokia lengvai prislabus jaučiuos, bet kai tos problemos su Patriku buvo, tai mažiausiai savim rūpinaus, kaip kosmose buvau tą savaitę doh.gif niu prirašiau čia, išsiliejau blush2.gif Nepaisant visko žiauriai esu laiminga, nieko nėra mamai gražiau, nei matyt kai vaikai myli vieni kitus. Amelija dievina savo lekiukus, dėl jos truputį nerimavau, visgi mano mažoji ir dar iki gimdymo kartu užmigdavom, bet labai suprantingai priėmė ji brolius, kaip didelė wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, prapuolėlė atsirado blush2.gif
Ačiū už sveikinimus smile.gif
Nuosta, tau dvigubi sveikinimai, šaunuolė 4u.gif 4u.gif
O čia trumpai apie mano meilės užgimimą :
2015-08-17. Apie 16 h ėmė darytis įdomūs dažni sarėmiukai. Todėl nutariau pasekti laiką. Na ir ką, kas 5min po 1 min ar trumpiau. Jau scenarijus dėliojosi galvelėj. Nuėjau po dušu palindau, dar gėlelę pagražinau, nors ir taip jau graži buvo, beliko jai gražiai išsiskleisti blush2.gif biggrin.gif . Persirengiau, sėdėjo,plepėjom su krikštasūniu ir jo žmona. Vyras šalia, nors jam į darbą reikėjo kompą darbinį pasiimti. Nevažiavo,nes bijojo, kad pati nuvažiuosiu gimdyti. Tikrai be problemų būtų. Tai va, artėjant 17 h ėmė dažnėti, kad 3 min ir po 1 min. Na susiirinkom tašes ( kaip jausdama iš vakaro susidėjau), pasiėmėm dukriuką ir išvažiavome.17:30 registratūroje, kažkokia prietranka dirbo. Suėmė saldus sąrėmis, o ji manęs klausia....ko norėsite? Nieko bliamba, šiaip sau čia su sąrėmiais pastovėti sugalvojau doh.gif blink.gif . Patikrino...visi 6 jau blink.gif . Užpildėm dokus ir 17:50 gimdyklon. Lova karališka thumbup.gif . Prijungė aparatūra ir paliko vieną gulėti blink.gif doh.gif . Gimdėm kiek žinau 4 . Akušerė pas visas iš eilės viena. Sąrėmiai vis dažnėja, bet niekas neužeina pas mane, nors sakiau, kad pakankamai greitai gimdau. Kai jau pajutau,jog eina, tai tik garsiau sušukau ,kad ateitų. Atėjusios klausia ar noriu jau ko? Sakau jau ir dabar. Tai tik spėjo prisėsti akušerė,pakėlė mano karališką sostą ir tada pirmasis stūmimas staigus. Po to sekė dar du ir 18:55 išgirdau savo direktoriaus garsiai skambantį balselį. wub.gif wub.gif wub.gif . Ir štai ant mano krūtinės 3030 gr ir 49 cm turtelis wub.gif . Tai tokia palaima jausti begalinę šilumą, užuosti saldų kvapą savo tai ilgai laukto mažo žmogučio wub.gif Mes jau keturiese. O jei su vyresnėliais, tai mes septyniese biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, didziausi sveikinimai naujiems leliukams!

Mes irgi prisiduodame - 08.18 d. 06.06 val susilaukeme broliuko 3700 g 52 cm (dickis nors gime 2 savaitem anksciau:)

Namie konkurencija, nes sese labai nori priziureti broli pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalonija @ 2015 08 31, 09:22)

Mes irgi prisiduodame - 08.18 d. 06.06 val susilaukeme broliuko 3700 g 52 cm (dickis nors gime 2 savaitem anksciau:)

Namie konkurencija, nes sese labai nori priziureti broli pati  doh.gif

Sveikininimai wub.gif 4u.gif bet tai pabyrėjo balandinukėms broliukų šį rugpjūtį, kaip susitarę wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

na tikrai, kaip susitare pabyrejot visos wub.gif sveikinu visas sulaukusias savo mazyliu, aukit sveiki ir guvus 4u.gif
nuosta, net graudu pasidare skaitant apie Patrika, dziaugiuosi, kad jau viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
nuosta-graudinausi ir as skaitydama jusu pradzia. Bet tu saunuole 4u.gif Bus visko, bet linkiu, kad butu tik kuo daugiau tu dziugiu akimirku 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bukit sveiki!

QUOTE(katalonija @ 2015 08 31, 11:22)

Namie konkurencija, nes sese labai nori priziureti broli pati  doh.gif

O va taip. Sveikinu!!! Gimet mano numatyto termino diena wub.gif
Atsakyti
Kokių gražių istorijų prisiskaičiau, kaip džiugu skaityti, kad mūsų balandinukai jau turi jaunesnių broliukų ir sesučių. thumbup.gif
Blionėliai visoms mamoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai visoms dar kartą tapusioms mamytėmis 4u.gif aukit ir stiprėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Melyni sveikinimai Ezytei, Sirdukui, Nuostai ir Katalonijai susilaukus sauniu leliuku! Nemazai broliuku pas balandinukus uzderejo smile.gif Aukit ir stiprekit! Graziu ir smagiu akimirku jums visiems! thumbup.gif

Mes dar laukiam nestuke.gif kazkaip neskuba kaip ir Gvidas neskubejo, sedim ant tiksincios bombos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulaa @ 2015 09 10, 16:13)
Melyni sveikinimai Ezytei, Sirdukui, Nuostai ir Katalonijai susilaukus sauniu leliuku! Nemazai broliuku pas balandinukus uzderejo smile.gif Aukit ir stiprekit! Graziu ir smagiu akimirku jums visiems!  thumbup.gif

Mes dar laukiam nestuke.gif kazkaip neskuba kaip ir Gvidas neskubejo, sedim ant tiksincios bombos  biggrin.gif

Kaip smagu čia, kokios geros žinios wub.gif
Sveikinu nuoširdžiai ir aš wub.gif ! Širduk, ežiuk, nuostai dvigubi sveikinimai, katalonija... bigsmile.gif atrodo visas išvardinau... Aukite sveiki ir laimingi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Vaidulaa @ 2015 09 10, 18:13)
Melyni sveikinimai Ezytei, Sirdukui, Nuostai ir Katalonijai susilaukus sauniu leliuku! Nemazai broliuku pas balandinukus uzderejo smile.gif Aukit ir stiprekit! Graziu ir smagiu akimirku jums visiems!  thumbup.gif

Mes dar laukiam nestuke.gif kazkaip neskuba kaip ir Gvidas neskubejo, sedim ant tiksincios bombos  biggrin.gif

Ir as prisidedu prie sveikinimu wub.gif Kiek broliuku wub.gif

O jus Vaidula ko laukiat,broliuko? smile.gif

Kaip darzelinukams sekasi? smile.gif

Elkut kaip jus gyvenate? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

merginos, kaip balandinuku reikalai su wc reikalais nakti? As Eidenui labai greit pampersus nakti nuemiau po to, kai jau ir diena nedejau, praktiskai nuo liepos pradzios visus likusius pampius atidaviau, nes ju jau nenaudojom. Nakti atsikeldavo padaryti ant puoduko. Na bet va kokia jau menesi kartas nuo karto i lova prisiusioja blink.gif taip iminga, kad nebeatsikelia... tai negi man ji nakti paciai zadint? ar vel pampius pirkt pradet? g.gif neturiu patirties su tokiu reikalu, nes Domas tokio amziaus visada nakti atsikeldavo, jei noredavo.
Atsakyti