Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(Paulyna @ 2016 01 24, 12:49)
man jau ir sita liga apie 10m. tik kazkaip anksciau buvo paskyre doze ir ji stabiliai laikes, o po antro nestumo dabar istisai didina didina o savijauta tik prasteja...
Papildyta:

o kazin vokietijoj jie ir tik su receptu?

Taip , visur su vardiniu receptu.
Atsakyti
Ka daryti jei kartais pamirstama isgerti tiroksino?

Man sake reikia gerti juros dumbliu tableciu, seleno + cinko bei tiroksino. Ar ir jus geriat siuos papildus, ar tik tiroksina?
Atsakyti
QUOTE(Leilita21 @ 2016 01 24, 15:09)

Man sake reikia gerti juros dumbliu tableciu, seleno + cinko bei tiroksino. Ar ir jus geriat siuos papildus, ar tik tiroksina?

nieko...kitą dieną gerti įprastą dozę įprastu metu
seleną vasarą gėriau,dabar ne
Atsakyti
Dar toks durnas kl jei vardinis receptas ar gali ji kitas zmogu s nupirkt?
Papildyta:
GONZIKAS 117 O Jus valgot tuos produkrus kiek norit ar tik tris kart dienoj ar kazkaip kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 24 sausio 2016 - 20:09
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 24, 21:09)
Papildyta:
GONZIKAS 117 O Jus valgot tuos produkrus kiek norit ar tik tris kart dienoj ar kazkaip kitaip?

Gali. Vyras del viso pikto pirma karta paeme mano asmens dokumenta, bet nieko neprase. O kita karta net pazino.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 01 24, 22:11)
Gali. Vyras del viso pikto pirma karta paeme mano asmens dokumenta, bet nieko neprase. O kita karta net pazino.

As ta prasme kad i lenkij yr kas is pazistamu vaziyoja anyta vokietijoj uzdarbiau...ų
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 24, 22:38)
As ta prasme kad i lenkij yr kas is pazistamu vaziyoja anyta vokietijoj uzdarbiau...ų

Gali. Tik va del deklaracijos klausk Gonziko.
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 24, 20:09)
Papildyta:

užsisakau internetu PLvaistinėj,draugė su receptu paima ...nesiskundė,kad kiltų kokių problemų
maisto kiekio neriboju...nors reiktų..gal ir svoris greičiau kristų...režimo nesilaikau,neturiu galimybių...nes būna taip,kad išvažiuoju visai dienai į kaimą,o ten į laikrodį žiūrėt nebūna kada,juolab žaisti su maisto indeliais nesiruošiu...dar iki tiek nenukvakau...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 25, 09:21)
užsisakau internetu PLvaistinėj,draugė su receptu paima ...nesiskundė,kad kiltų kokių problemų
maisto kiekio neriboju...nors reiktų..gal ir svoris greičiau kristų...režimo nesilaikau,neturiu galimybių...nes būna taip,kad išvažiuoju visai dienai į kaimą,o ten į laikrodį žiūrėt nebūna kada,juolab žaisti su maisto indeliais nesiruošiu...dar iki tiek nenukvakau...

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adsmailad @ 2016 01 23, 11:07)
esu skaicius, kad net naturaliai prasirgus stablige, imunitetas nesusidaro. t.y. galit po pvz menesio vel susirgt. klausimas: koks skiepo tikslas?
yra nemazai medziagos apie skiepu ilgalaiki poveiki, t.y. ju sudetiniu daliu ir autoimuniniu letiniu ligu rysi. ganetinai idomu, paskaitinekit smile.gif

Oi nerašykit taip, nes šiame forume siautėja viena narė, nu neduok dieve dar ir čia atsivilks apie skiepų naudą paporint biggrin.gif
Aš pati nesu revakcinuota nuo stabligės ir nesiruošiu to daryti iki pensijos biggrin.gif

QUOTE(Leilita21 @ 2016 01 24, 15:09)

Priklausomai nuo to kada tai atsimenu. Jei pirmoje dienos pusėje nieko baisaus, jei būnu pavalgius tai palaukiu valandą ar dvi ir tada išgeriu įprastą dozę ir dar bent valandą nevalgau. Jei antroje dienos pusėje- išgeriu puse savo dozės. O jei tik vakare vėlai ir nejaučiu kakle smaugimo įkvepiant (visada jis atsiranda jei trūksta man tiroksino) tai negeriu visai, laukiu ryto.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti