Mano irgi sausos, bet as istisai prie kompiuterio.
QUOTE(linamog @ 2015 12 03, 12:39)
Mano irgi sausos, bet as istisai prie kompiuterio.
As prie kompo mazai bunu. Na nieko. Lasinsim laselius ir bus ok. Ryt vel pas akiu gyd. Akyspudis ant ribos. Nori patikrinti vel.
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 03, 10:41)
Merginos , gal kam yra sausos akys. Buvau pas akiu gyd tai pasake, kad nuo hipo daznai taip buna. Ar cia tik man?
As nezinau ar cia sausu akiu pozymis, bet paskutiniu metu daznai akys pradeda perstet, asarot, lyg buciau ka itrynus i aki.
QUOTE(neatleidziu @ 2015 12 04, 12:32)
As nezinau ar cia sausu akiu pozymis, bet paskutiniu metu daznai akys pradeda perstet, asarot, lyg buciau ka itrynus i aki.
O jums hipotireoze yra?
merginos,kaip jums šią savaitę su galvos skausmu?pasigyriau ,kad bais gerai jaučiuos,tai 3dieną toks durnas galvos spaudimas....arterinis sp. šokinėja....
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 04, 13:27)
merginos,kaip jums šią savaitę su galvos skausmu?pasigyriau ,kad bais gerai jaučiuos,tai 3dieną toks durnas galvos spaudimas....arterinis sp. šokinėja....
Man tas pats. Silpna, sirdis kai kada sipriai musa, nors pulsas 60. Spaudimas geras. Gyd sake , kad veido spalva pagerejo. Tai taip ir nesuprantu kas cia su manimi darosi.
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 04, 13:41)
Man tas pats. Silpna, sirdis kai kada sipriai musa, nors pulsas 60. Spaudimas geras. Gyd sake , kad veido spalva pagerejo. Tai taip ir nesuprantu kas cia su manimi darosi.
As is akiu gyd. Asaras naudoti visa laika. Rekomendavo progresinius akinius. Paminejo, kad esant tireoiditui irgi buna sausos akys. Patiko gydytoja. Pradejus naudoti asaras, sumazejo akyspudis. Va tiek ziniu.
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 04, 13:41)
Man savaite sirdi musa vakare atsigulus smarkiai
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 12 04, 21:40)
Man savaite sirdi musa vakare atsigulus smarkiai
Kalio, magnio pagerkite. Kokias 10 d. Pageres, pagal save zinau.
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 04, 22:43)
Kalio, magnio pagerkite. Kokias 10 d. Pageres, pagal save zinau.
Kalio magnio kartu miltukai uzpilami?
QUOTE(Matuko_mamyte @ 2015 12 06, 23:09)
Kalio magnio kartu miltukai uzpilami?
Geriu atskirai. Kalio chlorido 750mg 1 tab × 1k d. Magnio diasporalio miltukas irgi po viena. Yra ir kartu, bet vartojau viena karta.
sveikos!
gal kuri parekomdenuotumet gerus seleno papildus, vaistinej paziurejau, nelabai kokia sudetis , gal kas naturalias atradot, reikia vaikui
gal kuri parekomdenuotumet gerus seleno papildus, vaistinej paziurejau, nelabai kokia sudetis , gal kas naturalias atradot, reikia vaikui