Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai, 18 tema

QUOTE(Isia @ 2015 07 18, 08:11)
Sveikos mamos smile.gif
Prisiduosiu ir cia kad 16 d. 9.11 val, Cezario operacijos pagalba susitikom su suneliu smile.gif didelis vyrkas 4050 gr, 54 cm. Tikras mano katinukas smile.gif
Pieno fabrikeliai kurias,o ir as gan lengvai atsigaunu.
Reik susikaupt per telefona rasau,aprasyt kodel ir sis antras nestumas baigesi CP...wink.gif
Tikiuos, kas nors itrauks mane i sarasa kitoj temutej wink.gif

Sveikinu!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai sove kamstis net issiskeciau doh.gif lotuliukas.gif varau algas sumoketi darbuotojom kad neliktu be pinigu lotuliukas.gif dar per miesta prasivilksiu nu maz sianakt g.gif su pirmagime po pusantros paros pagimdziau isejus kamsciui.. tikiuosi to ir dabar biggrin.gif drambliuko svajones nu bet gaaaaal...
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 18, 16:59)
Kai sove kamstis net issiskeciau  doh.gif  lotuliukas.gif  varau algas sumoketi darbuotojom kad neliktu be pinigu  lotuliukas.gif  dar per miesta prasivilksiu nu maz sianakt  g.gif  su pirmagime po pusantros paros pagimdziau isejus kamsciui.. tikiuosi to ir dabar  biggrin.gif  drambliuko svajones nu bet gaaaaal...

Laikysiu kumscius kad taip ir butu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 18, 17:59)
Kai sove kamstis net issiskeciau  doh.gif  lotuliukas.gif  varau algas sumoketi darbuotojom kad neliktu be pinigu  lotuliukas.gif  dar per miesta prasivilksiu nu maz sianakt  g.gif  su pirmagime po pusantros paros pagimdziau isejus kamsciui.. tikiuosi to ir dabar  biggrin.gif  drambliuko svajones nu bet gaaaaal...

biggrin.gif biggrin.gif laikysiu kumščius už tavo norus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal rytoj kau užsuksiu čia nus naujienų jau iš tavęs.. ax.gif
Ot gera vadovė, rūpinasi darbuotojais thumbup.gif
Atsakyti
Isia sveikinimai silciausi 4u.gif
Zmona laikau kumscius kad tik kuo greiciau viskas 4u.gif o tai kitaip ir liksi su pilvuku blush2.gif

Merginos as mama jau 6 dienos bet jauciuosi kazkaip keistai. Tokia vienisa...mazylis kartais verkia o as nezinau kas yra, valgyti nenori atrodo o asaroja tai ir taip ir taip laikai kalbinu paciai asaros tik akyse pasirodo verysad.gif na gal reikia laiko apsiprasti, plius dar pati plysusi esu tai skauda tarpukojy, zodziu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LTkojote @ 2015 07 18, 19:06)
Merginos as mama jau 6 dienos bet jauciuosi kazkaip keistai. Tokia vienisa...mazylis kartais verkia o as nezinau kas yra, valgyti nenori atrodo o asaroja tai ir taip ir taip laikai kalbinu paciai asaros tik akyse pasirodo  verysad.gif na gal reikia laiko apsiprasti, plius dar pati plysusi esu tai skauda tarpukojy, zodziu... doh.gif

oo taip matyt cia visos pereina ta nuotaiku kaita po gimdymo..as ir viena diena verkiau nes mazius verke, kita diena jau verkiau nes jis i mane lb graziai ziurejo smile.gif man dbr 2,5 sav po gimdymo, sakyciau viskas praeina.. neskaitant kad suprantujog bereikalo ant vyro issikraunu emociskai smile.gif

pala pala mamukes o tj uzsibaigs si tema, ir kur mes dingstam? viskas isibarstom?! g.gif unsure.gif
Atsakyti
Aciu mamkos 4u.gif tikiuosi uzsives kas nors doh.gif nes jau baigiu priprast kad pilva nesiot visada turesiu...

LTkojote, reik laiko priprasi apsiprasi susireguliuos hormonai pazinsi savo leliuka viskas palaipsniui 4u.gif

QUOTE(Mikkute @ 2015 07 18, 19:53)
oo taip matyt cia visos pereina ta nuotaiku kaita po gimdymo..as ir viena diena verkiau nes mazius verke, kita diena jau verkiau nes jis i mane lb graziai ziurejo smile.gif man dbr 2,5 sav po gimdymo, sakyciau viskas praeina.. neskaitant kad suprantujog bereikalo ant vyro issikraunu emociskai smile.gif

pala pala mamukes o tj uzsibaigs si tema, ir kur mes dingstam?  viskas isibarstom?! g.gif  unsure.gif

Iprastai tema buna perkeliama pas bendraamzius.. is nestukisku temu. Bet ziuriu lyg merginos nori i fb keltis g.gif
Atsakyti
Isia sveikinimai silciausi  4u.gif
Zmona laikau kumscius kad tik kuo greiciau viskas  4u.gif  o tai kitaip ir liksi su pilvuku  blush2.gif

Merginos as mama jau 6 dienos bet jauciuosi kazkaip keistai. Tokia vienisa...mazylis kartais verkia o as nezinau kas yra, valgyti nenori atrodo o asaroja tai ir taip ir taip laikai kalbinu paciai asaros tik akyse pasirodo  verysad.gif na gal reikia laiko apsiprasti, plius dar pati plysusi esu tai skauda tarpukojy, zodziu... doh.gif

Gal pilvuką pučia, paglostyk pagal laikrodžio rodykle, uždėk šilta pagalvėlę, pagelbėk issipirduliuot kaip nors, bandyk vaistų nuo pilvo pūtimo, o gal jis neatsirugsta ir nesmagu? Nes maniškis neatsirugdaves kankindavosi. O kartais padeda čiulptukas nusiraminti, as kartais duodu, kai jaučiu, kad pavalgius ir siaip irzlumas apima. Padeda visai.
Del tavo savijautos, manau tai laikina, man irgi buna kad imu ir nei is šio nei is to susigraudinu, suirztu, bet manau tai laikina 4u.gif
Atsakyti
Isia sveikinimai silciausi  4u.gif
Zmona laikau kumscius kad tik kuo greiciau viskas  4u.gif  o tai kitaip ir liksi su pilvuku  blush2.gif

praeis mirksiukas.gif juk mane irgi cia visos guode guode, ir va mazius sves penktadieni savo pirmaji menesi, k hormonai jau visai susitvarke thumbup.gif tik dabar silpnumas kankina nurasiau tai hemaglobino sumazejimui del kraujavimo..
zodziu kiek reikia-paverk, o viskas kotkas praeis 4u.gif nors as ir dabar ziuriu i V ir suprantu kAd nieko tobulesnio negalejau sukurti wub.gif
Atsakyti
Aš irgi už FB. Juk norėsim savo gražuolių fotkes rodyti, o ir bus paprasčiau specifinius klausimus atskirais postais išanalizuoti.

Linkiu, kad iššovę kamščiai greitai nuvestų tikslo link thumbup.gif

Neatsižiūriu savo mažiaus ir taip bijau, kad nesugebėsiu vienodai meilės padalinti dviems, nes kol kas pasaulis ir laikas sustoję...
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2015 07 18, 22:37)

Neatsižiūriu savo mažiaus ir taip bijau, kad nesugebėsiu vienodai meilės padalinti dviems, nes kol kas pasaulis ir laikas sustoję...

Vienas žmogus yra gražiai pasakęs apie gausią šeimą -"meilė nesidalina, jos tik daugėja" mirksiukas.gif juk pirmąjį mylėsi ne mažiau, o ir antrąjį tiek pat, tad meilės tik padaugės wub.gif
Gimus antram vaikui, jaučiu, kad pirmąjį myliu ne mažiau, nei anksčiau, o gal ir labiau smile.gif
Atsakyti
Gera dienele. Laukiam ziniu is Zmoneles biggrin.gif

As trumpai papasakosiu,kodel man sis nestumas baiges vel cp. smile.gif
Pries 3 metus, lengvai pastojs,isnesiojus pormagimis nenorejo gimti pats,buvo ir skatinimai, laukimas,nors nebivo pernesiotas ilgiau termino laiko. Skatino neveltui...kai nieko nesodare, daktaras nuleido vandens,juos pamates,grieztu verdiktu issiunte i cezario operacija. Buvo virstele labai apsiviniojas,ne tik aplink kakla,bet ir kuneli.
Sis antras nestumas taip pat labai lengvai pas mus prisibelde,o va kudikelis pats nesiteike gimt smile.gif kadangi turiu cp randa, suejus termino dienai rekomendavo atsigult i ligonine apziurai. Aisku, gimda spazmuoja man jau seniai ir su skausmeliais, ypac rando srity, neo kaklelio busena,nei placentos stovis nerodo artejancio gimdymo. Skatint manes negali,del buvusio cp. Siulo arba namo,arba tiesiogiai neivardina ka toliau... sakiau,kad namo grizus man geriau nepasidarys...pasiliek ir susitariam del planinio cezario. Tokiu budu taip pat gimsta man antrasis maziukas.
Daktaras pamates gimdos randa,sake,vargiai ar buciau pati pagimdzius...visa laime,kad namo neisvaziavau. Dabar galiu glaust prie saves katiniuka savo smile.gif

Atsakyti