QUOTE(tuatra @ 2015 07 17, 14:23)
Labutės, nu tai va, tęsiu istoriją.
6 vėl pas tą bjaurią bobą tonus matavau, tai pasakė, kad minimalūs gimdos susitraukimai. Prašiau pažiūrėt kaklelį, tai aprėkė, kad naktį matavo ir niekas ten taip greitai neatsidarinėja kaip man atrodo.
CP turėjo būti 8:40, bet nukėlė 10-ai. Ačiū Dievui vyras prieš 8 atvažiavo, tai trynė nugarą. Nu man žiauriai skaudėjo, ašaros bėgo, norėjau kuo greičiau tos operacijos. Gydytoja pikta buvo, nes jai niekas nepranešė, kad man veikla prasidėjusi.
9:30 pasakė, kad patikrins kaklelį, nu ir ką - 8 cm. 10 val buvom gimdykloj, ir per 12 stūmimų 11:45 užgimė mano Aronas 3400 gr ir 50 cm. Vyras verkė, gražu buvo žiūrėt
Viską skauda, truputį kirpo, ant rankų nuospaudos
sveikinimai
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 17, 14:40)
Bandziau viska.. tik ne vyra lauzt.. matai man irgi tokios skaidrios snargletos isskyros eina ir skystu isskyru labai daug tai bijau kad jei kaklelis prasiveres ar dar kokie vandenys lasa tai jau lyg negalima
dar vakar puee dienos viduriavau.. snd nuo ryto vel varau tai galvoju arba kazkas vyksta arba reik maziau est visokio sh..
Wow nu vaaaa pasiseke net cp nereikejo
dziaugiuosi uz tave! O personala maza susprogdinti
saldaus pienelio ir ramiu nakteliu
Na siaip man ir paciai nera malonu su vyru db... nes jauciuosi kaip banginis i kranta isplautas, o dar visi skausmai, isskyros ir pan...
Papildyta:
QUOTE(Limi @ 2015 07 17, 15:01)
Tuatra, sveikinimai!!!
O man vyras siandien grįžęs šalmą parnešė, sakau nesuprantu kam man jis reikalingas, gi ne slidinėjimo sezonas, pasirodo vaiku gimimo proga Vespa gavau
Wow, as visada norejau motociklo, bet mano vyras visada sake, kad cia durnas mano noras