Į skiepų temą pažiūrėkit ŠITĄ video. Nerealu
Kaip nenusisaut po bemieges nakties?
Snd vaziuosim mazaja uzregistruoti. Oras tragedija O.o
Mama ryt isskrenda tai verkt norisi nzn kaip suksimes dabar su vyru tik masinos rakteliais tarpdury apsikeiciam.. kaip reikes gyventi neturiu zalio supratimo noriu kaukt
Snd vaziuosim mazaja uzregistruoti. Oras tragedija O.o
Mama ryt isskrenda tai verkt norisi nzn kaip suksimes dabar su vyru tik masinos rakteliais tarpdury apsikeiciam.. kaip reikes gyventi neturiu zalio supratimo noriu kaukt
QUOTE(tuatra @ 2015 08 05, 10:28)
QUOTE(tuatra @ 2015 08 05, 10:28)
Nu cia tai super kur tokiu daktaru cia rasti, medali duociau
Na kaip jus laikotes?
Zmona uzuojauta, laikykis. Tikekis kad viskas bus gerai
QUOTE(LTkojote @ 2015 08 05, 18:05)
Nu cia tai super kur tokiu daktaru cia rasti, medali duociau
Na kaip jus laikotes?
Na kaip jus laikotes?
Buvom pas daktarelius pasisverti.. gimem 3700 o dabar 4140.. zodziu augam gerai o man tai taip keista mano pirmoji perkarus visada buvo dabar irgi labai gerai atsimenu 3.5 men per krikstynas ji svere 5300.. tai realiai mazajai bereik uzsimesti kiek daugiau nei kg ir busim pasivije sese nu ner ko noret kai tiek valgo.. kakoja.. miega... man baisu pampu isnaudojom per 2sav ir 3 dienas 200 vnt
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 08 05, 18:41)
Buvom pas daktarelius pasisverti.. gimem 3700 o dabar 4140.. zodziu augam gerai o man tai taip keista mano pirmoji perkarus visada buvo dabar irgi labai gerai atsimenu 3.5 men per krikstynas ji svere 5300.. tai realiai mazajai bereik uzsimesti kiek daugiau nei kg ir busim pasivije sese nu ner ko noret kai tiek valgo.. kakoja.. miega... man baisu pampu isnaudojom per 2sav ir 3 dienas 200 vnt
Jai super didelės augat
Mes vakar buvom svertis, tai nuo numesto svorio priaugo 1 kg. O pirmas gydytojo klausimas - ar užtenka pieno kaip sovietiška...
QUOTE(Cantika @ 2015 08 05, 22:16)
Jai super didelės augat
Mes vakar buvom svertis, tai nuo numesto svorio priaugo 1 kg. O pirmas gydytojo klausimas - ar užtenka pieno kaip sovietiška...
Mane kaip nervina tas klausimas. Atrodo neturi ko daugiau paklausti. Dar jei pradeda aiskinti apie pieno riebuma, tai isvis... kartais sakau, kad reiks nunesti i pienine patikrinti.. savaitgali uosviene vel "patare" nusitraukti pasizeti kiek pieno turiu, nes tikriausiai neuztenka, kad vaikas toks neramus...
man ir kvaila skautyt ir girdėt,kad mamos pienas gali būti riebus, liesas. Nesotus- taip, bet neriebus. gi ne veršiukus auginam.
Vieni gali daug svorio priaugt,kiti mažiau. Maniškis tiek pritraukia to pienuko, kad kartais nemažai ir atpila. Dar vis kartais sotumo nepajaučia. Arba nori įsikabinęs papuni gulėt,bet pyksta, gi pritraukia, reik ryt. Pampersus ir mes labai intensyciai gadinam.
Vieni gali daug svorio priaugt,kiti mažiau. Maniškis tiek pritraukia to pienuko, kad kartais nemažai ir atpila. Dar vis kartais sotumo nepajaučia. Arba nori įsikabinęs papuni gulėt,bet pyksta, gi pritraukia, reik ryt. Pampersus ir mes labai intensyciai gadinam.
QUOTE(Cantika @ 2015 08 05, 21:16)
Jai super didelės augat
Kiek esu girdejus per menesi "uztenka" priaugti 500g,o cia visas kg ,tai tikrai keistas klausimas
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 08 06, 11:37)
Mane kaip nervina tas klausimas. Atrodo neturi ko daugiau paklausti. Dar jei pradeda aiskinti apie pieno riebuma, tai isvis... kartais sakau, kad reiks nunesti i pienine patikrinti.. savaitgali uosviene vel "patare" nusitraukti pasizeti kiek pieno turiu, nes tikriausiai neuztenka, kad vaikas toks neramus...
Tai ka man sneket isvis nusitraukt galiu tik 20 ml nu bet uzaugo vaikas puskili per dvi savaites nu su 20 ml nemanau kad butu uzaugus pirmagime mano kudena tai isvis visi kaip sutare sakydavo pieno neturi nes ji dar ir nerami labai buvo man tai kai isgirstu zodi uosviene tai adrenalinas sukyla
idomu pabaigsim sita tema iki nauju?!
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 08 09, 16:42)
idomu pabaigsim sita tema iki nauju?!
Nuu jei ir toliau tokiais tempais rasysim tai drysciau teigti kad nepabaigsim
Sveikos
As ir taip galvoju, vis uzsuku ale paskaityt tai gal net nekeliaus temute i bendraamzius, jei vistiek FB gyvenimas verda..
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 08 09, 17:12)
Nuu jei ir toliau tokiais tempais rasysim tai drysciau teigti kad nepabaigsim
As ir taip galvoju, vis uzsuku ale paskaityt tai gal net nekeliaus temute i bendraamzius, jei vistiek FB gyvenimas verda..