QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 30, 22:50)
Nu kadangi gelezines tai nupirkau zieda bet ne auksini ar sidabrini o lyg koks titaninis ai nesvarbu.. svarbu batus nusipirkau o ziedui liko 15 minuciu nes mazoji jau lyg turejo keltis tai nebuvo kada ziurineti nu cia airija viska galima grazinti ir apkeisti tai apsikeis
Del dovanos tai blyn sudetinga .. bet as jauciu rubu nepirkciau.. nzn kokie tavo tevai ka megsta. As perliniu vestuviu proga dekoravau buteli su perlais ir ju nuotraukom.. toki idomesnes formos. Ir diplomus uzsakinejau .. del lininiu tai irgi galvot reiktu
Del dovanos tai blyn sudetinga .. bet as jauciu rubu nepirkciau.. nzn kokie tavo tevai ka megsta. As perliniu vestuviu proga dekoravau buteli su perlais ir ju nuotraukom.. toki idomesnes formos. Ir diplomus uzsakinejau .. del lininiu tai irgi galvot reiktu
tai aišku, pirmą batai, o tik paskui žiedai titano žiedas labai geras, mano vyras tokį nešiojo ir labai mego, bet teko atsisveikinti kai vestuvini uždėjau
Rūbų aš ir nenorėčiau bet kolkas nesugalvoji nieko kitko.. Mamai noriu linine staltiese didelė padovanoti, bet noriu gražios o ne bobutuskos, o tėčiui nieko kito nesugalvojau kaip lininius marškinius.. Kolkas tokios mintys hm, bet reikes ir man pagalvoti kažką apie dekora visai patiktų jiems