QUOTE(sandriux.. @ 2015 07 28, 14:35)
Sveikos mamukai ir dar besiruosiancios jom buti
Sveikinu pagimdziusias!
Prisiduodu su savo naujienom - liepos 20 d. 04:11 pagimdziau mergyte - 53 cm 3.390 kg
Para kankinausi su paruosiamaisiais saremiais, sekmadieni ryte buvau nuvykus i santorus su 2cm bet isaiunte atgal, o vakare jau grizau ir su 4 cm pagulde i gimdykla...saremiai man yra kazkas baisaus, be epiduro padidintos max dozes tikrai nepagimdyciau, bet va jau apie 4h gimdau
stumiau bet teko pakirpt...nepaprastas jausmas pajusti savo stebukleli ant krutines...ir tikrai paciai pagimdyt yra didelis pasididziavimo jausmas, nes pirmasis buvo cp....
Jau savaite bandom adaptuotis visa seima..musu vyresnelis sunelis kelia pavydo priepolius...nezinom kaip suaitvarkyt, kai jis akimirksniu pribeges stengiasi kepstelt per galva ar kt kuno dali...tempia mazaja nuo manes kai maitinu...zodziu siaubas..daug darbo su juo...o kaip sekasi kitomkurios turit vyresnelius adaptuotis?
Tiesa, kurios kirptos - kiek laiko skaudejo, nes man atrodo kad tirpstant siulam prasiskes viskas ir nesugis tvarkingai....reiks plastines operacijos
Su vyresnele tai kaip ir daugumai- totali katastrofa. Jei maitinu, tai lipa ant kelienu, reikia ir ja laikyti. Viska meto, verkia,rekia, visiskai neklauso.
Nezinau nei su kuo pasitart kaip elgtis. Nezinau ar protinga kuo daugiau demesio jai rodyt. Nes bent pas mus tai ji pradejo verksmais visko issireikalaut. Nezinau kaip elgtis
QUOTE(LTkojote @ 2015 07 28, 18:12)
O matai as nezinojau, aciu uz informacija
Man jauciu kartais pasireiskia pogimdyvine depresija, vyras i darba isvyko, tai taip liudna pasidare, atrode eisiu nuverksiu posmeli
mazylis miega mano, tai namie viena, liudna kazko. Kakavos atsigeriau (nors nelabai galima) gal nuramins
Atrodo kaip norisi su kazkuo pabendrauti
O jum mamules nebuna tokiu jausmu, ar kazkaip kitaip gal ta depresija pasireiskia?
Po pirmagimes visa menesi prazliumbiau, tikrai buvo depresija. Nelinkiu niekam. Jauciau dideli spaudima del maitinimo, o pati skausmuose gyvenau del mastitu, be miego- del nusitraukinejimo pientraukiu. Kai nusprendziau jog geriau laiminga mama su sypsena ir su misinio buteliu, pradejo taisytis reikalai. Vyti reikia blogas mintis lauk.
Del rengimo i lauka, jokiu kombinezonu nededu, nebent maziau nei 18 laipsniu