Man regis po truputuka pradejo teketi vandenis, greiciausiai reikia ruostis.
QUOTE(Gutjera @ 2015 07 26, 08:18)
kaip keista kad dar nesciuju liko:) sekmes! lengvai ir greitai
QUOTE(paselusi_ @ 2015 07 26, 08:43)
kaip keista kad dar nesciuju liko:) sekmes! lengvai ir greitai
Liko liko dar viena kita
Man terminas tik 3dieni ))
QUOTE(Gutjera @ 2015 07 26, 08:18)
sėkmės,kad tik lengvai ir greitai
QUOTE(Gutjera @ 2015 07 26, 07:18)
Lengvai ir greitai
Ir tikrai nesitikejau,kad taip greit nestumo vargai pasimirs Pirmomis dienomis vis dziaugiausi vyrui kaip lengva pasilenkti ir jau nebesergu veidrodine liga
QUOTE(progse @ 2015 07 26, 10:48)
Lengvai ir greitai
Ir tikrai nesitikejau,kad taip greit nestumo vargai pasimirs Pirmomis dienomis vis dziaugiausi vyrui kaip lengva pasilenkti ir jau nebesergu veidrodine liga
tas judėjimo dovanos sugrįžimas ir mazas stebuklas šalia yra kazkas nerealaus!
Sveikos,
Geras,gali buti,tave isleido...mane pagulde,nebloga palata,bet ten taip girdisi viskas,o taip duris tranko,kartais net pati pasokdavau...
Geras,gali buti,tave isleido...mane pagulde,nebloga palata,bet ten taip girdisi viskas,o taip duris tranko,kartais net pati pasokdavau...
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 25, 21:21)
As ir toje palatoje gulejau tave tikriausei po manes pagulde
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 07 26, 12:32)
Sveikos,
Is gimdyklu ir viskas l.gerai girdejosi
O as tai neatgavau judejimo laisves... man kaip ziaurei klyna skauda, tik guleti geriausia, o pasakyki 1.7m vaikui, kuris dar ziaurei pavydeti pradeji, kad negaliu as su juo tiek uzsiimti.... jauciuosi visiskai issekus, nors aciu D nereikia rupintis namu ruosa, nes pas tevus esu. Bet uztat prisideda kitokie dalykai... taip noreciau namo, bet namie neka lengviau bus...
Gutjera, lengvai ir greitai!!! nors jau gal supuoja maziu na lauksim žinių
Tie šauksmai iš gimdyklu tai siaubas!!! Net krupteli kai isgirsti kokia siaubingai rekiant.. ir pagalvoji vargšė, kankinasi.. Kad tik kuo greičiau baigtųsi kančios..
Na greitai išvis nebeliks tikrai keista kaip greit pasimiršta tas nestumas..Nes ir man atrodo taip senai buvau dabar naktim bent jau issimuegu, aišku sunku būna keltis maitinti, bet uztai kaip luztu, visos pozos patogios, nereik pusvalandi isipatogint ir tikrai nerealu kad taip lengvai galima pasilenkti!!!
Tie šauksmai iš gimdyklu tai siaubas!!! Net krupteli kai isgirsti kokia siaubingai rekiant.. ir pagalvoji vargšė, kankinasi.. Kad tik kuo greičiau baigtųsi kančios..
Na greitai išvis nebeliks tikrai keista kaip greit pasimiršta tas nestumas..Nes ir man atrodo taip senai buvau dabar naktim bent jau issimuegu, aišku sunku būna keltis maitinti, bet uztai kaip luztu, visos pozos patogios, nereik pusvalandi isipatogint ir tikrai nerealu kad taip lengvai galima pasilenkti!!!