Aga, labai šaunios žinios!!! Dabar mūsų kleckai vienodi
Nu ur toliau taip puikiai aukit ;-)
Vai2te, lengvai ur greitai tau, lauksim žinių!!!
Lapkritine,kad tyrimai būtų geri
Sianakt ir mano mažius neramus buvo.. Tai pasikankinom.. Dabar sakiau duosiu valgyti kas 2 val, gal tada geriau bus.. Nes dabar jis man muegodavo kokuas 3-4 val ur paskui labai gidziai valgydavi, vis ne sprinkdamas.. Tai sakau gal dėlto ir su pilveliu bėdos..
O maitinu tai urgi iš vienis, kitąkart iš kitis, nebent hei valandis begyje valgo antra karta tada ta pacua duodu..
Žmona, kaip tu?? Padėjo pientraukis?
QUOTE(Aga @ 2015 07 22, 08:41)
Bet džiugu, kad pagaliau daaugo automobilinę kėdutę, jau iš bėdos galima sodint, taip pat jau patenka į išnešiotukų kreivę, ūgio ir svorio, 49 cm ir 2920 gr Taigi per mėnesį 900 gr užaugo.
Tai jums ir terminas buvo šiom dienom, tai ir priaugo kiek priklauso - mano toks gimė, lygiai tokio pat ūgio ir svorio, kiek dabar jūsų sveria
Manau, kad toliau neatsiliks augimu nuo kitų , tik teks visada nuimt 2 mėn
Papildyta:
QUOTE(Lapkritine @ 2015 07 22, 13:15)
Dar norejau paklaust o jus jau duodat leliukams soskes, nuo kada pradejot?
Nuo šios nakties duodu (2,5 sav), nes baisiai stiprus žindymo poreikis - pažido kiek nori ir išspjauna
Duodu, kai nėra alkanas, bet ieško papulio pažįst - tada oro nepritraukia. Jei alkana, tada žindukas nenuramins
Buvau prieš žindukus, bet atsibodo būti pačiai žinduku
Pirmasis užaugo be žinduko, nes niekaip neprilipo
QUOTE(Aga @ 2015 07 22, 10:11)
Nu va, kaip skirtingai, manasis šala, prirengtas, rankytės ledinės.
Kraujas nekoks, hemoglobinas ant ribos, toliau gers hemoferą.. Ir D gavo net penkis lašus,
Kraujas nekoks, hemoglobinas ant ribos, toliau gers hemoferą.. Ir D gavo net penkis lašus,
mano gimė tokio pat ūgio ir svorio kiek pas jus dabar, tai jau dvi savaitės kaip augina lašinukus, bet vis dar reikia šiltai rengti, vilnones kojinytes dėti. Jau kelios dienos be pirštinių, bet vis tiek būna, kad pirštukai atvėsta.
Užsiaugins daugiau riebalų, nebebus šalta taip
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 07 22, 10:54)
Nuleido vandenis,sake gerai kad atvaziavau.gelsvi vandenys.,ir jau 5 cm...jau pusiaukele...
Greito ir švelnaus pasimatymo
Jetus, kas cia daros...? Mano mazulis nuo ankstyvo ryto kaip nesavas, kai pabudo 05:30 taip iki 11 val nei miego, nieko. Rodos valge nemazai, tik uzmerkia akis ir po 10-15 min vel tas pats, vel ziopcioja valgyt praso. Galvojau gal skrandukas, nu bet lyg ne. Lupytes vis zioja. Miegot nepamiegojau, o jau vel vakaras ateina Nesupratau kas nutiko, nes per tiek laiko labai ramus budavo, dar nera taip nemiegojes O kaip as pasnausti noreciau Papuliai atrodo isciulpti, nors tiek gerai neskaudes krutines del pilnumo
Ka jus mamules veikiat?
Kazin kaip Vai2tei sekasi.
Soskes dar nedaviau mazyliui. Hmm jei bus vel sia nakti toks nemiegus tai reikes kazka daryti.
Ka jus mamules veikiat?
Kazin kaip Vai2tei sekasi.
Soskes dar nedaviau mazyliui. Hmm jei bus vel sia nakti toks nemiegus tai reikes kazka daryti.
Mes vos grixom namo nuoma r iškart davėm tobulas daiktas, nes jis nusiramina traukdamas soske, ypač kai diegliukai..Ir užmigti lengviau jam būna.. Sakau ačiū soskiu isradejui
QUOTE(LTkojote @ 2015 07 22, 17:14)
Kiek prisidavė Fb, tai 15:25 gimė 53cm ir 3720g vyrutis bei šiuo metu pavalgęs ir sotus sau snaudžia
QUOTE(tante_ @ 2015 07 22, 18:19)
Kiek prisidavė Fb, tai 15:25 gimė 53cm ir 3720g vyrutis bei šiuo metu pavalgęs ir sotus sau snaudžia
Kaip smagu, sveikinimai jai Del soskes klausiu, nes iskart kai nustate jai ta infekcija ir paskyre antibiotikus, liepe atnesti soske, kad butu ramiau juos sulasinti, bet mes nedavem, bijojau, kad paskui gal papo neims, sakiau, kad kol neatsiras pieno, tol neduosiu, ir man keista pasirode, kad tokiai mazai jau soske, bet akusere sake, kad cia nieko tokio, tai vakar vakare pabandem duoti, jai labai patinka, bet galvoju ar ne per anksti Maniske irgi siandien nuo puse 5 nemiegojo, zaidziau su ja, leidau vyrui pamiegoti, o jis paskui man diena leido pamiegoti
Sveikinimai vai2tei lauksim istorijos
Krc snd nakties miegui atsiguliau tik 10 ryto tai gerai kad tada mazoji sumaste 3 val miegoti.. nutraukiau siek tiek pieno .. na man ir su pirma neidavo nusitraukt, nusitraukiau 40ml per abi bet iskart sviesiau akyse pasidare poto dar daviau nuciunkuot. Skauda dar gerokai pilni bet jau nekeliu panikos ..
Krc mano dicke pries pat gimdyma apsirgo sloga kosuliukas... atvare mama uzsikrete dabar as su gerkle skaudancia ir kosciu net pakoseti dorai negaliu nes isisioju i paketa iskart ir ziauriai persti
Soske pradejau duoti jau ligoninej po 5 valandu nenustojamo ciunkavimo papu
QUOTE(Rutyte:) @ 2015 07 22, 14:29)
Krc snd nakties miegui atsiguliau tik 10 ryto tai gerai kad tada mazoji sumaste 3 val miegoti.. nutraukiau siek tiek pieno .. na man ir su pirma neidavo nusitraukt, nusitraukiau 40ml per abi bet iskart sviesiau akyse pasidare poto dar daviau nuciunkuot. Skauda dar gerokai pilni bet jau nekeliu panikos ..
Krc mano dicke pries pat gimdyma apsirgo sloga kosuliukas... atvare mama uzsikrete dabar as su gerkle skaudancia ir kosciu net pakoseti dorai negaliu nes isisioju i paketa iskart ir ziauriai persti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 22, 20:06)
O jetus.. Nu dėl papu yai džiugu
Bet del slogos.. Nu tikiuosi greit praeis aš ir dabar kai nusiciaudau tai visa tarpviete suskausta..
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 22, 20:06)
Ziuriu pas mus l.viskas panasiai. Vaikai papu manijakai. Papai kaip kalades.... siules pradejo ziaurei skaudeti.... snd stoviu issisketus, nuogu papu, saldau ji. Vyras sako bet tavo papai uz galva didedni, o as jam na matai koks tas naturalus grozis... blyn jauciuosi kaip kokiam kosmare... o dar vadina motinyste tai dziaugsmas.... jauciu tik papu ir klyno skausma... blecha vel liudnumas uzejo....
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 22, 20:37)
Ziuriu pas mus l.viskas panasiai. Vaikai papu manijakai. Papai kaip kalades.... siules pradejo ziaurei skaudeti.... snd stoviu issisketus, nuogu papu, saldau ji. Vyras sako bet tavo papai uz galva didedni, o as jam na matai koks tas naturalus grozis... blyn jauciuosi kaip kokiam kosmare... o dar vadina motinyste tai dziaugsmas.... jauciu tik papu ir klyno skausma... blecha vel liudnumas uzejo....
As isvis jau nebesuprantu ka skauda o ko nea vaikstau uzsidejus pizamines kelnias ir vyro maike.. ir nuogais papais.. tipo vedinu gydau zodziu egzistuoju.. nekenciu sitos busenos.. puikiai ja atsimenu nuo pirmagimes greiciau viskas praeitu sugytu.. papai atsigautu