Krc pieno fabrikas kaip trynukam... galvoju neduosiu dukrai infacol tegu pumpuoja papus o ne miega.. reziume puse 5 as dar net neprigulus nu i nafig..
Dar vienas pastebejimas. Vakar vakare pastebejau kad patinusios mano kojos, pedos.. o dabar jau isvis kaip kalades.. ranku pirstai irgi kaip bulkutes.. net ziedus nusiemiau.. kazi cia del pieno fabriko ar jau mirstu
Labas rytas,
Prikele mane maudenimai pilvo apacioje,kas 5-8 min.,kazin gal reik eit ruostis aanksciau vaziuot i gn?!
Prikele mane maudenimai pilvo apacioje,kas 5-8 min.,kazin gal reik eit ruostis aanksciau vaziuot i gn?!
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 07 22, 06:51)
Labas rytas,
Na visko gali buti.. o gali buti ir paruosiamieji
Vakar kamstis isejo,nu palauksiu dar biski...
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 07 22, 07:00)
Del visa iko jau buk susiruosus daiktus ir stebek ar reguliarus maudenimai
Gal pagimdysi anksciau kaip ir as
Nu zmona tu duodi manau kad del pieno banko sutino rankos ir kojos laikykis ir ilsekis, tau tikrai reikia
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 07 22, 07:00)
Nu jei vakar kamstis isejo tai sakyciau jau gimdai lengvai ir greitai
QUOTE(LTkojote @ 2015 07 22, 07:31)
Del visa iko jau buk susiruosus daiktus ir stebek ar reguliarus maudenimai
Nu zmona tu duodi manau kad del pieno banko sutino rankos ir kojos laikykis ir ilsekis, tau tikrai reikia
Nafig blyn mirstu kaip miego noriu.. nu va liko pusvalandukas.. lekiu dusan gal biski numasazuosiu papus ir iki pardes pientraukio nes rankom niekaip nenutraukiu
QUOTE(LTkojote @ 2015 07 22, 02:23)
Siandien visa vakara mazylis kazkoks nesavas, nuolat valge, nusnusta keliom min ir vel papulio praso. tai va naktipiecius valgo. Bent jau nusnudo keliom val.
Na nera siandien naktinetoju? Hmmm...
Papildyta:
Na pasidalink patarimu
Kaip mamules maitinat savo lelytes, viena valgyma viena krutine kitu valgymu priesinga krutine? Vat idomu pasidare
Na nera siandien naktinetoju? Hmmm...
Papildyta:
Na pasidalink patarimu
Kaip mamules maitinat savo lelytes, viena valgyma viena krutine kitu valgymu priesinga krutine? Vat idomu pasidare
Kaskart keiciu krutis , nebent uzsimano vel valgyt po 15-30min
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 22, 05:46)
Krc pieno fabrikas kaip trynukam... galvoju neduosiu dukrai infacol tegu pumpuoja papus o ne miega.. reziume puse 5 as dar net neprigulus nu i nafig..
Dar vienas pastebejimas. Vakar vakare pastebejau kad patinusios mano kojos, pedos.. o dabar jau isvis kaip kalades.. ranku pirstai irgi kaip bulkutes.. net ziedus nusiemiau.. kazi cia del pieno fabriko ar jau mirstu
Man tinimas buvo pirma sav po nestumo
QUOTE(Vai2te26 @ 2015 07 22, 05:51)
Labas rytas,
Laukiam ziniu is taves
O as isprotet baigiu del dickes.. totali katastrofa nu atrodo, kad kas apkeite vaikus. Ji jau nebezino ka daryt. Viska meto, tame tarpe ir puodukus su gerimais...
Mano papuniai irgi pilni, sakiau vyrui, kad galėčiau ir antra išmaintint. Gaunas, kad iš vieno kas 5-6 val valgo, ir tai vienu kartu viso neišvalgo. Maudžia,tempia, bet kentėti galima, dar nenusitraukinėjau.
Pas mus tūsas nuo 5 ryto. Ir tai ne dėl mažiuko, o dėl brolio. sugalvojo 5 ryto atsikelt į lovą mūsų pareit, įprato,kol mamos namuos nebuvo. O kadandi aš vienu maitinimu mažiuką per vidurį buvau pasiguldžius, neleidom broliui. Prasidėjo isterijos, ko pasekoje atsikėlė ir siaučia po namus. Nieko. tikimes, pietų anksti kris miegoti.
Pas mus tūsas nuo 5 ryto. Ir tai ne dėl mažiuko, o dėl brolio. sugalvojo 5 ryto atsikelt į lovą mūsų pareit, įprato,kol mamos namuos nebuvo. O kadandi aš vienu maitinimu mažiuką per vidurį buvau pasiguldžius, neleidom broliui. Prasidėjo isterijos, ko pasekoje atsikėlė ir siaučia po namus. Nieko. tikimes, pietų anksti kris miegoti.
Mano mazylis visai subludo nuo 5 ryto kai pabudo tai pavalgo kelias min, pamiega 10-15 min ir vel tas pats iki db. Nemiega nors tu ka. Nei verkia sakyciau gal pilva pucia bet ne. Ramus kazkoks tik va miegoti jos visai nepasiruoses
Na zmona as jau vakar irgi pientrauki.buvau issitraukus
Isia mazylis kariauja jau tik va patys nepailsesit
Na zmona as jau vakar irgi pientrauki.buvau issitraukus
Isia mazylis kariauja jau tik va patys nepailsesit
Maniškį vakar subadė dviejų mėnesių proga, ėmė kraują iš venos ir du skiepus gavo, ta proga vakare sukarščiavo ir sužinojo pirmąkart kas yra žvakutės
Bet džiugu, kad pagaliau daaugo automobilinę kėdutę, jau iš bėdos galima sodint, taip pat jau patenka į išnešiotukų kreivę, ūgio ir svorio, 49 cm ir 2920 gr Taigi per mėnesį 900 gr užaugo.
Papildyta:
Po savaitės-dviejų tinimai dings, ir pienas stos į normas, bandyk nenusitraukinėt, nes dar labiau užsipompuosi.
Bet džiugu, kad pagaliau daaugo automobilinę kėdutę, jau iš bėdos galima sodint, taip pat jau patenka į išnešiotukų kreivę, ūgio ir svorio, 49 cm ir 2920 gr Taigi per mėnesį 900 gr užaugo.
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 22, 06:46)
Po savaitės-dviejų tinimai dings, ir pienas stos į normas, bandyk nenusitraukinėt, nes dar labiau užsipompuosi.
Sveikutės
Aš maitinu vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos (.), nebent kaip kažkas rašė, po pusvalandžio nori vėl nusiraminti, tada duodu tą pačią.
Pas mano mažylį jau pasirodė prakaitinė pažastyse ir papilvėje. Na atrodo rengiu vienu šliaužtu, bet kambaryje 24 laipsniai, langas nuolat atidarytas. Juk skersvėjo nedarysi O visai išrengti kažkaip dar nedrąsu.
Aš maitinu vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos (.), nebent kaip kažkas rašė, po pusvalandžio nori vėl nusiraminti, tada duodu tą pačią.
Pas mano mažylį jau pasirodė prakaitinė pažastyse ir papilvėje. Na atrodo rengiu vienu šliaužtu, bet kambaryje 24 laipsniai, langas nuolat atidarytas. Juk skersvėjo nedarysi O visai išrengti kažkaip dar nedrąsu.
Nu va, kaip skirtingai, manasis šala, prirengtas, rankytės ledinės.
Kraujas nekoks, hemoglobinas ant ribos, toliau gers hemoferą.. Ir D gavo net penkis lašus,
Kraujas nekoks, hemoglobinas ant ribos, toliau gers hemoferą.. Ir D gavo net penkis lašus,