QUOTE(Anabele. @ 2015 07 21, 10:21)
Stiprybes tau! Tikiuos dickis nesureaguos jautriai. Maniske iki 4 ryto is to pavydo praverke
Nusiteik kiekviena laisva minute skirt dickiui, kad nesijaustu nuskriaustas.
Man jau diena su naktim susimaisius
As ir nusiteikiu, kad bandysiu visa laisva laika skirti dickiui. Tikiuosi mazasis ir toliau toks ramus bus
QUOTE(jbm @ 2015 07 21, 10:27)
Sveikos, kas sveikos
Skaitau apie jūsų plyšimus ir siuvimus, na garbės žodis, merginos - silpna darosi. Aš 4 pagimdžiau ir nė "nenusibrozdinau" (čia truputį druskos ant žaizdos užpyliau). Gimdyme bijau tik 2 dalykų: plyšimų/kirpimų ir CP. Nieko daugiau. Šiaip tai po visų gimdymų galėjau atsistot ir tiesiai nuo gimdymo stalo namo išeit su vaiku. Kaip gydytoja pasakė: "Tavo kūnas vaikus nešiot ir gimdyt sutvertas". Nei strijų, nei kabančio pilvo, nei kažkokio diskomforto tarpvietėje po gimdymų... Na, gal dar ir gimdyčiau, bet jau amžiaus limitą sau buvau nusistačius ir po pusmečio jį pasieksiu, tai daugiau nebereikia
Dievulėliau, jei aš tokių siaubo istorijų būčiau prieš pirmą vaiką prisiskaičius, būčiau vien iš įtampos ir baimės plyšus. O antram nebūčiau ir pasiryžus. Išankstinės nuostatos labai veikia - turėjau šimtus progų tuo įsitikinti (ne tik dėl gimdymo, žinoma). Visoms linkiu kuo greičiau sugyti, atsigauti, sustiprėti
Na as atsimenu pirma gimdyma kaip koki kosmara, nes buvau nusiteikus lengvai ir greitai, o gavosi sunkiai, skausmingai, ilgai ir ant galo ekstra CP. Sitam labai nusiteikiau kad vel noriu pati pagimdyti. Ir visalaik aiskiai sakiau visiems gydytojams, aciu D uz l.fainas gydytojas, kurios padare viska, kad pagimdyciau pati su min.pasekmem. todel db viska prisimenu su sypsena. Nors aisku daugiau jau nebesirysiu vaiku tureti
Limi, tau gerai kai yra pagalbos ranka kas istiesia. Mano mama isvaziuoja atostogu savaitei, tai db negales padeti, o as pati nenoreciau, kad uosviene pas mus gyventu
gal jei butu didesni namai, bet db tam butuke, tai gal mane nervintu
Papildyta:
QUOTE(Rutyte:) @ 2015 07 21, 12:18)
Rasa123, grįši namo ir Isivaziuosit, ir vyresnelis pripras, dabar taip jam gal emocijis suveikė, ilgiau su tėčiu pabuvo ir pavydi jo.. Tik vėl bus emicijos kai maziuko visi lankyti eis, tada spėju vyresnelus nuskriaustas jausis, visi gi prie maziaus puls.. Nu bet tikiuosi čia blogas mano spėjimas!!!
Beje, waiduciuke ir progse šiandien supuoja savo mažylius
nzn ar žinot, tai paplatinu informacija
Sveikinimai joms
As galvoju ispeti visus lankytojus isanksto, kad oirmiausiai didiji pakalbintu, o tik tada eitu zeti nazelio. Bet manau nebus daug sveciu pas mus.
Vienu zodziu neparodziau didelio noro snd namo vaziuoti, tai ir dar neisraso manes
nors namo ziaurei noreciau, bet gerai ir cia dar paatostogauti