QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 20, 21:57)
Nu sudavem infacol.. auksinis vaikas
miega jau ketvirta valanda.. tfu tfu tfu bet tikiuosi bus geras ir ramus vaikas
priesingybe pirmagimei
Tai vat as irgi po pirmagimes zinojau kad stumiant jau tik kakot norisi o ne dar labiau skauda.. o cia blyn priesingai..
oi vargelis.. as tai dziaugiuosi kad musiske jau 5.5 metuku... bent kol kas tai vis mus tildo bega paziuret ar neatsikele.. vaiksto ant pirstu galu nors sakau nereik bet ji sako taigi miega.. tai tikiuosi didelio pavydo isvengsim.. tik baisiai klausineja kaip ja iseme.. sakiau dar nestumo metu kad pjaus pilvuka tai ji sako parodyk kur pjove
O gryzus namo pilvas mano kaip kokiam 5 menesi nescios tai dukra ziuri ziuri sako mana o jauti kad dar yra leliukas pilve
Nu mane pacia jau juokas ima bet ir vyrui sakiau kad plastines operacijos noresiu lytiniu organu nes jau po pirmos turiu issitampymu
Nu man net kaku nesinorejo ir nesuprantu kode man sako isivaizduok, kad vidurei uzkieteja ir nori prakakint....
as abu neatumus su tuo kankinausi, bet tikrai nieko tokio kai uzkietejimas nejauciau
Dar siaip vyresnelis l.norejo priejas paciupinti, norejo nusigriebti uz kojos ir tempti, manau jis galvojo kad cia siaip koks zaislas. Bet sakau, kai tetis paime pampersa keisti, tai kazkas tokio buvo.... o kad mama pries tai laike broli, tai dzin. Tada as atsiguliau ant lovos sakau ateik salia atsigulti eisim liuliuko, tai tas nubego ir prie tecio atsigule. Nzn kaip geriau daryti, kad nesijaustu nuskriaustas jisai, nes dar tokiam neisaiskinsi kas tas yra brolis...
QUOTE(ZmoNa_ @ 2015 07 20, 23:11)
Daktarelis siuva klyna o as ziuriu issprogdinus akis jam i akinius nes viskas atsispindi
tai zodziu susiuvo kaip raide ''Y''
Ner ir manes bet man sm patinka
niekam dar nerasiau bijau kad nespesiu bendraut per abudu
Mes dviese liksim sm
Man kai su pirmu cp dare, tai as ir viska maciau per virsui pakabinta lempa. Nekazka vaizdas....
Snd jau ejau didelio reikalo, tai kai bijojau... bet nieko viskas praejo sklandziai, poto bide prausiausi ir uzsiciuopiau siules, o pasirodo man isorei kazkur sukabino, dar nedristu su veidrodziu apsizeti...