Siandien buvau TA jau vgn, nes jau siandien terminas ir mano gydytojos atostogauja, tai sake apie 3,5kg, bet gal ir didesnis gali gimti. Jei iki pirmadienio nebus jokios veiklos tada su daiktais i stacionara varyt ir jau guldys i patalogini...
O siaip kaklelis jau sutrumpejes... Tai gal nereiks laukti pirmadienio
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 20, 08:53)
Labas rytas, mano bachuriukas nuo 12val nakties iki 6 ryto ant papu prakabejo.... nebejauciu ju... taip nugrauze ragas... o bamdziau gerai paduoti, bet niekaip nepasiseke, tai db inksciu kiekviena padavima kruties.... eina sau... na maniskei irgi ziaurei skirtingi, anas nei ziuret neziurejo i papus pirmosiomis dienomis... o sitas kas 5min iesko...
Vargse pas mane tas pats.. net silpna kaip skauda nors nenugrauze bet jautrumas ir skausmas nuo nuolatinio ciunkavimo..
Nu mano ir gal skaitosi nenugrauze, o tik ijautrino. Nes gydytoja sake gerai paima jis. Nu gerai kai nera vargo su kruties ibrukimu, bet galetu jau maziau jos reikalauti db atsikele 9val ir vel maratonas prasideda... kaip reiks namie taip, kai dar vienas lips ant galvos....
QUOTE(progse @ 2015 07 20, 09:32)
Siandien buvau TA jau vgn, nes jau siandien terminas ir mano gydytojos atostogauja, tai sake apie 3,5kg, bet gal ir didesnis gali gimti. Jei iki pirmadienio nebus jokios veiklos tada su daiktais i stacionara varyt ir jau guldys i patalogini...
Tai terminas dar tik siandien, dar galima laukti ir laukti. As savo pirmagimi pernesiojau 10 dienu ir viskas ciki. Kitus du taip pat po savaite (ne maziau) Su siuo taip pat galvoju ar nebus taip, kad rugpjucio sulauksiu
QUOTE(Gutjera @ 2015 07 20, 09:21)
Tai terminas dar tik siandien, dar galima laukti ir laukti. As savo pirmagimi pernesiojau 10 dienu ir viskas ciki. Kitus du taip pat po savaite (ne maziau) Su siuo taip pat galvoju ar nebus taip, kad rugpjucio sulauksiu
Man labai patinka punktualumas,bet matyt pilvinukui visai kitaip gali atrodyti
Oi mamules man ir taip pat buvo, kudikis verkia. Valge ligoninej be sustojimo 3,5 val. Valgo verkia valgo verkia. Jau ir pati zliumbus buvau. Dabar kai jau savaite leliukui tai truputi normaliau viskas.
Krutine truputi diegia kai pradeda valgyti, bet praeina tas nemalonus jausmas jam valgant. O va kai atsirado pieno, tai krutine dega, sunki, skauda... Tai be kompresu niekaip nejo.
Mano mazius truputi diena su naktim sumaises, gal patarimu galite duoti. Diena normaliai po pusv valgo ir miega ilgai, o nakti kas valanda beveik zadina + valanda zaidzia
Krutine truputi diegia kai pradeda valgyti, bet praeina tas nemalonus jausmas jam valgant. O va kai atsirado pieno, tai krutine dega, sunki, skauda... Tai be kompresu niekaip nejo.
Mano mazius truputi diena su naktim sumaises, gal patarimu galite duoti. Diena normaliai po pusv valgo ir miega ilgai, o nakti kas valanda beveik zadina + valanda zaidzia
Isia, užuojauta didžiulė... Kas nors staigaus ar sirgo?...
Sveikinimai naujai iškeptoms mamytėms, šiandien mano terminas turėjo būt, o mažiui ryt du mėnesiai jau :
Sveikinimai naujai iškeptoms mamytėms, šiandien mano terminas turėjo būt, o mažiui ryt du mėnesiai jau :
Labas rytas,
Sveikinu naujas mamytes
Isia,užuojauta
Mano mažylis miega naktį ramiai,ryte ir vakare koncertas,nežinau ar čia pilvuko pūtimas,gal ryt ar poryt pas gydytoją,prasysim siuntimo pas neurologa
Sveikinu naujas mamytes
Isia,užuojauta
Mano mažylis miega naktį ramiai,ryte ir vakare koncertas,nežinau ar čia pilvuko pūtimas,gal ryt ar poryt pas gydytoją,prasysim siuntimo pas neurologa
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 20, 10:12)
Nu mano ir gal skaitosi nenugrauze, o tik ijautrino. Nes gydytoja sake gerai paima jis. Nu gerai kai nera vargo su kruties ibrukimu, bet galetu jau maziau jos reikalauti db atsikele 9val ir vel maratonas prasideda... kaip reiks namie taip, kai dar vienas lips ant galvos....
tai va pas mane taip, šįryt sėdžiu su pientraukiu dar lovoj kelias valandas, tai traukiu, tai apsikakoja, tai verkia, tai maitinu, o didydis laksto apie lovą ir rėkia "noriu valgyt", ir ką daryt, nu negaliu nieko padaryt, tenka kentėt didžiajam, kad ir kaip gaila...
QUOTE(Isia @ 2015 07 20, 07:57)
Sveikinimai mamytems susilaukus stebukliuku...
O as streso patyriau... mama mire,o as dar kelias dienas ligoninej gulet turiu ..
O as streso patyriau... mama mire,o as dar kelias dienas ligoninej gulet turiu ..
Užuojauta dėl tokios nelaimės.. Neįsivaizduojamas skausmas.. stiprybės, stiprybės ir dar kartą stiprybės, laikykis
Jetau kas per nuotaiku kaita snekuos su leliuku ant pilvo pasidejus. Mazylis taip graziai pasirauke, pagalvojau koks jis grazus ir verkt pradejau jetau, o as gyvenime neverkiu
QUOTE(LTkojote @ 2015 07 20, 12:04)
Jetau kas per nuotaiku kaita snekuos su leliuku ant pilvo pasidejus. Mazylis taip graziai pasirauke, pagalvojau koks jis grazus ir verkt pradejau jetau, o as gyvenime neverkiu
labai suprantama man ir taip buna dbr jau ziuriu griztu pati i ritma