sveikos

oj vakar musu maziuj prasidejo baisuliniai diegliai, jau nznojom ko griebtis, vaiko gaila, guli raitos klykia.. davem vakarui espumizano laso, kaip pradejo pukset siaubas, nebuciau patikejuskad tiek duju yra pasjuos, tj vaikas nuo 22 val iki 2.30 ismiegojo, ir nuo 3 iki 6 val

jauciuos net as naujai gimus,

issimiegojau kj zmogus, aisq dbr papuliai pilni, bet gr kad mazius askanas isgriebs
del pampersu tj as zinokit tik ir uz libero, buvo dovanu pampers atnese tj man jie lb nepatiko.. o libero super

vakar dar asorti pirkom, du pakus perki trecias nemokamai, tai parsitysiau dbr ilgam
Papildyta:
QUOTE(Rasaa123 @ 2015 07 20, 08:53)
Labas rytas, mano bachuriukas nuo 12val nakties iki 6 ryto ant papu prakabejo.... nebejauciu ju... taip nugrauze ragas... o bamdziau gerai paduoti, bet niekaip nepasiseke, tai db inksciu kiekviena padavima kruties.... eina sau... na maniskei irgi ziaurei skirtingi, anas nei ziuret neziurejo i papus pirmosiomis dienomis... o sitas kas 5min iesko...
laikykis

man taip buvo pirmom dienom kad valge ir valge. kol viena valge viena bepantenu tepiau, arba multimam kompresus dejau, ir lb greit susitvarke ismoko ir jis valgyt ir as matyt maitint