Ne Jyskinius baldus iš 14mm patižusios plokštės turėjau omeny, o iš rimtos faneros. Pakopų vienas galas dar ir prie mūro tvirtinsis. Nemanau kad laiptai kuo nors nusileis standartiniams variantams. Kuo blogai, jei laiptai į pagrindą remiasi ne tik 2 taškuose - apačioje ir viršuje, o dar ir papildomai 2-3 taškuose per vidurį? Dar neprojektavau, bet jei bus poreikis bus ir metalas panaudotas kur reikės.
Šalia pagrindinio plokščio betoninio stogo privalumo - sandarumo, mano atveju plokščias stogas irgi geriau dera prie fasado, kuriame bus daug saulės kolektorių, t.y. stiklo. Pasislėpimui nuo lietaus kokią PV panelę pasikabinsiu
QUOTE(*** @ 2015 07 23, 13:18)
Iradineji dvirati ne ka kita. Baldiniai laiptai aisku geriau nei kopecios, bet visvien marazmas
as ketinu poilsiautojams namukus kadanors statyti tai irgi mastau apie baldini palipima i mansarda, bet kasdien ir dar sau comon
Kai prajektavo man nama as irgi buvau visom keturiom uz plokscia bet tik del grozio. Kazkiek pagyvenes dabar statyciau su maksimum isnesimais. I uzstatyma neina o galimybe pasislept nuo lietaus pliusas, dar seseliavimas..
<{POST_SNAPBACK}>Mano tėvų name teoriškai visi langai yra varstomi, bet praktiškai varstomais langais naudojamasi tik virtuvėje ir balkonų durimis. Kiti jei gyvenime buvo kada nors atverti, tai tik porą kartų. Varstomos fortkės. Bet senos statybos, šiuolaikiniais standartais vertinant kiauras namas gal ir ne kriterijus.
QUOTE(BangaS @ 2015 07 23, 14:36)
Kiek pas jus yra varstomų langų ir kiek nevarstomų? Ar daug varstomų langų dabar paliktumėte? Ar beveik visus berėmius dėtumėte?
<{POST_SNAPBACK}>