QUOTE(*** @ 2015 07 22, 09:40)
Lauru g matai tinka tinklinis segmentas o pilaiteje netinka
http://www.skelbiu.l...s-21571046.html
Ten greičiausiai miškas ir tos pusės niekas nemato - tik medžiai. Paradinė tvoros pusė bus tikrai kitokia. Beje, man architektas irgi tą patį siūlo: dvi paradines tvoros dalis daryti kaip priklauso, o kitą - pigiai, nes jos nuo kelio nesimatys.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 07 22, 13:38)
Net nezinau ka atsakyt, pats sakei paskaiciavo laiptus 15+pvm o tu pasidarei uz 10. Tai ka tu cia lygini, ka su kuom? Gali pagalvot kad pats nedejau laiptu ir kainu nezinau. Normalus laiptai ir kainuoja 15.. O gaidi kaip sakiau laiptu temoi uz tukstanti euru pardavineja..
Man gelžbetoniniai laiptai kainavo - 2800 Lt. Dar apie 1000 Lt kainuos parketlentės joms apsiūti ir darbas. Įtariu, kad turėklams pakaks kokių 2000 Lt. Taigi viso kainuos apie 6000 Lt. Vadinasi, aš laiptams sutaupysiu 4000-9000 Lt.
Sakau, kad uždirbčiau ant namo.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 07 22, 13:58)
Dauguma ale 20 cm neps per daug, bet cia labiau emocijos nei paskaiciuoti teiginiai.
Sutinku. Reikia vertinti tą sieną kaip lauko sieną. Nereikia savęs apgaudinėti. O šalčio tiltą pavyks nutraukti? Kas iš to, kad pridėsite daug ant sienos, bet ar garažo pamatas atskirtas nuo namo pamato ir toje vietoje nebus šalčio tilto?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 22, 16:18)
Vadovaukis savo galva,o balvonai, kurie priprate Prie senu standartu,tegul IR statos Su 15 cm neps. Mano namo siltalo storiai nera labai ispudongi,bet IR taip dauguma aplinkiniu durneliu laiko. Tipo jam tiek reikia.. O man pofig ka jie galvoja,
man dabar Dar storiau noretus 😁
Šaunuolis, kad teisingai mąstai ir kitiems teisingai patari.