Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

QUOTE(Milao @ 2015 07 22, 13:17)
Visi tu ka - kas visiems nepatinka? Per mažai 20cm ar per daug? Manau 20cm optimalu..

Dauguma ale 20 cm neps per daug, bet cia labiau emocijos nei paskaiciuoti teiginiai.
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 07 22, 13:58)
Dauguma ale 20 cm neps per daug, bet cia labiau emocijos nei paskaiciuoti teiginiai.

Pas mane tiek ant namo tiek tarp garazo ir namo 30cm. neturiu duru i garaza.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 07 22, 14:00)
Pas mane tiek ant namo tiek tarp garazo ir namo 30cm. neturiu duru i garaza.

dekui atsakiusiems. liksiu prie 20 cm neps (nes svarsciau gal maziau deti).
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 07 22, 14:38)
Net nezinau ka atsakyt, pats sakei paskaiciavo laiptus 15+pvm o tu pasidarei uz 10. Tai ka tu cia lygini, ka su kuom? Gali pagalvot kad pats nedejau laiptu ir kainu nezinau. Normalus laiptai ir kainuoja 15.. O gaidi kaip sakiau laiptu temoi uz tukstanti euru pardavineja..

Blyn,bet Tu rimtai gryba pjauni kartais. As kalbejau apie indentiskus laiptus,tik skirtingu firmu. o jei ziuri po forum is our siuksles stumdo... Tai Dar pigiau paciam susikalt butu.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 07 22, 15:03)
dekui atsakiusiems. liksiu  prie 20 cm neps (nes svarsciau gal maziau deti).

Vadovaukis savo galva,o balvonai, kurie priprate Prie senu standartu,tegul IR statos Su 15 cm neps. Mano namo siltalo storiai nera labai ispudongi,bet IR taip dauguma aplinkiniu durneliu laiko. Tipo jam tiek reikia.. O man pofig ka jie galvoja,man dabar Dar storiau noretus 😁
Atsakyti
Baik putotis geriau laiptus parodyk..

QUOTE(biesas66 @ 2015 07 22, 16:18)
Blyn,bet Tu rimtai gryba pjauni kartais. As kalbejau apie indentiskus laiptus,tik skirtingu firmu.  o jei ziuri po forum is our siuksles stumdo... Tai Dar pigiau paciam susikalt butu.

Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 07 22, 15:03)
dekui atsakiusiems. liksiu  prie 20 cm neps (nes svarsciau gal maziau deti).

Maziau 20 yra nelygis sioje temoje, vidurkis cia yra 30cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 07 22, 17:24)
Baik putotis geriau laiptus parodyk..

I a.z atsiusiu jei nori. Cia nevieta Su laiptais pikiruotis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 07 22, 09:40)
Lauru g matai tinka tinklinis segmentas o pilaiteje netinka
http://www.skelbiu.l...s-21571046.html

Ten greičiausiai miškas ir tos pusės niekas nemato - tik medžiai. Paradinė tvoros pusė bus tikrai kitokia. Beje, man architektas irgi tą patį siūlo: dvi paradines tvoros dalis daryti kaip priklauso, o kitą - pigiai, nes jos nuo kelio nesimatys.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 07 22, 13:38)
Net nezinau ka atsakyt, pats sakei paskaiciavo laiptus 15+pvm o tu pasidarei uz 10. Tai ka tu cia lygini, ka su kuom? Gali pagalvot kad pats nedejau laiptu ir kainu nezinau. Normalus laiptai ir kainuoja 15.. O gaidi kaip sakiau laiptu temoi uz tukstanti euru pardavineja..

Man gelžbetoniniai laiptai kainavo - 2800 Lt. Dar apie 1000 Lt kainuos parketlentės joms apsiūti ir darbas. Įtariu, kad turėklams pakaks kokių 2000 Lt. Taigi viso kainuos apie 6000 Lt. Vadinasi, aš laiptams sutaupysiu 4000-9000 Lt.

Sakau, kad uždirbčiau ant namo. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 07 22, 13:58)

Sutinku. Reikia vertinti tą sieną kaip lauko sieną. Nereikia savęs apgaudinėti. O šalčio tiltą pavyks nutraukti? Kas iš to, kad pridėsite daug ant sienos, bet ar garažo pamatas atskirtas nuo namo pamato ir toje vietoje nebus šalčio tilto?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 22, 16:18)
Vadovaukis savo galva,o balvonai, kurie priprate Prie senu standartu,tegul IR statos Su 15 cm neps.  Mano namo siltalo storiai nera labai ispudongi,bet IR taip dauguma aplinkiniu durneliu laiko. Tipo  jam tiek reikia.. O man pofig ka jie galvoja,man dabar Dar storiau noretus 😁

4u.gif Šaunuolis, kad teisingai mąstai ir kitiems teisingai patari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 22 liepos 2015 - 17:38
30cm temos čiabuvių vidurkis lauko sienoms. Siena tarp namo ir garažo tai toks tarpinis variantas tarp lauko ir vidinės. Logiška, kad ir apšiltinimas tarpinio storio.
Garaže šildymo sezono metu garantuotai šilčiau nei lauke. Nereikia savęs apgaudinėti.
QUOTE(bruonius @ 2015 07 22, 17:34)
Maziau 20 yra nelygis sioje temoje, vidurkis cia yra 30cm <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 07 22, 21:19)
30cm temos čiabuvių vidurkis lauko sienoms. Siena tarp namo ir garažo tai toks tarpinis variantas tarp lauko ir vidinės. Logiška, kad ir apšiltinimas tarpinio storio.
Garaže šildymo sezono metu garantuotai šilčiau nei lauke. Nereikia savęs apgaudinėti.

Nereikia jums savęs apgaudinėti. Nėra toje vietoje jokios tarpinės sienos. Tai lauko siena ir tiek. Sakėte, kad jums PHPP - nesąmonė. Aprašytumėte savo namą toje programoje ir pamatytumėte, kad ne tarpinis variantas ta siena. Ir net atsakymą tikslų gautumėte. O dabar tik spėlionės. O jei tiksliai - nenoras mokėti daugiau. Čia jūsų reikalas: mokėsite mažiau ar daugiau ir kaip tą sieną vertinsite. Bet 0,05 sandarumas bus nieko vertas, jei tą sieną apšiltinsite daug mažiau nei kitas. Spręsti jums.
Atsakyti
Šalia minėto 4-9kLT sutaupymo manau sutaupysiu ir tuos 2800, nes pas mane nebus ne tik kad pamato, stogo, langų, pečiaus, kamino, bet dar ir laiptų, klasikiniu supratimu. Bus virtuvinė spinta laiptuotu viršumi.
QUOTE(cibulis @ 2015 07 22, 18:37)
Man gelžbetoniniai laiptai kainavo - 2800 Lt. Dar apie 1000 Lt kainuos parketlentės joms apsiūti ir darbas. Įtariu, kad turėklams pakaks kokių 2000 Lt. Taigi viso kainuos apie 6000 Lt. Vadinasi, aš laiptams sutaupysiu 4000-9000 Lt. <{POST_SNAPBACK}>
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 07 22, 23:47)
Šalia minėto 4-9kLT sutaupymo manau sutaupysiu ir tuos 2800, nes pas mane nebus ne tik kad pamato, stogo, langų, pečiaus, kamino, bet dar ir laiptų, klasikiniu supratimu. Bus virtuvinė spinta laiptuotu viršumi.

Tai gyvensite dvieju aukstu virtuveje isdroztoje polistirolio bloke?
Atsakyti