QUOTE(BangaS @ 2015 10 02, 07:26)
Gal galite nufotografuoti atidarytas duris ir slenkstį
Nežinau ar gerai supratau prašymą. Vaizdai tokie. Slenkstis:
pirma ir
antra nuotrauka.
Atidarytos durys:
pirma ir
antra nuotrauka.
Man durys nepatinka todėl, kad jas užrakinus ir patraukius rankeną, jaučiasi, kad varčia nėra idealiai prispausta prie staktos. Sakiau gamintojui, kad reikės reguliuoti, nes sandarumo testo nepraeis. Žiūrėsim kaip čia bus. Dėl šiltumo neabejoju, bet šią žiemą padarysiu termoviziją.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 10 02, 08:55)
Raituzas rase kad berods po 7m2 per diena darydavo jei tiesi plokstuma (t.y. nera kampu).. Manau labai priklauso kelinta kvadrata klijuoji ir nuo paties kruostumo arba priekabumo
Dabar kaip tik šiuo metu su juo susirašinėju asmeniškai dėl plytelių klijavimo. Sakė, kad 7m2 darė tik pačioje pabaigoje, kai jau atkalė sistemą. Ir šiaip pabaigė klijuoti tik prieš porą savaičių. Dar turiu kur tobulėti. Jau įvaldžiau sistemą ir galėčiau padaryti daugiau, bet noriu, kad neliktų net mažiausio tarpelio vandeniui, kad plytelės nešokinėti. Daugiausiai laiko sugaištu siūlių glaistymui, bet jau baigiu atkalti sistemą.
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 10 02, 08:55)
Nezinojau, kad galima spalvas koreguoti.. Idomu kiek % isbrangsta uzsakymas jei prasai custom spalvos lyginant su standartinem (esamom). Kaip su kampinem? Irgi gamina tavo pasirinkta spalva ?
Tuo šios plytelės ir geros, kad spalva gali būti bet kokia - kaip tinko. Išsirenki spalvą ir jie daro mėginį: atsiunčia kelias suklijuotas plyteles. Visa esmė, kad kai imi individualią spalvą, tai mažiausias užsakymo kiekis - 49 ar 50 kv. m. be kampų. Man, pvz., reikėjo tik apie 30 kv. m, todėl turiu apie 20 kv. m perteklių. Galiu žaisti. Ką tik brolis buvo atvažiavęs. Tai jo vaikui daviau kelias plyteles ant GKP paklijuoti. Tegul žaidžia.
Aš už 48 kv. m tiesių plytelių, 33 m kampų ir 5 kibirus klijų sumokėjau 2320,29 eurus. Tiesių plytelių kv. m kaina 28,31 euras. Kampo metro kaina - 19,97 eurų. Kibiro klijų kaina - 60,50 eurų. Dar klijus vėliau LT tonavo, todėl jie lyg ir pabrango. Standartinės lygios plytelės lygtai apie 60 Lt už kvadratą kainuoja. Negaliu tiksliai pasakyti, bet kiek atsimenu apie 30 Lt kv. metras pigiau.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 10 02, 11:51)
Jei nori brangiai išsiklijuot - samdai Cararolio meistrus, kad ir jiems % kristu
Caparolis neturi savų meistrų.
Papildyta:
QUOTE(Verteris @ 2015 10 02, 20:03)
Tiek, kiek man reiktų klijuoti - sau neapsiimčiau. Metus su savo pedantiškumu klijuočiau
Koks kiekis? Aš įtariu, kad visą namą tikrai ilgai ir nuobodžiai būtų? Bet kai pramokau, dabar tikrai galėčiau apie 5 kvadratus per dieną padaryti. Bet noriu, kad visos siūlės būtų kaip pirmos. Ne tiek ir daug kvadratų turiu, galiu pažaisti.