Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

Mintai, cibuli, pas jumi kiek pamenu geneo langai? Kokios gavosi deklaruojamos Uw vertės? Ir jei ne paslaptis kiek kv m kainavo?
Atsakyti
QUOTE(mariuzs @ 2015 07 20, 16:27)
samadielnas įrankis? gal foto ar brėžinuką galima?

Tas prietaisas rankų darbo, autorinis, vienetinis egzempliorius. Visom keturiom, kad labai geras tokiam įgilinimui. Reikalas tas, kad ne tik išpjauni įgilinimą, bet paskui atgal tuo pačiu išpjautu putplasčio cilindru skylę uždengi.
Atsakyti
QUOTE(mariuzs @ 2015 07 20, 18:05)
Mintai, cibuli, pas jumi kiek pamenu geneo langai? Kokios gavosi deklaruojamos Uw vertės? Ir jei ne paslaptis kiek kv m kainavo?

Pabandysiu iš atminties. U=0.77 1m2 kaina turėtų būti maždaug 360Lt Cibulis tikrai gavo geresnę kainą, bet jis ir pirko po metų ar net kelių. Aš pirkau 2012 metais.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 07 20, 18:38)
Pabandysiu iš atminties. U=0.77  1m2 kaina turėtų būti maždaug 360Lt Cibulis tikrai gavo geresnę kainą, bet jis ir pirko po metų ar net kelių. Aš pirkau 2012 metais.

o kokie Ug paketai?
Atsakyti
QUOTE(mariuzs @ 2015 07 20, 18:05)

Čia mano langų deklaracija.
Atsakyti
QUOTE(mariuzs @ 2015 07 20, 19:53)
o kokie Ug paketai?

Ug=0.5
4GNP-18ARG-4-20ARG-4GNP
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 07 20, 21:25)
Ug=0.5
4GNP-18ARG-4-20ARG-4GNP

ne per tamsus stiklai?
Atsakyti
QUOTE(mariuzs @ 2015 07 20, 21:43)
ne per tamsus stiklai?

Iš lauko jaučiasi, kad šiek tiek tonuoti, o iš vidaus to visai nesijaučia. Pas mane GNP, o ne GN1.0
Atsakyti
Pazystamas tvarko namo popierius ,kad iregistruoti uzbaigta statyba. Uzkliuvo niuansas. Namo verte jau nustatyta,o energetinio sertifikato dar neturi.. Taip iseina kad Lietuvoj orientuojasi pagal popierius o ne pagal pastatyta fakta.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 21, 06:47)
Pazystamas tvarko namo popierius ,kad iregistruoti uzbaigta statyba. Uzkliuvo niuansas. Namo verte jau nustatyta,o energetinio sertifikato dar neturi..  Taip iseina kad Lietuvoj orientuojasi pagal popierius o ne pagal pastatyta fakta.

na tai sertifikuotis vistiek tures norint iregistruoti uzbaigta statyba. Dar ziuri pagal fakta, negirdejau jog paziureje i popierius duodu klase.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2015 07 21, 07:57)
na tai sertifikuotis vistiek tures norint iregistruoti uzbaigta statyba. Dar ziuri pagal fakta, negirdejau jog paziureje i popierius duodu klase.

Sertifikatas tai jo,privalomas. Viskas matuojama ziurima. Bet oficialiai namo kainai tas neatsiliepia. Aisku pofig tas oficialumas..
Man tik uzkliuvo kad namo kaina nustatoma ne po sertifikavimo,o pries. Kas turetu buti atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 21 liepos 2015 - 07:11
o kas cia keisto. Cia LT.
energetini sertifikata privaciai israso (uz eur aisku) pateikus projekta. Ir dzin, kaip jis is tikro pastatytas. Isbandyta savo kailiu biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2015 07 21, 05:47)
Pazystamas tvarko namo popierius ,kad iregistruoti uzbaigta statyba. Uzkliuvo niuansas. Namo verte jau nustatyta,o energetinio sertifikato dar neturi..  Taip iseina kad Lietuvoj orientuojasi pagal popierius o ne pagal pastatyta fakta.

Atsakyti