Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

QUOTE(*** @ 2015 08 15, 09:26)
0 naudos is tavo talpinamos informacijos, jau antra diena nuotraukos neatsidaro..

Užpykau ant kai kurių pasisakymų ir ištryniau. Asmeniškai tau kartoju. Čia kaip dėjo GKP: purškia klijus, tada lapai lipo į savo vietą, galutinis vaizdas su medvarščiais. Štai kaip atrodo sumuštinis iš šono.

O čia tvoros: uždara ir meniška.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 15, 10:13)
Mano namo dekoras net neuzdetas,kaip jis gali buti bent panasus i grazu ? lotuliukas.gif   

Kai uždėsi tinką, kvadrato kaina pasieks 1000 eurų kaip ir sakė Bruonius. Nes įtariu, kad dar ne tik tinko trūksta: ir viduje, ir lauke. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 15 rugpjūčio 2015 - 11:03
QUOTE(bruonius @ 2015 08 15, 18:04)

Be to, Cibulio viesinama statybu proceso eiga yra aukso vertes tam, kas bent kazkiek linksta link normalaus namo statybos.

Tai gal metamės ant paminklo?
Baik erezijas. Cibulis nėra dievybė, jo pėdomis niekas negalės sekti, nes savo pėdas jis labai krupščiai ištrina ir ši tema skirta ne jo garbinimui, o diskusijoms energiškai efektyvių namų statybų klausimais.
Atsakyti
Nori pasaky, pastatei ir viskas ?
Visa gyvenima jam tarnausi. Cia cibulis kitaip masto
, nes negyveno.
Uztruksiu 1,5 m statybom, ir tuo patenkintas...

QUOTE(bruonius @ 2015 08 15, 19:55)

nepasmerkiau, bet is tiesu, dabar kai pagalvojau, tai tikrai netrumpai statote savo trobas. kiek meteliu, penkis?
siaip tai pagal mano teorija namo statybos baigiasi tada, kai namas buna iki galo pastatytas ir jau NIEKO nebereikia papildomai statyti, pabaigineti, irengineti, pridazineti, primurineti ir t.t. zodziu, baigiasi tada, kada isties pasibaigia.o jus manote kazkaip kitaip?
ta ideja su statybu pabaiga nama pardavus irgi yra gera. pardavei ir viskas baigesi. gali pradeti is naujo.

Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2015 07 17, 08:52)
Ortakius galvoju šiltinti "reflekcine" izoliacija iš polietileno burbuliukų ir blizgios folijos. Jie nebijo drėgmės ir bus proga palygi kaip dirba 10cm plėvelių sluoksnis.

Sakyčiau drąsus eksperimentas. Bet mintis verta apsvarstymo smile.gif. Vis tik šilumą laiko oras, o ten ir izoliuoto oro yra. Apšiltinau lauko ortakius vata, bet man tas apšiltinimas nelabai patinka. Vis tik sunku padaryti gerą garo barjerą, ir garas pasiekia ortakius bei kondensuojasi. Keliose apšiltinimo vata vietose, jautėsi didesnis drėgmės kiekis, be to, pasižiūrėjus į hondos15i bloge patalpintas nuotraukas, tai pas jį sušlapęs ortakio apšiltinimas net peršalo pilnai. Netinka vata ortakynui g.gif .
Atsakyti
QUOTE(karramba @ 2015 08 15, 17:17)
ar šios statybų temos moderuojamos? nesupykit, bet nebėra ką skaityti, turbūt dauguma įdomiausiai pasisakančių diskusijos dalyvių buvo atbaidyti šito pastovaus "off topic'o", bei rietenų. Ar tema tiek išsemta, kad nebėra apie diskutuoti? smile.gif

Neaiškink.
Kai pats/pati pereisi vandenį ir ugnį, galėsi aiškinti. Čia ne pageidavimų koncertas.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 08 15, 21:38)
Baik erezijas. Cibulis nėra dievybė, jo pėdomis niekas negalės sekti, nes savo pėdas jis labai krupščiai ištrina ir ši tema skirta ne jo garbinimui, o diskusijoms energiškai efektyvių namų statybų klausimais.

Pavydi? Skystas tu, Mintai.
Atsakyti
Kas čia per mada su tuo "pavydi"? Ar tik ne savus kompleksus demonstruojat šitaip? Jeigu nepatinka - pavydi. Jei nepritari - pavydi. Jei negarbini - pavydi biggrin.gif Baikit, juk visi suaugę žmonės esat, o pešatės, kaip vaikai.

Cibuli, tamstai reik kažkaip išnaudot bruonių. Jis pasiruošęs tau kojas bučiuoti, esi jam kaip šventas stabukas biggrin.gif Kiti ne tokie, tai va ir "pavydi". Imk bruonių ir atvertinėk netikinčius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 22:50)
Kas čia per mada su tuo "pavydi"? Ar tik ne savus kompleksus demonstruojat šitaip? Jeigu nepatinka - pavydi. Jei nepritari - pavydi. Jei negarbini - pavydi biggrin.gif Baikit, juk visi suaugę žmonės esat, o pešatės, kaip vaikai.

Cibuli, tamstai reik kažkaip išnaudot bruonių. Jis pasiruošęs tau kojas bučiuoti, esi jam kaip šventas stabukas biggrin.gif Kiti ne tokie, tai va ir "pavydi". Imk bruonių ir atvertinėk netikinčius biggrin.gif

Nusišneki.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 22:50)

Kokie čia po velnių kompleksai. Man tikrai nepatinka, kaip Bruonius mane taip dievina. Tikrai nesu to vertas. Aš tik siekiu savo tikslo - šilto, kokybiško, nors ir mažo namo.

O tai kaip suprasti Minto pasakymus su paminklas? Pavydi, kad jo blogo niekas taip negiria? Ar tiesiog man kanda. Išversk į žmonių kalbą.

Arkavai viskas turi vertę, kas gauta pigiau. Jei brangiau, tai pasaulio pabaiga. Ir pastoviai iš manęs tyčiojasi, kad permoku, nemoku statyti. Tai Siga juostas per brangiai perku, tai vata brangi, rekupas ne tas ir t.t.

Ką pats dabar apie Bruonių ir kojų bučiavimus rašai? Man tai visiškas nusišnekėjimas. Ir tyčiojimasis.

Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 08 15, 21:38)

Kam mano pėdomis sekti? Tegul tavo seka. Turi blogą, nieko netrini.

Aš visiškai nesiekiu, kad mane kas garbintų ir mano pėdomis sektų. Turėčiau tokį tikslą, rašyčiau blogą. Dabar dalinuosi informacija čia ir dabar. Būtų mažiau patyčių iš manęs, būčiau nieko neištrynęs.

Bet kartais viskas užknisa.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 15, 22:23)
, nes negyveno.

Kaip aš kitaip mąstau? Kaip reikėtų mąstyti?
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 17:21)
Besistatantys jau praėjo daugelį etapų diskusinių, pamaina rimta neatėjo, už tai yra kelios žvaigždės, aplink kurias ir pradėjo suktis tema. Natūralu smile.gif

Reik suprasti, kad aš čia žvaigždė. Ar supranti, kad tu mane taip įžeidinėji? Aš nesu žvaigždė ir nenoriu ja būti. Ir toks net nesijaučiu.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2015 08 15, 18:04)
Sakykim tiesiai sviesiai, zvaigzde yra Cibulis, o visos diskusijos verda tik todel, kad Cibulis yra charizmatiska ir turinti savo nuomone asmenybe.
As cia dalyvauju tik todel, kad man idomu sekti labai rimto ir teisingai statomo namo statybos procesa, kuriuo detalemis Cibulis teikiasi pasidalinti su visuomene.
Be to, Cibulio viesinama statybu proceso eiga yra aukso vertes tam, kas bent kazkiek linksta link normalaus namo statybos.

Nesu aš žvaigždė. Aš tik pasidalinu namo statybos procesu. Kai kurie dalykai būna ne visai tipiniai ir dažnai ne iš pigiausių. Daugelis mąsto, kad aš permoku ir aiškina, kad nemoku statyti, nes buvo galima pigiau ir geriau. Tada ir kyla šitos rietenos.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 15, 18:09)
Man keistuma kelia namo rimtumas ... pvz. 6a ruose.
Jo likvidumas...  žimomumas aisku +, bet...
Teisingai statomo- turima omeny planavimas, orrganizavimas, medziagos?

O kaip suprasti šitą? 6 arai Pilaitėje geriau nei 10 Pavilnyj.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 20:21)
O jeigu parduodu savo namą su išvalytom grindim, tai į kvadrato kainą įskaičiuot grindų valiklį? Ir jei taip, tai už kurį laikotarpį? Paskutinio valymo ar įskaičiuoti visą kada nors pirktą, visgi jis buvo naudotas palaikyti švarai, o švarios grindys kelia kainą, ne?

Absurdas. Tokie pasisakymai tik įkaina diskusiją, bet neveda prie produuktyvaus po kalbio. Dar šiukšlių išvežimą įskaičuok.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 12:18)
Jau geriau 5 cibuliai, negu vienas bruonius... biggrin.gif

Beprasmis palyginimas.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 08 15, 23:23)
, nes negyveno.

Staydamas turejau tiksla pastyti taip, kad kuo maziau ir kuo reciau po to reiktu sliauzioti aplink nama. Negaliu pasakyti, kad 100% pavyko, padriau klaida dengdamas blekini stoga ir naudodamas pigesni altaxin impregnanta tvorai. Tvora jau viena karta perdaziau ir teks perdazineti kas kelis metus.
Kas 100% pasiteisino ir kuo labiausiai dziaugiuosi, tai PU stogo isoliacija, triju stiklu langai, termoizoliacijos sluoksniai ant lubu ir sienose, klinkeris ir klinkerio trinkeles, masyvo grindys, durys, naturalus akmuo interjere. Jau kiek laiko gyvenu, bet vis dziugina aki. Ir zinoma, ventiliacine sistema, tuo metu kai as staciau ne visi ja irengdavo. Jei nebuciau irenges, buciau turejes irengti po pirmo ziemos sezono.
Kas del stogo, tai turiu vilti, kai islosiu loterijoje, perdengti stoga glazuruotomis cerpemis, (zinau, kad niekad to nepadarysiu)
Svaiguliams, megstantiems posaki, "jei nepatiks, taigi perdarysim" galiu pasakyti, kad nieko jus neperdarysit, gyvensit amziais su ta chaltura, kuria esat padare. Arba gerai darot arba chalturinat, ka pasistatysit ta ir turesit ir nieko niekad neperdarinesit.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 15, 13:03)
Oh je..    jau jo kliedesiai baigia pabosti..

Aš kliedžiu, o tu ne? Gal tau ir geriau matyti. Parodyk, kur kliedžiu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 08 16, 09:49)
Kokie čia po velnių kompleksai. Man tikrai nepatinka, kaip Bruonius mane taip dievina.

Jei man patinka statybos budas, medziagos ir poziuris i darbus tai ir sakau tiesiai sviesiai. Lygiai atvirkscia nuomone reiskiu apie belekokiu, neorganizuotu, nekokybisku, nelogisku namu statyba.
Naturalu, kad kazkas lygina savo statybos budus, poziuri i statyba, bei medziagas su mano isreiksta nuomone apie chaltura. Niekam nepatiktu savo nama prilyginti chalturai. Todel nuolat ir sulaukiu kritikos bei pasiulymu gauti i duda.
Tik nesuprantu kodel kazkam uzkliuna tai, kad pasakau, kad kazkas daro teisingai. Statykit namus teisingai ir pripazinkit, kai balta yra balta, o juoda yra juoda. Cibulis daro gerai ir tegul tik daro gerai toliau. O chalturscikai ir toliau ieskos kompromisu, o pridare nesamoniu rausis ant viso pasaulio ir siulys i snuki.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 08 16, 09:52)
Aš kliedžiu, o tu ne? Gal tau ir geriau matyti. Parodyk, kur kliedžiu.

Blyn cibuli,nemoki tu aiskiai skaityti. Turejau minty Bruoniu. Tu tai nors naudingos info imeti kitiems o bruonius ka ? Suda mala ir tiek.

Beje cibuli daugkad teisingai sako. Imeti info tik trumpam, fotkes dingsta. Negerai.
Atsakyti