QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 22:50)
Kas čia per mada su tuo "pavydi"? Ar tik ne savus kompleksus demonstruojat šitaip? Jeigu nepatinka - pavydi. Jei nepritari - pavydi. Jei negarbini - pavydi
Baikit, juk visi suaugę žmonės esat, o pešatės, kaip vaikai.
Cibuli, tamstai reik kažkaip išnaudot bruonių. Jis pasiruošęs tau kojas bučiuoti, esi jam kaip šventas stabukas
Kiti ne tokie, tai va ir "pavydi". Imk bruonių ir atvertinėk netikinčius
Kokie čia po velnių kompleksai. Man tikrai nepatinka, kaip Bruonius mane taip dievina. Tikrai nesu to vertas. Aš tik siekiu savo tikslo - šilto, kokybiško, nors ir mažo namo.
O tai kaip suprasti Minto pasakymus su paminklas? Pavydi, kad jo blogo niekas taip negiria? Ar tiesiog man kanda. Išversk į žmonių kalbą.
Arkavai viskas turi vertę, kas gauta pigiau. Jei brangiau, tai pasaulio pabaiga. Ir pastoviai iš manęs tyčiojasi, kad permoku, nemoku statyti. Tai Siga juostas per brangiai perku, tai vata brangi, rekupas ne tas ir t.t.
Ką pats dabar apie Bruonių ir kojų bučiavimus rašai? Man tai visiškas nusišnekėjimas. Ir tyčiojimasis.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 08 15, 21:38)
Tai gal metamės ant paminklo?
Baik erezijas. Cibulis nėra dievybė, jo pėdomis niekas negalės sekti, nes savo pėdas jis labai krupščiai ištrina ir ši tema skirta ne jo garbinimui, o diskusijoms energiškai efektyvių namų statybų klausimais.
Kam mano pėdomis sekti? Tegul tavo seka. Turi blogą, nieko netrini.
Aš visiškai nesiekiu, kad mane kas garbintų ir mano pėdomis sektų. Turėčiau tokį tikslą, rašyčiau blogą. Dabar dalinuosi informacija čia ir dabar. Būtų mažiau patyčių iš manęs, būčiau nieko neištrynęs.
Bet kartais viskas užknisa.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 15, 22:23)
Nori pasaky, pastatei ir viskas ?
Visa gyvenima jam tarnausi. Cia cibulis kitaip masto
, nes negyveno.
Uztruksiu 1,5 m statybom, ir tuo patenkintas...
Kaip aš kitaip mąstau? Kaip reikėtų mąstyti?
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 17:21)
Besistatantys jau praėjo daugelį etapų diskusinių, pamaina rimta neatėjo, už tai yra kelios žvaigždės, aplink kurias ir pradėjo suktis tema. Natūralu
Reik suprasti, kad aš čia žvaigždė. Ar supranti, kad tu mane taip įžeidinėji? Aš nesu žvaigždė ir nenoriu ja būti. Ir toks net nesijaučiu.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2015 08 15, 18:04)
Sakykim tiesiai sviesiai, zvaigzde yra Cibulis, o visos diskusijos verda tik todel, kad Cibulis yra charizmatiska ir turinti savo nuomone asmenybe.
As cia dalyvauju tik todel, kad man idomu sekti labai rimto ir teisingai statomo namo statybos procesa, kuriuo detalemis Cibulis teikiasi pasidalinti su visuomene.
Be to, Cibulio viesinama statybu proceso eiga yra aukso vertes tam, kas bent kazkiek linksta link normalaus namo statybos.
Nesu aš žvaigždė. Aš tik pasidalinu namo statybos procesu. Kai kurie dalykai būna ne visai tipiniai ir dažnai ne iš pigiausių. Daugelis mąsto, kad aš permoku ir aiškina, kad nemoku statyti, nes buvo galima pigiau ir geriau. Tada ir kyla šitos rietenos.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 15, 18:09)
Man keistuma kelia namo rimtumas ... pvz. 6a ruose.
Jo likvidumas... žimomumas aisku +, bet...
Teisingai statomo- turima omeny planavimas, orrganizavimas, medziagos?
O kaip suprasti šitą? 6 arai Pilaitėje geriau nei 10 Pavilnyj.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 20:21)
O jeigu parduodu savo namą su išvalytom grindim, tai į kvadrato kainą įskaičiuot grindų valiklį? Ir jei taip, tai už kurį laikotarpį? Paskutinio valymo ar įskaičiuoti visą kada nors pirktą, visgi jis buvo naudotas palaikyti švarai, o švarios grindys kelia kainą, ne?
Absurdas. Tokie pasisakymai tik įkaina diskusiją, bet neveda prie produuktyvaus po kalbio. Dar šiukšlių išvežimą įskaičuok.
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 15, 12:18)
Jau geriau 5 cibuliai, negu vienas bruonius...
Beprasmis palyginimas.