QUOTE(biesas66 @ 2015 08 14, 05:50)
man patinka wolksvaget T1 ir ka tai reiskia? Cia Koks as zmogus tureciau buti? matau pagal masinas skirstai zmones i gruper.. Bet jau seniai pastebeta,vis nori pasigirti apie brangias masinas,rbrangius akinius ir t.t. Vis islenda tokie niuansai...
Jei patinka T1, tai tu - nemenininkas. Tu praktiškas žmogus. Brangiom mašinom nesigiriu, nes tokios ir nevairuoju. Tik sakau, kad man patinka ne praktiškos mašinos. Tau patinka praktiškos. Tuo mes ir skiriamės.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 14, 05:50)
Zodziu frifarsiravai savo nama brangiu medziagu ,tipo su gerom nuolaidom bet vistiek suma gavos ,o dabar guodi save kad meniska nama statai. Na ir galvok sau toliau,kas tau trugdo. Kas suniui uodega pakels jei ne jis pats.
Ir kokia mano namo suma galutinė? Gal žinai? Aš tai nežinau, nes dar tik rašau į sąsiuvinį, bet nesu suskaičiavęs.
Taip, mano namas meniškas. Net labai. Tik menišku namu aš vadinu tą namą, kurį sunkiau pastatyti dėl visokių išlankstymų, atsikišimų, atskirimų. Pvz., mano lauko sandėliukas ir automobilių stoginė - visiškai atskira nuo namo technologiškai, bet vizualiai abu tūriai sueina į visumą. Daugiau yra meniškų ne visai įprastų sprendimų, bet apie juos jau daug kartų kalbėta.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 08 14, 08:38)
Gera ten, kur tavęs nėra
. Šeip tai aš pasakyčiau priešingai
Prašau paaiškink, kodėl yra priešingai. Tavo namas iš esmės kvadratinė dėžė su plokščiu stogu. Tokį namą tikrai daug lengviau pastatyti, gerai apšiltinti ir užsandarinti nei namą su dvišlaičiu stogu. Be to dar neturi prie namo prijungto lauko sandėliuko ir stoginės. Kai praeisi dar ir šį etapą, kad rezultatas tenkintų A++ klasės namą (be šalčio tiltų ir be nesandarių vietų), tada ir galėsi kalbėti, kad tavo namas lengvesnis. O dabar aš tikrai matau, kad mano namas daug sudėtingesnis iš techninės pusės. Beto gerą sandarumą name su plokščiu stogu daug lengviau pasiekti. Pabandytum mano namo variantą įgyvendinti kitaip kalbėtum.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 08 14, 08:38)
Nu tu čia drąsiai pavarei. Kaip sakant, už tokius žodžius ir į nosį gali gauti.
O pats jokių ribų neperžengi. Tik mane vis mokini. Bet, Mintai, pats kartais visai nerenki žodžių. Ir nors tavo žodžiai nebūna keiksmažodžiai, bet mintis dažnai būna užgauli.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2015 08 14, 12:59)
skaityite ka rasau, o ne tai ka norite perskaityti.
negalima pastatyti namo pigiau nei tiek, kiek kainuoja teisingos medziagos, rimtu statybininku darbas, rimtos vedinimo ir sildymo sistemos ir kiti rimti reikalai.
Bruoniau, šiame forume pilna kurčių žmonių. Jie niekaip negali pripažinti fakto, kad geras daiktas kainuoja. Čia maždaug taip: nusiperka žmogelis Kauno ar Utenos turguje Audi A6, kuri uždrožta iki negalėjimo ir dar daužta iš kelių gabalų suklijuota, bet sako, kad mašina ledinė. Bet kažkodėl naujos ir ne Premium segmento mašinos kainuoja daug brangiau nei uždrožta Audi. O jos kainuoja brangiau todėl, kad geri daiktai kainuoja.
Tas pats ir su namu. Galima pastatyti tiesiog lauko erdvę apribojantį objektą, bet iki tikrai kokybiško namo tam abjektui bus kaip nuo Vilniaus iki Klaipėdos.
Aš jums pritariu. Štai kodėl pasirinkau mažą, bet kokybišką namą. Visgi geri daiktai kainuoja ir ne šiaip sau.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2015 08 14, 13:17)
geriau butu taip: "
Mano namas atrodo ekskliuzyvinis, bet iš esmės toks nėra. Galėjau rinktis paprasta kaip pas Cibuli, bet vien architektūra būtų surijusi apie 10 000 eurų daugiau"
Ponas, Mindaugai, gal galima vertimą į lietuvių kalbą. Nieko nesupratau. Tranzistorius parėjo.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 14, 15:57)
Neistrink, Cibuli sitos zinutes, kol i archyva isikelsiu. Bus faktinis irodymas
Kai dėsi į archyvą, užrakink septyniom spynom, nes dar kas pavogs. Ir nebus tau jokių įrodymų. Ir ką tu nori įrodinėti?