Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

QUOTE(mariuzs @ 2015 08 13, 12:34)
mano A+ namukui priėjo reikalai prie langų:
1. manau pasirinksiu geneo md+ profilius su g 0.5 GNP2 paketais visuose languose, bei apie papildoma armavimą apačioje, kai kuriuose rėmuose esu informuotas smile.gif
2. abejoju dar dėl monatvimo būdo pasirinkimo - stiklo pluošto laikikliai(sandarinimo juosta tik iš vidaus) vs illbruck profiliai su besiplečiančia trys viename juosta, eurų išraiška 650 brangiau su illbruck, bet illbruck atrodo rimčiau g.gif

Teko man bendrauti su Geneo atstovais dėl visų papildomų armavimu, skaiciavom statikas su jų programa. Papildomas apačios armavimas bent jau Geneo PHZ profilyje, analogiškai turi būti ir su MD+ naudojamas tada kai stiklo paketo svoris viršija 60 kg. Montuosim ant stiklo pluošto laikikliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 13 rugpjūčio 2015 - 12:58
I ta puse, bet iki NV- apie 5-6 km. I prieki
Pavilnys smile.gif

QUOTE(mintas @ 2015 08 12, 22:10)
Aš kažkas apie Naujają Vilnią smile.gif.
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 08 13, 08:38)
Į šitą klausimą, kurį supermamose užduodi mažiausiai antrą kartą, asmeniškai tamstai jau atsakiau ir po pirmo karto. Kam man atrašinėti antrą ar po to dešimtą kartą, kai mano atsakymų vis tiek nematai, ar po minutės pamiršti.

Žinau aš atsakymą. Norėjau tik tiek pasakyti, kad jei nežadi daryti antro sandarumo testo, tai pirmą būtų logiškiau vadinti tiesiog sandarumo testas. Jei jau padarysi antrą sandarumo testą, tada gali rašyti, kad šitas buvo pirmas sandarumo testas.

Nes kai skaitai pavadinimą - pirmas sandarumo testas - tai supranti, kad turi būti ir antras testas, nors tu jo lyg ir nesiruoši daryti. Aš tik apie tai.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 13, 09:17)
Kaip gali buti kicas tai kas yra ultra modernu? smile.gif kicas yra klasikos ar provanco imitavimas nikstukineje trobeleje su dekoro detalem is senuku.

Tai kas yra modernu mano galva siai dienai

1. seseline siule
http://www_biltekana...ai6/photo36.jpg
seseline siule galima ileisti tas pacias led juostas.
http://www.statybaju...-planavimas.jpg

2. kazkas is tokiu karkasu
http://www.namointer...nine-spinta.jpg
tokio jai ketini kabint uzuolaidas
http://i441.photobuc...apsvietimas.jpg

Būtent taip ir daro kaip tik šiuo metu. Visu perimetru GKP bus su šešėline siūle. Ir mansardoje. Taip pat tokiu pačiu principu bus kabinamos svetainės užuolaidos ir slepia LED juostų šviestuvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 13 rugpjūčio 2015 - 13:02
QUOTE(mariuzs @ 2015 08 13, 12:34)
2. abejoju dar dėl monatvimo būdo pasirinkimo - stiklo pluošto laikikliai(sandarinimo juosta tik iš vidaus) vs illbruck profiliai su besiplečiančia trys viename juosta, eurų išraiška 650 brangiau su illbruck, bet illbruck atrodo rimčiau g.gif

Iveskite i google: GREENTEQ Klima Komfort Profil Standard, rasite info apie profilius as juos naudojau tik lango apaciai (prekiauja vbh.lt), t.y. kad butu silta ir tvirta atrama.

Langu laikymui is sonu ir virsaus naudojau metalinius kampukus. Sita vieta butu galima pakeisti tarkim stiklopluosto laikikliais (aisku jeigu jais pasitikite smile.gif), t.y. turetumete tvirta ir silta sprendima uz priimtina kaina.
Atsakyti
pradek nuo saves, nebenaudok termino pavydas. nes taip pasakydamas tu provokuoji zmones atskeisti kazkokios informacijos apie save. o tu butent esi is tu zmoniu exibicionistu kuriem patinka kai i juos ziuri ir ligiuojas.. Deje tavo atveju tau deciau pliusa tik uz kruopstuma daugiau nieko.

Galiu pradėti ir nuo savęs, kai tu pradėsi nuo savęs. Pirmas parašei, kad vidus geras, o tai kas matoma - Senukų piguva. O tada sakai, kad aš pradedu.

Ir nesu aš ekshibicionistas. Namo statybos procesą viešinu tik todėl, kad gaunu patarimų, kurie padeda išvengti klaidų. Aišku ne visų, bet bent jau kai kurių. Taip pat nesu gailikas, todėl jei kas pasimokys iš mano klaidų, man bus džiugu. Viešinu dar ir todėl, kad žinomam namui duoda labai geras kainas.

Pvz., nesenai pirkau tokį dalyką. Sakė, kad atidavė už tokią kainą, kokios dar niekam nėra pardavęs. O kaip žinia centas prie cento ir jau euras išeina.

Aš tiesiog esu jautrus žmogus ir dar spontaniškas. Sureaguoja greitai ir aštriai, nors po to gailiuosi, kad taip padariau. Toks jau mano būdas ir genetikos nelabai čia pakeisi.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 13, 10:17)
Maciau as tokiu meniniku... Kruvas..

Kartoju dar kartą. Mano leksikoje menininkas reiškia žmogų, kuris nelabai supranta techninių dalykų. O statybos (išskyrus dizainą) yra net labai techniškas dalykas. Todėl aš ir sakau, kad man menininkui/humanitarui tai tikrai nelengvas dalykas. Apie jokį meną aš nekalbėjau.
Atsakyti
Kaip ne piguva led lizdas ir lempute? Jau kiek teko rast 20e uz dviguba sarva cia jau toks is brangesniu bet tai niekaip neprilygsta kokybisku led juostu irengimui arba liustrui kuriu nieko gero nera net uz 1000e.

Ir nesu aš ekshibicionistas. Tai jau tikrai, tv, sm suklojai visa asmenine info apie save kaip nevienas kitas smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 13:15)
Galiu pradėti ir nuo savęs, kai tu pradėsi nuo savęs. Pirmas parašei, kad vidus geras, o tai kas matoma - Senukų piguva. O tada sakai, kad aš pradedu.

Ir nesu aš ekshibicionistas. Namo statybos procesą viešinu tik todėl, kad gaunu patarimų, kurie padeda išvengti klaidų. Aišku ne visų, bet bent jau kai kurių. Taip pat nesu gailikas, todėl jei kas pasimokys iš mano klaidų, man bus džiugu. Viešinu dar ir todėl, kad žinomam namui duoda labai geras kainas.

Pvz., nesenai pirkau tokį dalyką. Sakė, kad atidavė už tokią kainą, kokios dar niekam nėra pardavęs. O kaip žinia centas prie cento ir jau euras išeina.

Aš tiesiog esu jautrus žmogus ir dar spontaniškas. Sureaguoja greitai ir aštriai, nors po to gailiuosi, kad taip padariau. Toks jau mano būdas ir genetikos nelabai čia pakeisi.
Papildyta:

Kartoju dar kartą. Mano leksikoje menininkas reiškia žmogų, kuris nelabai supranta techninių dalykų. O statybos (išskyrus dizainą) yra net labai techniškas dalykas. Todėl aš ir sakau, kad man menininkui/humanitarui tai tikrai nelengvas dalykas. Apie jokį meną aš nekalbėjau.

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 14:15)

Papildyta:

Tu ne menininkas bet manai kad menininkas... lotuliukas.gif

Eee cibuli sakei kad tos visos led juostos ir t.t kicas bet pas save to paties stiliaus darai... Nu pavarai tu.
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2015 08 13, 13:07)
Iveskite i google: GREENTEQ  Klima Komfort Profil Standard, rasite info apie profilius as juos naudojau tik lango apaciai (prekiauja vbh.lt), t.y. kad butu silta ir tvirta atrama.

Langu laikymui is sonu ir virsaus naudojau metalinius kampukus. Sita vieta butu galima pakeisti tarkim stiklopluosto laikikliais (aisku jeigu jais pasitikite smile.gif), t.y. turetumete tvirta ir silta sprendima uz priimtina kaina.

GREENTEQ profilis tinka tik nedideliam isnesimui į išorę. Illbrukas turi didesnį pasirinkimą tam reikalui, taigi viskas priklauso kiek langai bus "išnešti į išorę".
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 08 13, 14:22)
Kaip ne piguva led lizdas ir lempute? Jau kiek teko rast 20e uz dviguba sarva cia jau toks is brangesniu bet tai niekaip neprilygsta kokybisku led juostu irengimui arba liustrui kuriu nieko gero nera net uz 1000e.

Ir nesu aš ekshibicionistas. Tai jau tikrai, tv, sm suklojai visa asmenine info apie save kaip nevienas kitas smile.gif

Tai vadinas pas mane viskas piguva. Visos lempos kinietiskos pirktos is elmo. Pagrindinis sviestuvas ir tas stukos€ nekainavo..
Bet kodel man dzin.. Kodel as gerai jauciuos ir su tokiais sviestuvais.. smile.gif
Tau patinka led juosteles,o man ju gali nebuti...
Atsakyti
Tai cia elementarus stovas apsiuvamas gipsu..

As vat susidejau toki
http://santechnikana...m_648794_SN.jpg
teko uzsakinet su sutartim kad parveztu is uzsienio, celsis tokio dar niekam nebuvo pardaves. Kaina sio malonumo nera didele, labiau psichologinis momentas bei montavimo subtilybes kad wc lieka muro sienos vidui.. Rezultatas labai ispudingas.
Tarp kitko sieninis bakelis matomais sandaresnis jai jau i tema biggrin.gif

Jai kalbet apie grynai rema tai grohe remas yra prastesnis nei viega
http://img1.reuter-s...ie-606664_0.jpg
cia tuo atveju jai naudotojas yra sunkesnis, grohe neturi vertikaliu strypu lyginant su viega (stabilesnis). Grohe privalumas vakuminis vandens nuleidimo mechanismas, viega daznesnis mechaninis kurio tik laikas parodys kiek gerai tarnauja, sensorinio kaip pas paty neteko dar turet.

QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 13:15)

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 13, 13:25)
GREENTEQ profilis tinka tik nedideliam isnesimui į išorę. Illbrukas turi didesnį pasirinkimą tam reikalui, taigi viskas priklauso kiek langai bus "išnešti į išorę".

šneku apie šituos profilius illbruck
jie yra 90mm, tai pilnai rėmas bus išneštas nuo sienos, yra ir dar platesnių profilių, bet nemanau kad daugiau išnešinėti verta
bet esmė ta kad naudojamas kitoks sandarimas - klijuojamos juostos vs besiplečiančios
Atsakyti
PS kam neidomu ignoruokit, as tik apie tai kad standartinius apvalius komfovent difuzorius bent jau pagrindiniame kambaryje galima pateikti kitaip..

O ką nors apie Lindab Airy esi girdėjęs? Gali būti skirtingų geometrinių formų, spalvų ir kai sumontuoji atrodo kaip plokštuma. Aš būtent tokius galvoju dėtis. Jie dar patentuoti, nes labai tylūs.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 13, 13:22)
1.Kaip ne piguva led lizdas ir lempute? Jau kiek teko rast 20e uz dviguba sarva cia jau toks is brangesniu bet tai niekaip neprilygsta kokybisku led juostu irengimui arba liustrui kuriu nieko gero nera net uz 1000e.

2. Ir nesu aš ekshibicionistas. Tai jau tikrai, tv, sm suklojai visa asmenine info apie save kaip nevienas kitas smile.gif

1. Nesupratau?

2. Vis tiek neįkerti į reikalo esmę. TV ir žurnalas man padėjo sutaupyti labai daug pinigų. Įtariu, kad sutaupiau apie 50 000 Lt. Būna taip, nes daugelį medžiagų gaunu už labai labai geras kainas tiesiai iš gamintojų. Tokių kainų nebūna oficialiai. Reklamos tikslais jos. Todėl aš viešinuosi ne dėl ekshibicionizmo, o dėl naudos. Nesu prisiregistravęs nei facebook, nei kituose socialiniuose tinkluose. Jei būčiau ekshibicionistas, tai prisiregistruočiau ir dėčiau visokias foto apie save ar savo namą. Man to nereikia.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 13, 13:23)
Tu ne menininkas bet manai kad menininkas...  lotuliukas.gif

Eee cibuli sakei kad tos visos led juostos ir t.t kicas bet pas save to paties stiliaus darai...  Nu pavarai tu.

drinks_cheers.gif Gerai, kad susikalbame. Bandyčiau dar kartą paaiškinti, bet jau nėra jėgų. Nes vis tiek tau kaip sako nedaeina.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 13, 13:36)
1. Tai cia elementarus stovas apsiuvamas gipsu..

As vat susidejau toki
http://santechnikana...m_648794_SN.jpg

Jai kalbet apie grynai rema tai grohe remas yra prastesnis nei viega
http://img1.reuter-s...ie-606664_0.jpg
cia tuo atveju jai naudotojas yra sunkesnis, grohe neturi vertikaliu strypu lyginant su viega (stabilesnis). Grohe privalumas vakuminis vandens nuleidimo mechanismas, viega daznesnis mechaninis kurio tik laikas parodys kiek gerai tarnauja, sensorinio kaip pas paty neteko dar turet.

1. Kas iš to, kad įleidai į sieną. Vis tiek galutinis variantas bus lygu su siena. Ir ne esmė ar ta siena - mūras ar GKP. Nematau skirtumo.

2. Viega gal ir geresnis, bet man labiau patiko Grohe. Tyliau veikia, turi integruotą kvapų gaiviklį, todėl nekabės jokios proškės ir pan. Grohe taip pat yra vienintelis stovas, kuris turi 5 funkcijas 1, kai kiti gamintojai dar tik kuria. O be to Grohe kainavo brangiau, jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 13 rugpjūčio 2015 - 14:04