QUOTE(*** @ 2015 08 13, 09:17)
PS kam neidomu ignoruokit, as tik apie tai kad standartinius apvalius komfovent difuzorius bent jau pagrindiniame kambaryje galima pateikti kitaip..
O ką nors apie
Lindab Airy esi girdėjęs? Gali būti skirtingų geometrinių formų, spalvų ir kai sumontuoji atrodo kaip plokštuma. Aš būtent tokius galvoju dėtis. Jie dar patentuoti, nes labai
tylūs.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 13, 13:22)
1.Kaip ne piguva led lizdas ir lempute? Jau kiek teko rast 20e uz dviguba sarva cia jau toks is brangesniu bet tai niekaip neprilygsta kokybisku led juostu irengimui arba liustrui kuriu nieko gero nera net uz 1000e.
2.
Ir nesu aš ekshibicionistas. Tai jau tikrai, tv, sm suklojai visa asmenine info apie save kaip nevienas kitas
1. Nesupratau?
2. Vis tiek neįkerti į reikalo esmę. TV ir žurnalas man padėjo sutaupyti labai daug pinigų. Įtariu, kad sutaupiau apie 50 000 Lt. Būna taip, nes daugelį medžiagų gaunu už labai labai geras kainas tiesiai iš gamintojų. Tokių kainų nebūna oficialiai. Reklamos tikslais jos. Todėl aš viešinuosi ne dėl ekshibicionizmo, o dėl naudos. Nesu prisiregistravęs nei facebook, nei kituose socialiniuose tinkluose. Jei būčiau ekshibicionistas, tai prisiregistruočiau ir dėčiau visokias foto apie save ar savo namą. Man to nereikia.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 13, 13:23)
Tu ne menininkas bet manai kad menininkas...
Eee cibuli sakei kad tos visos led juostos ir t.t kicas bet pas save to paties stiliaus darai... Nu pavarai tu.
Gerai, kad susikalbame. Bandyčiau dar kartą paaiškinti, bet jau nėra jėgų. Nes vis tiek tau kaip sako
nedaeina.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 13, 13:36)
1. Tai cia elementarus stovas apsiuvamas gipsu..
As vat susidejau toki
http://santechnikana...m_648794_SN.jpg
Jai kalbet apie grynai rema tai grohe remas yra prastesnis nei viega
http://img1.reuter-s...ie-606664_0.jpg
cia tuo atveju jai naudotojas yra sunkesnis, grohe neturi vertikaliu strypu lyginant su viega (stabilesnis). Grohe privalumas vakuminis vandens nuleidimo mechanismas, viega daznesnis mechaninis kurio tik laikas parodys kiek gerai tarnauja, sensorinio kaip pas paty neteko dar turet.
1. Kas iš to, kad įleidai į sieną. Vis tiek galutinis variantas bus lygu su siena. Ir ne esmė ar ta siena - mūras ar GKP. Nematau skirtumo.
2. Viega gal ir geresnis, bet man labiau patiko Grohe. Tyliau veikia, turi integruotą kvapų gaiviklį, todėl nekabės jokios
proškės ir pan. Grohe taip pat yra vienintelis stovas, kuris turi 5 funkcijas 1, kai kiti gamintojai dar tik kuria. O be to Grohe kainavo brangiau, jei ką.