Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

QUOTE(mintas @ 2015 08 12, 23:10)
Man nesuprantamas tavo inkštimas, kad tu visam pasauliui viešini savo namo statybų nuotraukas ir niekas tau už tai ačių nesako, keliais aplink tavo namą nevaikšto, o vat visi kiti negeri, net savo nuotraukų neviešina, štai ir atsakiau, nivelnio tu savo nuotraukų neviešini, parodei kas aplink tuo metu susirinke ir po minutės ištrynei. Kaip tik, viešina tie kas blogus rašo, o ne tu.

Oho, aš inkščiu. Tau iš šono gal geriau matyti.

Kaip kirčiuojamas - negeri? NegEri ar negerI? Kas ir kur geria?

Vaikšto aplink mano namą keliais? Patikėk manimi kaip vaikšto. Jau keli žmonės buvo atvažiavę. Sako žinome apie jūsų namą. Ar galime apžiūrėti. Sakau - prašom. Aišku keliais nevaikšto, bet su vasaros sezonui tinkančiu apavumu (tiesą, pasakius nemačiau, lyg ir su basutėmis) buvo atvykę. Bet keliais nevaikščiojo. Ant dviejų kojų ėjo. Lyg ir.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 12 rugpjūčio 2015 - 23:27
Įkišiu savo trigrašį... nepamenu nei vieno blog'o, kuriame būtų tiek aršių diskusijų, apsižodžiavimų ir panašių baisybių. Gal nebent išskyrus nulis.lt, kai dar savo namą statė. Bet jis buvo vienas pirmesnių blog'erių ir susižėrė visą internautų pyktį, alia "taigi neišmanai apie statybas, tai ką tu čia namą statysi". Aišku, nepadėjo ir jo... įdomi... persona smile.gif Kiti blog'eriai dar ne tiek informacijos apie savo namus pateikę, kiekvieną milimetrą sufotografavę, kainas pateikę, bet nieks jiem į dūšią ne*ika smile.gif

O va cibulis pastoviai linčiuojamas čia. Aišku, čia supermama.lt - su savo kontingentu ir tradicijom... bet prisipažinkit, pone cibuli, kad jum patinka šitas dėmesys ir būtent toks dėmesys smile.gif Tai kam kiekvieną kartą apsimetinėt, kad apnuoginat save, o kiti va keikia ir kaip jum blogai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 12 rugpjūčio 2015 - 23:36
Mintai, čia rašai, kad primas sandarumo testas? Kada darysi antra?

Peržiūrėjau tavo metraštį. Ir žinok nieko ypatingo nerdau. Viskas gerai žinomą. Tas pats per tą patį. Tik tiek, kad pats darai. O kur ten kažkokios naujovės? Nebent, kad kovo 11 d. tau triguba šventė. Bet ko ji tau triguba tai nesupratau.

Tavo metraštyje trūksta nuoseklesnių nuotraukų. Jos per mažai pasididina ir kai kur visai ne nuosekliai išdėliotos. Eilinis wordpress'inis puslapiukas be jokių naujovių. Net nežinau, ką kiti jame randa. Nebent tie kiti, pasidaryk pats. Tada gal ir galima kažką rasti. Man tai rimtai nieko naujo ir įdomaus.

Pasakyk, kas naujo ir kitokio. Kur tavo name, tavo puslapyje kažkas naujo? Gal aš nemoku įžvelgti?
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 12, 23:35)
Įkišiu savo trigrašį...

Kiškit savo trigrašį. Tik negaukite per jį.
Papildyta:
bet prisipažinkit, pone cibuli, kad jum patinka šitas dėmesys ir būtent toks dėmesys smile.gif Tai kam kiekvieną kartą apsimetinėt, kad apnuoginat save, o kiti va keikia ir kaip jum blogai?  g.gif

Nesu aš ponas. Tikrai ne. Ir nereikia manęs idealizuoti. Informaciją viešinu, bet nebūtina man nuolatos kąsti. Aš tai jaučiu. Aš kalbu apie nuolatinį kai kurių asmenų kenkimą, įgėlimą mano atžvilgiu. Aš viešinu informaciją, tai nebūtina man nuolatos šikti į dūšę.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 08 12, 16:46)
O kitiems besistatantiems, ne tavo išbarstytas ir jau ištrintas nuotraukas per visą SM forumą siūlyčiau rankiotis o į Bango puslapį užsukti, vat ten tai tikrai rimtų sprendimų žmonės susiras.

Leiskite paklausti, ką čia galima rasti labai rimto?

Taip, Mintai, Bangas daug išsamiau ir nuosekliau nei tu aprašo statybų procesą. Jo mintis paprastesnė, aiškesnė ir iš jo tikrai galima pasimokyti, pvz., apie rasos tašką.

O šiaip tai Bangas apleido savo gerą (blogą).

Bet esmė yra tokia, kad jūsų blogai rimtam technariui bus visai neįdomus, nes jie ir taip viską žino. O jūs pabandykite sudominti eilinį meninką humanitatą. Perduokite jiems žinią. Iškomunikuokite paprastai ir visiems suprantai. Tada turėsite nerealiai auditoriją. Rašyk, kad surpastu tavo močiutė, Mintai, tada supras ir VGTU doktorantas. O dabar neparašai nieko moksliško, bet ir nieko skirto plačiai masei. Tokia eilinė rašliava.

Bangas bandė rašyti, bet ir jo geras (blogas) beletristika. Yra šiek tiek susitemintos informacijos, bet iš esmės nieko ypatingo. Ar jūsų geri/blogi parduoda reklamą? Ar jums skambina googlas, reklamos agentūros ir siūlo įdėti reklamą ir uždirbti pinigų?

Kiek matau - ne. Vadinasi, komunikacija prasto lygio. Ir turinys prastas. Taip kad šikite ne tik į mano pusę. Kai vėjas pasikeis, kvapas grįš atgal.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 13, 00:35)
Įkišiu savo trigrašį... nepamenu nei vieno blog'o, kuriame būtų tiek aršių diskusijų, apsižodžiavimų ir panašių baisybių. Gal nebent išskyrus nulis.lt, kai dar savo namą statė. Bet jis buvo vienas pirmesnių blog'erių ir susižėrė visą internautų pyktį, alia "taigi neišmanai apie statybas, tai ką tu čia namą statysi". Aišku, nepadėjo ir jo... įdomi... persona smile.gif Kiti blog'eriai dar ne tiek informacijos apie savo namus pateikę, kiekvieną milimetrą sufotografavę, kainas pateikę, bet nieks jiem į dūšią ne*ika smile.gif

O va cibulis pastoviai linčiuojamas čia. Aišku, čia supermama.lt - su savo kontingentu ir tradicijom... bet prisipažinkit, pone cibuli, kad jum patinka šitas dėmesys ir būtent toks dėmesys smile.gif Tai kam kiekvieną kartą apsimetinėt, kad apnuoginat save, o kiti va keikia ir kaip jum blogai?  g.gif

thumbup.gif
Papildyta:
Nu tu duodi bazaro cibuli. lotuliukas.gif Minto blogas sudas,Bango blogas sudas.. O tavo info auksine. Tiesa pasakius pas tave stebuklu taippat nematau. Kur pas tave naujoves?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 13, 05:57)
thumbup.gif
Papildyta:
Nu tu duodi bazaro cibuli.  lotuliukas.gif Minto blogas sudas,Bango blogas sudas.. O tavo info auksine. Tiesa pasakius pas tave stebuklu taippat nematau.  Kur pas tave naujoves?

Ar aš sakiau, kad mano informacija auksinė? Niekur nesakiau. Mano tokia pati kaip ir visų. Mintas tik rašo, kad mano informacija niekam tikus.

Ir naujovių mano name nėra.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 07:06)
Ar aš sakiau, kad mano informacija auksinė? Niekur nesakiau. Mano tokia pati kaip ir visų. Mintas tik rašo, kad mano informacija niekam tikus.

Ir naujovių mano name nėra.

Taip,naujoviu tikrai nera. Netaip kaip pas
Minta. Pvz fasada apipusti Pu putom. As skaitau drasus poelgis. 😊
O seip,stebuklo statybose neisrasi.. Viskas daugmaz susistoveje,naujoviu beveik nera.

P.s. 'patinka' man zmones kurie save menininkais vadina..... Savimylos 😁
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 13, 07:06)
Taip,naujoviu tikrai nera.  Netaip kaip pas
Minta. Pvz fasada apipusti Pu putom. As skaitau drasus poelgis. 😊
O seip,stebuklo statybose neisrasi.. Viskas daugmaz susistoveje,naujoviu beveik nera.

P.s. 'patinka' man zmones kurie save menininkais vadina..... Savimylos 😁

Pats tu savimyla. Aš sakau, kad esu menininkas, nes nepatarinėju, ko nesuprantu. Nelendu į diskusijas, kur nieko nesupratu. Arba menininkas reiškia, kad nesu techninius, technologinius dalykus gerai suprantantis žmogus. Beje šiame kontekste menininkas yra net niekinanti sąvoka. Būtent tikia prasme aš ją panaudojau ir naudoju.

Šiais laikais neperspektyvu būti menininku.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 00:03)
Ir žinok nieko ypatingo nerdau.

Vien dėl putų purškimo mano namas kažkuo įpatingesnis, vėdinimo montavime atkreipei dėmesį į XPS plokštę ant sienos ties ta vieta, kur bus kabinamas rekupas, matei kokią angą sienoje padariau, kad galėčiau ortakį apšiltinti? Dar įdėsiu savo lubų montavimą, kaip Lietuvoje greičiausiai retas yra daręs, nors čia jau kartosiuos, nes Kristinka taip darė.

Tiesa, kas dėl PUR putų purškimo, tai mano nuomone Bango pasirinktas monolito liejimo variantas daug geresnis kainos/darbų apimties/pasiektos kokybės atžvilgiu.

Bet šeip, sutinku, kai namą pasistatei, tuose mazguose, kuriuos jau esi padaręs, sunkiai kas tave nustebins. Lygiai taip pat, manęs nestebino absoliučiai nei vienas tavo statybų mazgas. Daug daugiau naudingos info Raituzo bloge radau. Ir nekeista, ten viskas vienoje vietoje ir nesunkiai surandama, kai prireikia.

Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 00:03)
Mintai, čia rašai, kad primas sandarumo testas? Kada darysi antra?

Į šitą klausimą, kurį supermamose užduodi mažiausiai antrą kartą, asmeniškai tamstai jau atsakiau ir po pirmo karto. Kam man atrašinėti antrą ar po to dešimtą kartą, kai mano atsakymų vis tiek nematai, ar po minutės pamiršti.
Papildyta:
nepamenu nei vieno blog'o, kuriame būtų tiek aršių diskusijų, apsižodžiavimų ir panašių baisybių.

Todėl, kad aš, Raituzas, Bangas, Honda15i ir daugelis kitų diskutuoja čia, be blogo vedimo. Mano bloge, kai buvau patalpinęs pirmąjame serveryje net komentavimo galimybės nebuvo. Kam ten komentuoti, kai viską ir čia galima aptarti, o vat jei kam prireiks pasitikslinti info apie statybas, prašom, viskas vienoje vietoje.

Dėkingas esu Nulis.lt blogo autoriui, "Cukurui" kuris namą pasistatęs blogą išjungė, Vilienei ir dar keliems, blogus pradėjusiems vesti ankščiau už mano statybas. Tuose bloguose pasisėmiau labai daug žinių, kurios man įkvėpė drąsos, statybas pradėti pačiam. Jei ne tie blogai, seniai nusipirktame ~60m2 butelyje gyvenčiau. Dabar blogą vedu, kaip duoklę už ankščiau gautą info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 13 rugpjūčio 2015 - 09:07
Kaip gali buti kicas tai kas yra ultra modernu? smile.gif kicas yra klasikos ar provanco imitavimas nikstukineje trobeleje su dekoro detalem is senuku.

Tai kas yra modernu mano galva siai dienai

1. seseline siule
http://www_biltekana...ai6/photo36.jpg
seseline siule galima ileisti tas pacias led juostas.
http://www.statybaju...-planavimas.jpg

2. kazkas is tokiu karkasu
http://www.namointer...nine-spinta.jpg
tokio jai ketini kabint uzuolaidas
http://i441.photobuc...apsvietimas.jpg

tokia savoka kaip asvietimas dingsta su centrine, dabar yra scenos. idealiausiai kai isjungsus sviesa dienos metu negaletum tiksliai suprast kur yra oro ismetimas ar padavimas arba kur yra uzmaskuotas apsvietimas smile.gif

http://www.homesoo.c...room-design.jpg
http://www.trendecor...room-design.jpg
http://www.filesluxu...s-by-A-Cero.jpg
http://cdn.homedit.c...n-vs-modern.jpg
http://www.homebrank...ns-efipdq11.jpg

Ir nerašynėk man asmeniškai apie sklypus prie jūros. Man visai neįdomu.

pradek nuo saves, nebenaudok termino pavydas. nes taip pasakydamas tu provokuoji zmones atskeisti kazkokios informacijos apie save. o tu butent esi is tu zmoniu exibicionistu kuriem patinka kai i juos ziuri ir ligiuojas.. Deje tavo atveju tau deciau pliusa tik uz kruopstuma daugiau nieko.

QUOTE(cibulis @ 2015 08 12, 22:26)
Aš tokio elementaraus norėjau. Ir man nepatinka išlankstytos GKP lubos su visokiais loviais, begeliais, paslėpimais, išvirtimais. Kičas ir tiek. Mano toks prašymas buvo: lygios lubos, baltos sienos, grindys parketelnetės, šviestuviai - LED, esmė, kad šviestuvai būtų zonuoti. Kas blogai? Bet medžiagos bus panaudos aukščiausios klasės. Man reikia minimalizomo, o ne kičinio marmūro, paauksuotų šviestuvų ir viso to kičo.

Ir patikėk, jei norėčiau, tai apie mano intejerą žurnale ir ne viename paršytų. Nes jis bus tikrai ne pigus. Ir bus į ką pažiūrėti. Ne visi matydami kelias spalvas, sugeba sudėlioti normalią visumą.

Ir nerašynėk man asmeniškai apie sklypus prie jūros. Man visai neįdomu.

P.S.
Living how we wanna
Speeding through the life
Crazy Something Normal
We don't need advice

Papildyta:

Čia karštis kaltas. Kaip sako Arkava, mano name temperatūra per aukšta, tai gal ir išsilydė. Sugaudysi dabar tą techniką. Ypač kai menininkas esu. Nežinau, kas joms atsitiko. Nemoku atstatyti.
Papildyta:

Kas galėtų paneigti, kad... Po dauktaškio kiekvienas pasidėkite savo išvadas. Aš siūlau tokius variantus:
1. Mano namas - reklaminis.
2. Mintui perkaito procesorius.
3. Trečias variantas jūsų nuožiūra - asmeninis.
Papildyta:

Och tu velniava. Tokią reklamą užkūriau ir ne visą auditoriją papirkau. Gerai, kad turiu grįžtamą ryšį su auditorija. Pabandysiu patenkinti išrankiausią skonį. Ko, Mintai, pageidauji?
Papildyta:

Nežiūrėkit į reklaminį Cibulio namą. Po tokių karščių dar žaibas trenks. Atsargiai už pasėkmes neatsakau.
Papildyta:

Mano namas reklaminis. O tai reiškia, kad išmesk tas reklamines skrajutes iš galvos. Mesk, nes dar netyčia kažką panašaus nusipirksi. O tai bus: pasamonė liepė pirkti. Atsargiai. Visgi reklama galingas įrankis. Aš savo jūtubės filmukuose net 25 kadrą panaudojau.

PS kam neidomu ignoruokit, as tik apie tai kad standartinius apvalius komfovent difuzorius bent jau pagrindiniame kambaryje galima pateikti kitaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 13 rugpjūčio 2015 - 09:20
QUOTE(cibulis @ 2015 08 13, 08:24)
Pats tu savimyla. Aš sakau, kad esu menininkas, nes nepatarinėju, ko nesuprantu. Nelendu į diskusijas, kur nieko nesupratu. Arba menininkas reiškia, kad nesu techninius, technologinius dalykus gerai suprantantis žmogus. Beje šiame kontekste menininkas yra net niekinanti sąvoka. Būtent tikia prasme aš ją panaudojau ir naudoju.

Šiais laikais neperspektyvu būti menininku.

Maciau as tokiu meniniku... Kruvas.. Netgi dazytojas mano save menininku laiko,o istikro kai papasakoja ka prisidirbes pas save..... doh.gif
Svogeris irgi menininkas tipo....
Kazko ziuriu tokia tendencija pletojasi.. Visi menininkai. o tavo namuose meniskumo nematau. Tik stiliu. Tu statais stilinga nama,bet ne nama su menininko gyslele.. mirksiukas.gif
Jei tu menininkas tada as Napoleonas Bonapartas. smile.gif
Atsakyti
mano A+ namukui priėjo reikalai prie langų:
1. manau pasirinksiu geneo md+ profilius su g 0.5 GNP2 paketais visuose languose, bei apie papildoma armavimą apačioje, kai kuriuose rėmuose esu informuotas smile.gif
2. abejoju dar dėl monatvimo būdo pasirinkimo - stiklo pluošto laikikliai(sandarinimo juosta tik iš vidaus) vs illbruck profiliai su besiplečiančia trys viename juosta, eurų išraiška 650 brangiau su illbruck, bet illbruck atrodo rimčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 08 12, 21:33)
Kodel gi ne  smile.gif
Papildyta:
Nuo sitos vietos prasom placiau (arba foto)  biggrin.gif

Jūs ne kaimynai. Žinau maždaug kurioje gatvėje Arkavos namas. Buvo sklypo kadasritinės nuotraukos paviešintos SM prieš keletą metų... Pats ten dairiausi sklypo, todėl tą vietą gerai žinau. Pagal fasado nuotrauką tikrai surasčiau smile.gif
Parašysiu į PM
Atsakyti