Mintai, čia rašai, kad
primas sandarumo testas? Kada darysi antra?
Peržiūrėjau tavo
metraštį. Ir žinok nieko ypatingo nerdau. Viskas gerai žinomą. Tas pats per tą patį. Tik tiek, kad pats darai. O kur ten kažkokios naujovės? Nebent, kad kovo 11 d. tau triguba šventė. Bet ko ji tau triguba tai nesupratau.
Tavo metraštyje trūksta nuoseklesnių nuotraukų. Jos per mažai pasididina ir kai kur visai ne nuosekliai išdėliotos. Eilinis wordpress'inis puslapiukas be jokių naujovių. Net nežinau, ką kiti jame randa. Nebent tie kiti, pasidaryk pats. Tada gal ir galima kažką rasti. Man tai rimtai nieko naujo ir įdomaus.
Pasakyk, kas naujo ir kitokio. Kur tavo name, tavo puslapyje kažkas naujo? Gal aš nemoku įžvelgti?
Papildyta:QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 12, 23:35)
Įkišiu savo trigrašį...
Kiškit savo trigrašį. Tik negaukite per jį.
Papildyta:QUOTE(gediminas_ @ 2015 08 12, 23:35)
bet prisipažinkit, pone cibuli, kad jum patinka šitas dėmesys ir būtent toks dėmesys
Tai kam kiekvieną kartą apsimetinėt, kad apnuoginat save, o kiti va keikia ir kaip jum blogai?
Nesu aš ponas. Tikrai ne. Ir nereikia manęs idealizuoti. Informaciją viešinu, bet nebūtina man nuolatos kąsti. Aš tai jaučiu. Aš kalbu apie nuolatinį kai kurių asmenų kenkimą, įgėlimą mano atžvilgiu. Aš viešinu informaciją, tai nebūtina man nuolatos šikti į dūšę.
Papildyta:QUOTE(mintas @ 2015 08 12, 16:46)
O kitiems besistatantiems, ne tavo išbarstytas ir jau ištrintas nuotraukas per visą SM forumą siūlyčiau rankiotis o į
Bango puslapį užsukti, vat ten tai tikrai rimtų sprendimų žmonės susiras.
Leiskite paklausti, ką
čia galima rasti labai rimto?
Taip, Mintai, Bangas daug išsamiau ir nuosekliau nei tu aprašo statybų procesą. Jo mintis paprastesnė, aiškesnė ir iš jo tikrai galima pasimokyti, pvz., apie rasos tašką.
O šiaip tai Bangas apleido savo gerą (blogą).
Bet esmė yra tokia, kad jūsų blogai rimtam technariui bus visai neįdomus, nes jie ir taip viską žino. O jūs pabandykite sudominti eilinį meninką humanitatą. Perduokite jiems žinią. Iškomunikuokite paprastai ir visiems suprantai. Tada turėsite nerealiai auditoriją. Rašyk, kad surpastu tavo močiutė, Mintai, tada supras ir VGTU doktorantas. O dabar neparašai nieko moksliško, bet ir nieko skirto plačiai masei. Tokia eilinė rašliava.
Bangas bandė rašyti, bet ir jo geras (blogas) beletristika. Yra šiek tiek susitemintos informacijos, bet iš esmės nieko ypatingo. Ar jūsų geri/blogi parduoda reklamą? Ar jums skambina googlas, reklamos agentūros ir siūlo įdėti reklamą ir uždirbti pinigų?
Kiek matau - ne. Vadinasi, komunikacija prasto lygio. Ir turinys prastas. Taip kad šikite ne tik į mano pusę. Kai vėjas pasikeis, kvapas grįš atgal.