QUOTE(*** @ 2015 08 12, 09:36)
As norejau tik tiek pasakyt kad tai tavo dizainerei reiktu keist profesija, nes toki elementaru apsvietimo projekta gali padaryt betkuris elektrikas be papildomo uzmokescio.
Aš tokio elementaraus norėjau. Ir man nepatinka išlankstytos GKP lubos su visokiais loviais, begeliais, paslėpimais, išvirtimais. Kičas ir tiek. Mano toks prašymas buvo: lygios lubos, baltos sienos, grindys parketelnetės, šviestuviai - LED, esmė, kad šviestuvai būtų zonuoti. Kas blogai? Bet medžiagos bus panaudos aukščiausios klasės. Man reikia minimalizomo, o ne kičinio marmūro, paauksuotų šviestuvų ir viso to kičo.
Ir patikėk, jei norėčiau, tai apie mano intejerą žurnale ir ne viename paršytų. Nes jis bus tikrai ne pigus. Ir bus į ką pažiūrėti. Ne visi matydami kelias spalvas, sugeba sudėlioti normalią visumą.
Ir nerašynėk man asmeniškai apie sklypus prie jūros. Man visai neįdomu.
P.S.Living how we wanna
Speeding through the life
Crazy Something Normal
We don't need advicePapildyta:QUOTE(mintas @ 2015 08 12, 16:46)
Dar vienas niuansas. Įdėjai vakar nuotraukas apie savo plyteles ir dar visokio bieso, bet nespėjai įdėti ir tos nuotraukos jau ištrintos. Aš net pamatyti nespėjau ir dar teigi, kad viešini nuotraukas. Nesvaik. Nemačiau aš tavo bent pusės "paviešintų" nuotraukų, nes jos jau ištrintos. Tu jas ne viešini, o jų pagalba konsultuojiesi su kitais, ar gerai darbai atlikti. O tai yra visai kas kita.
Čia karštis kaltas. Kaip sako Arkava, mano name temperatūra per aukšta, tai gal ir išsilydė. Sugaudysi dabar tą techniką. Ypač kai menininkas esu. Nežinau, kas joms atsitiko. Nemoku atstatyti.
Papildyta:QUOTE(mintas @ 2015 08 12, 16:46)
Būtent, tam kad gauti informaciją tu čia. Tai ką paviešinai irgi, tik tam kad gauti informaciją ar kainas numušti, kai straipsnį statybų žurnale parašei ar laidoje nusifilmavai.
Kas galėtų paneigti, kad... Po dauktaškio kiekvienas pasidėkite savo išvadas. Aš siūlau tokius variantus:
1. Mano namas - reklaminis.
2. Mintui perkaito procesorius.
3. Trečias variantas jūsų nuožiūra - asmeninis.
Patikėk, daug daugiau informacijos gavau iš EVOY ir Vilienės, bei jo blogo nei iš tavęs, ai dar Raitūzo blogas labai geras, ten irgi daug info prisirinkau. Tai ką tu "paviešinai" man jau seniai praeitas etapas.
Och tu velniava. Tokią reklamą užkūriau ir ne visą auditoriją papirkau. Gerai, kad turiu grįžtamą ryšį su auditorija. Pabandysiu patenkinti išrankiausią skonį. Ko, Mintai, pageidauji?
O kitiems besistatantiems, ne tavo išbarstytas ir jau ištrintas nuotraukas per visą SM forumą siūlyčiau rankiotis o į
Bango puslapį užsukti, vat ten tai tikrai rimtų sprendimų žmonės susiras.
Nežiūrėkit į reklaminį Cibulio namą. Po tokių karščių dar žaibas trenks. Atsargiai už pasėkmes neatsakau.
Papildyta:QUOTE(madwifi @ 2015 08 12, 20:03)
kaip ir cibulio namo statybos dienorastis yra vertas tiek, kiek info pasamonej nuseda ir po metu kitu gali ar negali issitraukt.
Mano namas reklaminis. O tai reiškia, kad išmesk tas reklamines skrajutes iš galvos. Mesk, nes dar netyčia kažką panašaus nusipirksi. O tai bus: pasamonė liepė pirkti. Atsargiai. Visgi reklama galingas įrankis. Aš savo jūtubės filmukuose net 25 kadrą panaudojau.