cibuli, tu viesini cia, tuo tarpu kiti, kuriu tekstai sudaro praktiskai kita puse sitos temos tekstu, dar nepasivargina rasyti ir issamius blogus, kuriuose visa info su fotkem guli patogiai vienoje vietoje. cia aisku interaktyviau, lengviau isivielt i diskusijas, bet bloguose zymiai patogiau reikalinga info atsirinkt.
QUOTE(madwifi @ 2015 08 11, 22:16)
cibuli, tu viesini cia, tuo tarpu kiti, kuriu tekstai sudaro praktiskai kita puse sitos temos tekstu, dar nepasivargina rasyti ir issamius blogus, kuriuose visa info su fotkem guli patogiai vienoje vietoje. cia aisku interaktyviau, lengviau isivielt i diskusijas, bet bloguose zymiai patogiau reikalinga info atsirinkt.
Sutinku. Bet blog'ai - jau įvykęs faktas. Parašai blog'ą ir nelabai kas įsiterps į statybos procesą, nes tai ką paviešinai jau padaryta. Dažniausiai tik klausinėja, kaip tą ar aną darei. O čia mes kalbame esamuoju laiku. Daugelis gali kištis į statybų procesą.
Be to čia daugiau anonimiškumo. Blog'e nepatiko dalyvis, ištrynei jo pasisakymus arba jų paskelbimas užlaikomas su autoriaus patvirtinimu, dalyvį išbaninai ir t.t. Blogai vos ne kaip cenzūra, o čia be cenzūros praktiškai.
QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 22:26)
Be to čia daugiau anonimiškumo. Blog'e nepatiko dalyvis, ištrynei jo pasisakymus arba jų paskelbimas užlaikomas su autoriaus patvirtinimu, dalyvį išbaninai ir t.t. Blogai vos ne kaip cenzūra, o čia be cenzūros praktiškai.
tai cai gerai ar blogai? kad linksmiau, tai tikrai
Papildyta:
ir dar, tu vis prikisi, kad cia vienas viesini informacija, kad cia visi turi but labai dekingi. na aciu uz tai, bet pridek ranka prie sirdies ir atsakyk - kokiu sakiniu sitoj ir kitose temose esi daugiau parases - su klaustuku gale, ar tasku? Prisimink kiek velniskai daug tu cia suzinojai, apie ka ne zalio supratimo pries tai neturejai.
Ir siuo poziuriu SM yra geriau uz bloga, nes pries tratindmas statybininkus, gali cia gaut konsultacija, atlikt namu darbus
QUOTE(madwifi @ 2015 08 11, 22:48)
ir dar, tu vis prikisi, kad cia vienas viesini informacija, kad cia visi turi but labai dekingi. na aciu uz tai, bet pridek ranka prie sirdies ir atsakyk - kokiu sakiniu sitoj ir kitose temose esi daugiau parases - su klaustuku gale, ar tasku? Prisimink kiek velniskai daug tu cia suzinojai, apie ka ne zalio supratimo pries tai neturejai.
Ir siuo poziuriu SM yra geriau uz bloga, nes pries tratindmas statybininkus, gali cia gaut konsultacija, atlikt namu darbus
Gal ir su klaustuku. Nesiginčiju. Ir nieko nemokau kaip statyti net dabar, nors šį tą tikrai žinau. Ir vis dar nebijau paklausti. Aš čia dalyvauju, kad gaučiau informacijos. Ja keičiuosi. Galbūt kai kam padedu. Man irgi kai kas padeda.
Ir tikrai nesakau, kad man čia visi turi būti dėkingi. Tiesiog kartais pratrūkstu, kai viešinu informacija, tampu nuogu, o ne kurie užsipuola, sudirba, išsityčioja ir dar pavydėdami gelia.
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2015 08 11, 21:41)
Kazkas vapaliojo ,kad Lietuvoje vesintis nereikia
Kaip tavo vėsinimosi name rezultatai? Kokios temperatūros lauke ir viduje? Kokios temperatūros ateina į grindis? Ar nerasoja grindys?
Turbut nepripazinsi, kaip stipriai nusisnekejai Cibuli
Vadinas popierinis geras, neperkaista
Oj, humoristai
Vadinas popierinis geras, neperkaista
Oj, humoristai
QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 21:15)
Klystate, jaunuoli. O kaip stipriai klystate. Kiek pas ką bus ir koks bus perkaitymas, reikia žiūrėti, kai viskas bus baigta ir mes gyvensime.
Tai kad tavo namas - popierinis. Nėra ten kam kaisti. Jokios termomasės.
Tai kad tavo namas - popierinis. Nėra ten kam kaisti. Jokios termomasės.
QUOTE(korida @ 2015 08 11, 22:41)
Butinai reikia, net 7 naktis per metus.
QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 23:07)
Aš tavo bloge nenoriu diskutuoti. Dėk čia nuotraukas, informaciją, o ne savo erdvėje, kurią gali kaip nori redaguoti. Ir šiaip jau vėlu kalbėti apie tavo namo statybas, nes tenai iš esmės viskas baigta.
Be to kol statei namą, tai savo blogai slėpei, nes norėjai privatumo. Tik vėliau paleidai viešai.
Papildyta:
Kol galėjai neviešinai. Pats sakei, kad neviešinsi. Taip kad nereikia lia lia.
Be to kol statei namą, tai savo blogai slėpei, nes norėjai privatumo. Tik vėliau paleidai viešai.
Papildyta:
Kol galėjai neviešinai. Pats sakei, kad neviešinsi. Taip kad nereikia lia lia.
Cibuli. man asmeniskai viesai skalbti savo apatinius nepriimtina. Tuo labiau kad pas mane nemanau kad yra ypatingu sprendmu.. Yra feisbukas kur kaupiu fotkes ir viskas.. Negi kiekvienas privalo cia su smulkmenomis publikuoti savo nama.. kaikas gal ir pavydi,nuo to nepabegsi.. man mano namo yra kas taippat pavydi ( ne is forumo) bet tokie jau mes tie Lietuviai.. Nuo to nepabegsi.
As asmeniskai nenoriu kad visi matytu kokios pas mane grindys kokios plyteles,kokie sviestuvai... O tu jei nori dek,nors ir kiekviena varzta,bet neburbuliuok kad kiti nededa
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 11, 23:05)
O man korines plyteles kazkokia pieva. Bet dzin,ne mano namuose . Be pavydo
Tavo paveiksliukai veikia tik kelias h kol miegojau viskas dinge taip kad neturiu ka pakomentuot.
QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 21:36)
Nepasakyčiau, kad ne daug apšveitimo: 1 aukštas ir antras aukštas. Elektrikas iš pradžių siūlė savo variantą, bet kai pamatė dizainerės briežinius, tai kaina išaugo.
Taip, lipučkų nematysiu, bet jei jos gerai veiks, tai bus mažos šildymo išlaidos. Viskas, kas yra paslėpta, turi būti daug geriau nei tą ką matai. Tai ką matai, bet kada gali pataisyti. O viduje esančių daiktų remontas labai brangus.
Taip, lipučkų nematysiu, bet jei jos gerai veiks, tai bus mažos šildymo išlaidos. Viskas, kas yra paslėpta, turi būti daug geriau nei tą ką matai. Tai ką matai, bet kada gali pataisyti. O viduje esančių daiktų remontas labai brangus.
Matai tu ziuri i plyteles ir ju kaina kaip kompensavima mazam plotui. Turiu pazystama kuriam padare viska is kazkokio geltono akmens, dusai su aukso imitacijos mozaika be visa tai nesisziuri nes vonia maks 7m2 ir neturi naturalaus apsvietimo, plius nesugaude grindu aukscio tai teko duris det su slenksciu..
Kas liecia gipso ir apsvietimo. Vaikis sakys kad as buriu is tirsciu deje bet cibulis buvo idejes savo apsvietimo projektus.. Mintis kaip supratau yra kazkas tokio
http://www.statybaju...7-silta.jpg.jpg
cia visiskai joks pavydas, cia yra primityviau nebuna sugreziot karuna skyles ir prikabint kruva lubiniu gu10 dangteliu.
Man asmeniskai ypac modernu yra vat tokie sprendimai
http://www.e-sviestu...ofilis-rove.jpg bet cia greiciausiai ne tavo dizaineres nosiai, nes reikia apskaiciuot kas koki zingsni stoves trafai, jie turi buti prieinami jai reiktu pakeist ar remontuot.
rezultatas butu kazkas tokio
http://www_medialigh...01110341499.jpg
http://sa.lt/wp-cont...14/02/piano.jpg
tarp kitko, net neabejoju kad tose auksciau esanciose nuorodose yra mechaninis vedinimas. Paprasciausias kelias yra deti apvalu komfovento difuzoriu, sudetingiausias yra platus siauri difuzoriai, montavimas vertikaliai i gipso nisa kuriama irgi galima sumontuoti apsvietima.
As norejau tik tiek pasakyt kad tai tavo dizainerei reiktu keist profesija, nes toki elementaru apsvietimo projekta gali padaryt betkuris elektrikas be papildomo uzmokescio.
Kalbant apie vonia ar zinai kas yra
viega vario advantix
Viega Mono Tec e Viega Mono Slim
grohe rapido t
grohe Rainshower
ir tai yra ne kokie brendai o butent sprendimai uzmaskuoti tradicine kabinamo wc gipso deze (panaikinti ja visai), panaikinti isorini vandens maisytuva termostata (kai kuriem termostatas gal net isorinis yra naujove) o tiksliau integruoti ji i siena. Panaikinti standartini duso pada arba tradicini grindu trapa..
Kas liecia gipso ir apsvietimo. Vaikis sakys kad as buriu is tirsciu deje bet cibulis buvo idejes savo apsvietimo projektus.. Mintis kaip supratau yra kazkas tokio
http://www.statybaju...7-silta.jpg.jpg
cia visiskai joks pavydas, cia yra primityviau nebuna sugreziot karuna skyles ir prikabint kruva lubiniu gu10 dangteliu.
Man asmeniskai ypac modernu yra vat tokie sprendimai
http://www.e-sviestu...ofilis-rove.jpg bet cia greiciausiai ne tavo dizaineres nosiai, nes reikia apskaiciuot kas koki zingsni stoves trafai, jie turi buti prieinami jai reiktu pakeist ar remontuot.
rezultatas butu kazkas tokio
http://www_medialigh...01110341499.jpg
http://sa.lt/wp-cont...14/02/piano.jpg
tarp kitko, net neabejoju kad tose auksciau esanciose nuorodose yra mechaninis vedinimas. Paprasciausias kelias yra deti apvalu komfovento difuzoriu, sudetingiausias yra platus siauri difuzoriai, montavimas vertikaliai i gipso nisa kuriama irgi galima sumontuoti apsvietima.
As norejau tik tiek pasakyt kad tai tavo dizainerei reiktu keist profesija, nes toki elementaru apsvietimo projekta gali padaryt betkuris elektrikas be papildomo uzmokescio.
QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 22:04)
Tu čia apie mano variantą? Jei taip, tai tikrai tau su pavydu ne visai gerai.
Galiu šiek tiek padėti. Štai kokios plytelės šią savaitę į Vilnių atvažiavo. Kainą tikiuosi matai. Juos bus naudojamos vonioje ir abiejuose WC. Parketlenčių kainą - 75 eurai ir t.t. Laiptų apšveitimui bus panaudoti tokie 8 šviestuvai. Kaina pasidaugink. Galėčiau daugiau pavardinti, bet bus tau paskui sunku.
Papildyta:
Ir kiek mano namas buvo brangesnis nei standartas? Gal turi skaičius? Būtų puiku, kad už mane paviešintum, nes matau kad gerai gaudaisi mano piniginėje.
Kažkada buvo kilusi mintis paskelbti visų etapų statybos išlaidas, nes turiu labai kruopščią buhalteriją, bet neskelbsiu, nes daug kas negalės ramiai miegoti.
Kurioje vietoje aš naudojau brangiausias medžiagas rinkoje?
Papildyta:
Kai kurie tikrai buria. O baisiausia, kad stipriai pavydi.
Papildyta:
Ne kurie tikrai labai loja ant manęs, bet jei patys bent pusę to, ką aš paviešinau apie savo namą paviešintų, tai dar ne tokių piktų tiradų prirašytų, kaip aš kartais prirašau. Nes kai kam tikrai trūksta pakantumo. Ir nereikia rodyti į mane, nes viešumas kainuoja. Ne kiekvienas tiek išlindo į viešumą kiek aš. Todėl nelabai supranta viešumo kainos. Galite pabandyti ir pamatysite kaip saldu.
Galiu šiek tiek padėti. Štai kokios plytelės šią savaitę į Vilnių atvažiavo. Kainą tikiuosi matai. Juos bus naudojamos vonioje ir abiejuose WC. Parketlenčių kainą - 75 eurai ir t.t. Laiptų apšveitimui bus panaudoti tokie 8 šviestuvai. Kaina pasidaugink. Galėčiau daugiau pavardinti, bet bus tau paskui sunku.
Papildyta:
Ir kiek mano namas buvo brangesnis nei standartas? Gal turi skaičius? Būtų puiku, kad už mane paviešintum, nes matau kad gerai gaudaisi mano piniginėje.
Kažkada buvo kilusi mintis paskelbti visų etapų statybos išlaidas, nes turiu labai kruopščią buhalteriją, bet neskelbsiu, nes daug kas negalės ramiai miegoti.
Kurioje vietoje aš naudojau brangiausias medžiagas rinkoje?
Papildyta:
Kai kurie tikrai buria. O baisiausia, kad stipriai pavydi.
Papildyta:
Ne kurie tikrai labai loja ant manęs, bet jei patys bent pusę to, ką aš paviešinau apie savo namą paviešintų, tai dar ne tokių piktų tiradų prirašytų, kaip aš kartais prirašau. Nes kai kam tikrai trūksta pakantumo. Ir nereikia rodyti į mane, nes viešumas kainuoja. Ne kiekvienas tiek išlindo į viešumą kiek aš. Todėl nelabai supranta viešumo kainos. Galite pabandyti ir pamatysite kaip saldu.
Kalbant apie vonia ar zinai kas yra
viega vario advantix
Viega Mono Tec e Viega Mono Slim
grohe rapido t
grohe Rainshower
ir tai yra ne kokie brendai o butent sprendimai uzmaskuoti tradicine kabinamo wc gipso deze (panaikinti ja visai), panaikinti isorini vandens maisytuva termostata (kai kuriem termostatas gal net isorinis yra naujove) o tiksliau integruoti ji i siena. Panaikinti standartini duso pada arba tradicini grindu trapa..
QUOTE(bruonius @ 2015 08 12, 06:20)
Butinai reikia, net 7 naktis per metus.
tai siulai tas 7 naktis nemiegot? uztenka ir tu 7 bemiegiu naktu kad apsisprest del investavimo i vesinimo iranga.
[quote=cibulis,2015 08 12, 01:19]
Kaip tavo vėsinimosi name rezultatai?
[quote]
Lauke dabar ,rekupas rodo itraukime 32,8lC , o viduje ismetimo oro t. 23,7lC . I grindis nakti leidziu iki 18lC . Niekas nerasoja .Grindu temperatura apie 20,5- 21 lC. Dziaugiuosi ,kai tai galiu isnaudoti .Siandiena ryte vesinima isjungiau .
Kaip tavo vėsinimosi name rezultatai?
[quote]
Lauke dabar ,rekupas rodo itraukime 32,8lC , o viduje ismetimo oro t. 23,7lC . I grindis nakti leidziu iki 18lC . Niekas nerasoja .Grindu temperatura apie 20,5- 21 lC. Dziaugiuosi ,kai tai galiu isnaudoti .Siandiena ryte vesinima isjungiau .
QUOTE(arkava @ 2015 08 11, 23:48)
kiek kas vadina prikaista ... Jei 21- Pasitikrink termometrus ... sildyma jau tada reikia jungti