Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

Kad patirtim nesiskundziu, 7 m betarpiskai biudzeto pinigus skaiciavau, patirties uztenka.

Kodel man siekt, jei man siltumo ir taip uztenka. Pas ji dabar olius 27-30, pas mane viduj 22-25 biggrin.gif

QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 13:57)

Babkes skaičiuoti, tamstai į banką reikėjo įsidarbinti būtų buvę lengviau smile.gif 
Pradžiai bent Cibulio sandarumo rezultatą pasiek, nes veltui čia burna ausini apie isskirtinius mazgus.

Atsakyti
vaiki, be reikalo putojies, man toks jausmas kad arba tu kartais nevisai i rasoma teksta isikerti arba bajeriu nesupranti - kad ir arkavos sakinys apie islaidas. nesuprantu kur tu ten kazkoki pikta pavyda iziurejai. eilinis juokelis ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 08 11, 10:10)
Jei bus ant lubu pakabinami sviestuvai,po gipsu patarciau  medienos, plokstes  tarp profiliu isideti kad butu kur normaliai sviestuva prisukt.

Gal galima plačiau? Ar kokį brėžinuką. Nelabai supratau.
Atsakyti
Kur kabinsis sviestuvai sunkesni, po gipsu sumontuot tvirtesne pakaba ( geriausiai tinka lentgalis koks).

QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 20:24)
Gal galima plačiau? Ar kokį brėžinuką. Nelabai supratau.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 11:40)
Seip toks pastebejimas kad pas pati uzslepti darbai viskas idealiai, o tai kas matysis ne statybininko akiai bus viskas paprastai smile.gif

turiu om nei ten kokio imantrauks oro padavimo su placiais difuzoriais arba pasleptais i gipso nisa. Apsvietimo variantu kaip matau numatyta irgi nedaug ir dar paprasciausi variantai..

Cia kazkoks atsakymas nebutinas bet po kiek laiko pamirsi visas tas idealiai suleistas lipuckas ir matysis tik tai kas matysis..

Nepasakyčiau, kad ne daug apšveitimo: 1 aukštas ir antras aukštas. Elektrikas iš pradžių siūlė savo variantą, bet kai pamatė dizainerės briežinius, tai kaina išaugo.

Taip, lipučkų nematysiu, bet jei jos gerai veiks, tai bus mažos šildymo išlaidos. Viskas, kas yra paslėpta, turi būti daug geriau nei tą ką matai. Tai ką matai, bet kada gali pataisyti. O viduje esančių daiktų remontas labai brangus.
Atsakyti
Kazkas vapaliojo ,kad Lietuvoje vesintis nereikia wink_3.gif wink_3.gif wink_3.gif
... Morozai vacation4.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
pas jus prikaista?
snd ryte nuvaziavus 8.00 buvo 21...

QUOTE(korida @ 2015 08 11, 20:41)
Kazkas vapaliojo ,kad Lietuvoje vesintis nereikia  wink_3.gif  wink_3.gif  wink_3.gif 
... Morozai  vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 15:02)
O prie ko cia pavydas jai pasakiau jog vidui slypi kokybe o pavirsiniai sprendiniai neblizga novatoriskumu.. Kas gali buti pigiau kaip sukalt vagnerio sviestuvus i lubas ir ko cia pavydet?

Tu čia apie mano variantą? Jei taip, tai tikrai tau su pavydu ne visai gerai.

Galiu šiek tiek padėti. Štai kokios plytelės šią savaitę į Vilnių atvažiavo. Kainą tikiuosi matai. Juos bus naudojamos vonioje ir abiejuose WC. Parketlenčių kainą - 75 eurai ir t.t. Laiptų apšveitimui bus panaudoti tokie 8 šviestuvai. Kaina pasidaugink. Galėčiau daugiau pavardinti, bet bus tau paskui sunku.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 15:15)
Beje, Cibulio statybu idomiausia dalis jau eina i pabaiga, prisiminiau senai mineta skaiciu jog pasyvus namas tik 10% brangesnis uz paprasta, su kuo nenoreciau sutikt. Manau siekiant geru rezultatu buvo tiesiog naudojamos brangiausios medziagos esancios rinkoje. Pasigedau kazkokiu gudriu sprendimu jau projektineje stadijoje. Labai butu idomu jai koks SM entuzastas pamegintu pasiekt tokiu pat rezultatu bet kurkas pigesnem priemonem.

Ir kiek mano namas buvo brangesnis nei standartas? Gal turi skaičius? Būtų puiku, kad už mane paviešintum, nes matau kad gerai gaudaisi mano piniginėje.

Kažkada buvo kilusi mintis paskelbti visų etapų statybos išlaidas, nes turiu labai kruopščią buhalteriją, bet neskelbsiu, nes daug kas negalės ramiai miegoti.

Kurioje vietoje aš naudojau brangiausias medžiagas rinkoje?
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 15:23)
Pora nuotraukų parodė ir jau ekstrasensas *** mato galutinį vaizdą. Dar iš kristulinio rutulio visi paburiam ir nustatom kokios bus tikslios sąnaudos šildyti Cibulio troba.

drinks_cheers.gif Kai kurie tikrai buria. O baisiausia, kad stipriai pavydi.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 17:33)
O ką patys paviesine, matau tik nuotraukas iš Cibulio ir čia žinomų personų "lojima". Pirmą į save pasižiūrėkite ziniuoniai.

drinks_cheers.gif Ne kurie tikrai labai loja ant manęs, bet jei patys bent pusę to, ką aš paviešinau apie savo namą paviešintų, tai dar ne tokių piktų tiradų prirašytų, kaip aš kartais prirašau. Nes kai kam tikrai trūksta pakantumo. Ir nereikia rodyti į mane, nes viešumas kainuoja. Ne kiekvienas tiek išlindo į viešumą kiek aš. Todėl nelabai supranta viešumo kainos. Galite pabandyti ir pamatysite kaip saldu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 11 rugpjūčio 2015 - 21:53
WC ir vonioje (korines plyteles) biggrin.gif Grazu, nesigincysiu.
Ir be pavydo lotuliukas.gif

QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 20:59)

Kurioje vietoje aš naudojau brangiausias medžiagas rinkoje?
Papildyta:

drinks_cheers.gif Kai kurie tikrai buria. O baisiausia, kad stipriai pavydi.

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 08 11, 18:00)
Mano namo statybos nuotraukas, su daugybe nestandartinių mazgų sprendimų,  konkrečiai vakar 46 žmonės peržiūrėjo, šiandien iki dabar - 22, o šeip 30-60 žmonių į dieną, taip kad netaikliai šaudot ponuli. Negi visi jūsų postai tokie patys, absoliučiai be pagrindo?

Aš tavo bloge nenoriu diskutuoti. Dėk čia nuotraukas, informaciją, o ne savo erdvėje, kurią gali kaip nori redaguoti. Ir šiaip jau vėlu kalbėti apie tavo namo statybas, nes tenai iš esmės viskas baigta.

Be to kol statei namą, tai savo blogai slėpei, nes norėjai privatumo. Tik vėliau paleidai viešai.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 18:04)
Tai kad nevienas gyvena jau.. ka tau viesint uzuolaidas ? smile.gif

Kol galėjai neviešinai. Pats sakei, kad neviešinsi. Taip kad nereikia lia lia.
Atsakyti
Man tai siaip visada labiau patinka gyvas pasisnekejimas, aptarimas (ka beje anksciau aktyviiai dareme). Dabar IT amzius, tai visi gudrus tik prie monitoriaus. smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 21:04)

Galite pabandyti ir pamatysite kaip saldu.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 08 11, 19:16)
Kodel man siekt, jei man siltumo ir taip uztenka. Pas ji dabar olius 27-30, pas mane viduj 22-25  biggrin.gif

Klystate, jaunuoli. O kaip stipriai klystate. Kiek pas ką bus ir koks bus perkaitymas, reikia žiūrėti, kai viskas bus baigta ir mes gyvensime.

Gal mano pachmėlni statybininkai įpučią į namo vidų +3 laipsnius. Paskutiniu metu net kelios brigados sukasi. Senai su alkotesteriu netikrinau.

Bet iš tiesų teisingas palyginimas galimas tik name gyvenant. Be to gal tavo akybetonio namas ir neperkaista, bet jis bus toks pats skystas žiemą be termomasės. Taip kad reikia vertinti visų metų komfortą, o ne statybų eigą. Be to aš gyvenu Vakarinėje pusėje Vilniaus, todėl pas mane šilčiau. Tu tenai netoli Sibiro, todėl pas tave šalčiau.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 11, 21:48)
rolleyes.gif
pas jus prikaista?
snd ryte nuvaziavus 8.00 buvo 21...

Tai kad tavo namas - popierinis. Nėra ten kam kaisti. Jokios termomasės.
Atsakyti