QUOTE(*** @ 2015 08 11, 15:02)
O prie ko cia pavydas jai pasakiau jog vidui slypi kokybe o pavirsiniai sprendiniai neblizga novatoriskumu.. Kas gali buti pigiau kaip sukalt vagnerio sviestuvus i lubas ir ko cia pavydet?
Tu čia apie mano variantą? Jei taip, tai tikrai tau su pavydu ne visai gerai.
Galiu šiek tiek padėti. Štai kokios
plytelės šią savaitę į Vilnių atvažiavo. Kainą tikiuosi matai. Juos bus naudojamos vonioje ir abiejuose WC. Parketlenčių kainą - 75 eurai ir t.t. Laiptų apšveitimui bus panaudoti tokie
8 šviestuvai. Kaina pasidaugink. Galėčiau daugiau pavardinti, bet bus tau paskui sunku.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 15:15)
Beje, Cibulio statybu idomiausia dalis jau eina i pabaiga, prisiminiau senai mineta skaiciu jog pasyvus namas tik 10% brangesnis uz paprasta, su kuo nenoreciau sutikt. Manau siekiant geru rezultatu buvo tiesiog naudojamos brangiausios medziagos esancios rinkoje. Pasigedau kazkokiu gudriu sprendimu jau projektineje stadijoje. Labai butu idomu jai koks SM entuzastas pamegintu pasiekt tokiu pat rezultatu bet kurkas pigesnem priemonem.
Ir kiek mano namas buvo brangesnis nei standartas? Gal turi skaičius? Būtų puiku, kad už mane paviešintum, nes matau kad gerai gaudaisi mano piniginėje.
Kažkada buvo kilusi mintis paskelbti visų etapų statybos išlaidas, nes turiu labai kruopščią buhalteriją, bet neskelbsiu, nes daug kas negalės ramiai miegoti.
Kurioje vietoje aš naudojau brangiausias medžiagas rinkoje?
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 15:23)
Pora nuotraukų parodė ir jau ekstrasensas *** mato galutinį vaizdą. Dar iš kristulinio rutulio visi paburiam ir nustatom kokios bus tikslios sąnaudos šildyti Cibulio troba.
Kai kurie tikrai buria. O baisiausia, kad stipriai pavydi.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 17:33)
O ką patys paviesine, matau tik nuotraukas iš Cibulio ir čia žinomų personų "lojima". Pirmą į save pasižiūrėkite ziniuoniai.
Ne kurie tikrai labai loja ant manęs, bet jei patys bent pusę to, ką aš paviešinau apie savo namą paviešintų, tai dar ne tokių piktų tiradų prirašytų, kaip aš kartais prirašau. Nes kai kam tikrai trūksta pakantumo. Ir nereikia rodyti į mane, nes viešumas kainuoja. Ne kiekvienas tiek išlindo į viešumą kiek aš. Todėl nelabai supranta viešumo kainos. Galite pabandyti ir pamatysite kaip saldu.