Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

Kai turesi 4 metu staza sitoi temoi ir pats kristolo rutuli isigysi, o kolkas piena nuo lupu nubrauk biggrin.gif

QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 15:23)
Pora nuotraukų parodė ir jau ekstrasensas *** mato galutinį vaizdą. Dar iš kristulinio rutulio visi paburiam ir nustatom kokios bus tikslios sąnaudos šildyti Cibulio troba.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 15:28)
Kai turesi 4 metu staza sitoi temoi ir pats kristolo rutuli isigysi, o kolkas piena nuo lupu nubrauk biggrin.gif

Kad tikrai sugedęs tavo rutulys, pieno negeriu 😁
Atsakyti
Cia tavo natura tokia kalbeti myslem? Nebeuprantu i ka tu cia oponuoji?!?

QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 15:42)
Kad tikrai sugedęs tavo rutulys, pieno negeriu 😁

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 14:57)
Žinok neviesinsiu, pasiliksiu sau. Nesu toks geras kaip Cibulis smile.gif

Taip mokai čia visus kaip tikrą pasyvų namą statyti, bet pakolkas toks jausmas, kad Platonišką namą statai wink.gif.

Sakyčiau reikėtų įrodymų, kad esi vertas kažko rimtesnio. Tokio gero, kaip Cibulis ir nereikia, užteks ir blogesnio.

O dėl sandarumo, tai ne vienintelis pasyvaus namo rodiklis ir Cibulio lygio pasiekti nebūtina, užtenka reikalaujamo 0,6 dydžio wink.gif.

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 16:23)
Jau prasideda Šou net nieko neparodzius. Nesikarsciuok taip, lauke ir taip +32
Papildyta:

Pora nuotraukų parodė ir jau ekstrasensas *** mato galutinį vaizdą. Dar iš kristulinio rutulio visi paburiam ir nustatom kokios bus tikslios sąnaudos šildyti Cibulio troba.

Karstis savo juoda darba padare ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 08 11, 15:07)
Dar vienas "koks aš krūtas", "man visi pavydi", "nesakysiu, pats atspėk". Nepamiršai savo nick'o priekyje pridėti "maž..."?

Iš visų postų toks vaizdas ir susidaro. Aš "viską žinau", aš "patį krūčiausią namą" statau, o jūs nieko nemokat nieko nežinot, nors bent jau pakolkas tai nieko rimtesnio iš jo pusės nesu nei girdėjęs, nei matęs, tik vieną kitą frazė ir tai labai abstrakti.

Na jo, toks vaizdas, kad žmogus labai geros nuomonės apie save. Bijo, kad ką labiau paviešinęs, tiesą apie save ir savo namą iš kitų sužinos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 08 11, 16:28)
Iš visų postų toks vaizdas ir susidaro. Aš "viską žinau", aš "patį krūčiausią namą" statau, o jūs nieko nemokat nieko nežinot, nors bent jau pakolkas tai nieko rimtesnio iš jo pusės nesu nei girdėjęs, nei matęs, tik vieną kitą frazė ir tai labai abstrakti.

Na jo, toks vaizdas, kad žmogus labai geros nuomonės apie save. Bijo, kad ką labiau paviešinęs, tiesą apie save ir savo namą iš kitų sužinos smile.gif.

O ką patys paviesine, matau tik nuotraukas iš Cibulio ir čia žinomų personų "lojima". Pirmą į save pasižiūrėkite ziniuoniai.
Turiu ką parodyti, bet iš principo nei vieno mazgo nerodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 11 rugpjūčio 2015 - 17:55
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 17:33)
O ką patys paviesine, matau tik nuotraukas iš Cibulio ir čia žinomų personų "lojima". Pirmą į save pasižiūrėkite ziniuoniai.

Mano namo statybos nuotraukas, su daugybe nestandartinių mazgų sprendimų, konkrečiai vakar 46 žmonės peržiūrėjo, šiandien iki dabar - 22, o šeip 30-60 žmonių į dieną, taip kad netaikliai šaudot ponuli. Negi visi jūsų postai tokie patys, absoliučiai be pagrindo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 11 rugpjūčio 2015 - 18:02
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 17:33)
Turiu ką parodyti, bet iš principo nei vieno mazgo nerodysiu.

Tai kad nevienas gyvena jau.. ka tau viesint uzuolaidas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 18:04)

na tai senose temose jusu nuotrauku nemates, tik pasakaites sekat.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 18:04)

Tai kad ir tamstos, statybos eigos nuotraukas ne vieną čia esu matęs. Buvo nuotraukos su putplasčiu viduje name be langų, kelios iš putplasčio klijavimo, Veka langų montavimo, koks dėsėtkas nuotraukų su grindim, ir dar daugybė kitų, kurių dabar staigiai neprisiminsiu.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 18:07)
na tai senose temose jusu nuotrauku nemates, tik pasakaites sekat.

Tai kodėl aš esu matęs? Neatidžiai skaitot vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 11 rugpjūčio 2015 - 18:25
QUOTE(mintas @ 2015 08 11, 18:00)
Mano namo statybos nuotraukas, su daugybe nestandartinių mazgų sprendimų,  konkrečiai vakar 46 žmonės peržiūrėjo, šiandien iki dabar - 22, o šeip 30-60 žmonių į dieną, taip kad netaikliai šaudot ponuli. Negi visi jūsų postai tokie patys, absoliučiai be pagrindo?

jusu blogas visai neblogas, daug susistemintos informacijos. Saunu jog yra kas skaito ir domisi. Bet cia sioje temoje bei ankstesnese yra personu kurie tik sugeba loti, konkreciai nevardinsiu kas ir taip aiskiai matosi.
Atsakyti