Įkraunama...
Įkraunama...

A, A+, A++, Pasyvus namas - 34

QUOTE(biesas66 @ 2015 08 11, 06:08)
Tarpai tarp profiliu ir laikikliu tikrai neperdideli. Galima ir placiau daryti. Bet geriau taip kaip padare. biggrin.gif

Konsultavausi su Knauf ekspertu. Jis irgi sakė, kad viskas gerai. Be to jis gyvai važinėja po namus ir vertina situacijas. Rytoj ryte kaip tik užvažiuos ir apžiūrės.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 09:21)
Va kai turi tokio karkaso vaizda dabar galima apsvietima planuot. Man nepatinka kai su karuna grezia kiaurai metala, buna kad kaikurie led lempuciu cokoliai siektiek didesni mazesni, netelpa ir seip nesinori kad 220 prietaisas liestus prie metalo. Susibraizyk ar iskart susigreziok skyles ledams, nes po spakliavimo nebesimatys kas kur..

Gerai pastebėjai. Pora laidų palindę po karkasu. Yra du variantai: šiek tiek perstumdyti karkasą arba šviesų plane nupiešiu, kuriuos šviestuvus ir kiek reikia gręžti šiek tiek kitaip nei parodyta plane. Viskas bus gerai.
Atsakyti
yra du varijantai. Arba stumdai profilius kad nemaisytu ileidziamem sviestuvam,arba stumdai sviestuvus. Kartais profiliu pastumti neiseina jei profilis butent tas ant kurio jungias du gipso lapai. Jei bus ant lubu pakabinami sviestuvai,po gipsu patarciau medienos, plokstes tarp profiliu isideti kad butu kur normaliai sviestuva prisukt.
Atsakyti
Seip toks pastebejimas kad pas pati uzslepti darbai viskas idealiai, o tai kas matysis ne statybininko akiai bus viskas paprastai smile.gif

turiu om nei ten kokio imantrauks oro padavimo su placiais difuzoriais arba pasleptais i gipso nisa. Apsvietimo variantu kaip matau numatyta irgi nedaug ir dar paprasciausi variantai..

Cia kazkoks atsakymas nebutinas bet po kiek laiko pamirsi visas tas idealiai suleistas lipuckas ir matysis tik tai kas matysis..

QUOTE(cibulis @ 2015 08 11, 09:26)
Gerai pastebėjai. Pora laidų palindę po karkasu. Yra du variantai: šiek tiek perstumdyti karkasą arba šviesų plane nupiešiu, kuriuos šviestuvus ir kiek reikia gręžti šiek tiek kitaip nei parodyta plane. Viskas bus gerai.

Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif

nu da saskaitos matysis biggrin.gif

QUOTE(*** @ 2015 08 11, 10:40)

Cia kazkoks atsakymas nebutinas bet po kiek laiko pamirsi visas tas idealiai suleistas lipuckas ir matysis tik tai kas matysis..
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2015 08 11, 13:52)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

nu da saskaitos matysis  biggrin.gif

Tik is pavydo nemirk smile.gif
Kai vienas kaimynas pamate mano pamatu sijona is xps'o, tai anam stalcius atsidare. Galiu tamstai kalkuliatoriu padovanoti, jog lengviau skaičiuoti būtų.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 14:31)
Kai vienas kaimynas pamate mano pamatu sijona is xps'o, tai anam stalcius atsidare. Galiu tamstai kalkuliatoriu padovanoti, jog lengviau skaičiuoti būtų.

Tai bent nuotraukas paviešink, gal ir mums stalčiai prasivers smile.gif.

Nors šeip tai čia turbūt visiems besistatantiems, žmonės pamatę apšiltinimo sluoksnių storius, pirštus prie smilkinio sukiojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 11 rugpjūčio 2015 - 14:50
A ko cia pavydet, ir ka skaiciuot?
Kalba apie visu vargu ir isskirtiniu mazgu pamirsima po statybu. smile.gif

p.s. uzvakar ir as vaziuoju, ziuriu namas statomas nuo pavasario, XPS'u apsiltintas.... doh.gif
Privaziuoju, apziuriu - o ten pageltes EPS'as lotuliukas.gif

QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 13:31)

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2015 08 11, 14:37)
Tai bent nuotraukas paviešink, gal ir mums stalčiai prasivers smile.gif.

Nors šeip tai čia turbūt visiems besistatantiems, žmonės pamatę apšiltinimo sluoksnių storius, pirštus prie smilkinio sukiojo.

Žinok neviesinsiu, pasiliksiu sau. Nesu toks geras kaip Cibulis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 08 11, 14:44)
A ko cia pavydet, ir ka skaiciuot?
Kalba apie visu vargu ir isskirtiniu mazgu pamirsima po statybu. smile.gif

p.s. uzvakar ir as vaziuoju, ziuriu namas statomas nuo pavasario,  XPS'u apsiltintas.... doh.gif
Privaziuoju, apziuriu - o ten pageltes EPS'as  lotuliukas.gif

Babkes skaičiuoti, tamstai į banką reikėjo įsidarbinti būtų buvę lengviau smile.gif
Pradžiai bent Cibulio sandarumo rezultatą pasiek, nes veltui čia burna ausini apie isskirtinius mazgus.
Atsakyti
O prie ko cia pavydas jai pasakiau jog vidui slypi kokybe o pavirsiniai sprendiniai neblizga novatoriskumu.. Kas gali buti pigiau kaip sukalt vagnerio sviestuvus i lubas ir ko cia pavydet?

QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 14:31)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 11 rugpjūčio 2015 - 15:06
Dar vienas "koks aš krūtas", "man visi pavydi", "nesakysiu, pats atspėk". Nepamiršai savo nick'o priekyje pridėti "maž..."?
QUOTE(vaikis_ @ 2015 08 11, 15:31)
Kai vienas kaimynas pamate mano pamatu sijona is xps'o, tai anam stalcius atsidare. Galiu tamstai kalkuliatoriu padovanoti, jog lengviau skaičiuoti būtų. <{POST_SNAPBACK}>

Atsakyti
Beje, Cibulio statybu idomiausia dalis jau eina i pabaiga, prisiminiau senai mineta skaiciu jog pasyvus namas tik 10% brangesnis uz paprasta, su kuo nenoreciau sutikt. Manau siekiant geru rezultatu buvo tiesiog naudojamos brangiausios medziagos esancios rinkoje. Pasigedau kazkokiu gudriu sprendimu jau projektineje stadijoje. Labai butu idomu jai koks SM entuzastas pamegintu pasiekt tokiu pat rezultatu bet kurkas pigesnem priemonem.
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2015 08 11, 15:07)
Dar vienas "koks aš krūtas", "man visi pavydi", "nesakysiu, pats atspėk". Nepamiršai savo nick'o priekyje pridėti "maž..."?

Jau prasideda Šou net nieko neparodzius. Nesikarsciuok taip, lauke ir taip +32
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2015 08 11, 15:02)
O prie ko cia pavydas jai pasakiau jog vidui slypi kokybe o pavirsiniai sprendiniai neblizga novatoriskumu.. Kas gali buti pigiau kaip sukalt vagnerio sviestuvus i lubas ir ko cia pavydet?

Pora nuotraukų parodė ir jau ekstrasensas *** mato galutinį vaizdą. Dar iš kristulinio rutulio visi paburiam ir nustatom kokios bus tikslios sąnaudos šildyti Cibulio troba.
Atsakyti