Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vidurnaktis

QUOTE(fantasyja @ 2013 07 05, 09:43)
Sveiki, o kur pirkote ir po kiek tokius balionus?  4u.gif

per ebay....uz 30 balionu mokejom apie 20 svaru. bigsmile.gif
Atsakyti
Mes vidurnakčiui planuojame gintaro dulkių ceremoniją, o poto 100vnt helio balionų su LED lemputėmis paleisti. Atsibodę kažkaip jau tie fejerverkai..
Atsakyti
Merginos, iš kur imate gintaro dulkes? Kiek jų reikia? Pas mus bus apie 60 žmonių.
Ir kitas dalykas iš kur iamte indą, kuriame degs ugnis ir bus beriamos tos dulkės. Nesinori paprastoj šašlykinėj daryti. O mūsų sodyba sakė nieko neturi tokiai ceremonijai. Man jau bėda su ta 24 val. ceremonija, nes niekur nieko nerandu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2013 07 14, 13:36)
Merginos, iš kur imate gintaro dulkes? Kiek jų reikia? Pas mus bus apie 60 žmonių.
Ir kitas dalykas iš kur iamte indą, kuriame degs ugnis ir bus beriamos tos dulkės. Nesinori paprastoj šašlykinėj daryti. O mūsų sodyba sakė nieko neturi tokiai ceremonijai. Man jau bėda su ta 24 val. ceremonija, nes niekur nieko nerandu... unsure.gif

Gintaro dulkes pirkau iš vieno klaipėdiečio pagal skelbimą. Jei reikia galiu duoti nr. Padariau pavedimą vakare, o kitą rytą jau turėjau gintaro dulkes per paštą atsiųstas. Aš ėmiau 0,5kg dulkių, bus apie 50 žmonių, pats pardavėjas siūlė 10 žmonių- 100 g dulkių, bet priklauso nuo to kiek žmogus ims į ta saują, aišku kuo daugiau paima, tuo gražesnis efektas. Aš galvoju, reikės pasakyti kad nuo poros tas dulkes mestų ir palinkėjimą sakytų, nes kitaip gali labai užsitesti visa ceremonija.
Ugnies stovų būna nuomotis, mačiau ir ugniessokis.lt ir balionu šalies puslapyje, pati planuoju ugnies indą nuomotis, nes jis gražiau atrodo nei kokia šašlykinė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 07 05, 14:19)
per ebay....uz 30 balionu mokejom apie 20 svaru. bigsmile.gif

noriu paklausti, o kas jums pripus balionus? Susizavejau sia ideja, bet tikrai zinau kad nebus laiko lakstyt ir veziot tu balionu pusti ta diena, o jei is vakaro tai nustos jie zibet.. Ar kazkas i renginio vieta atvaziuos pas jus ju pripusti?
Atsakyti
sveikos planuojančios nuotakos 4u.gif
aš taip pat mąstau dėl tų balionų su led lemputėmis, girdėjom, kad tie balionai greitai išsileidžia ir nbekyla į viršų, arba ne visi pakyla, tai va, galvojam ar neatsisakyti šios idėjos. ir irgi klausimas kas ir kada juos pripūs, kiek helio reikia turėti, akd užtektų visiems.. g.gif gal kas esate jau susidūrę su tais balionais ir žinot kaip kas , kad viskas įvyktų sklandžiai?
Atsakyti
QUOTE(Elizabieta @ 2013 08 06, 21:49)
sveikos planuojančios nuotakos  4u.gif
aš taip pat mąstau dėl tų balionų su led lemputėmis, girdėjom, kad tie balionai greitai išsileidžia ir nbekyla į viršų, arba ne visi pakyla, tai va, galvojam ar neatsisakyti šios idėjos. ir irgi klausimas kas ir kada juos pripūs, kiek helio reikia turėti, akd užtektų visiems.. g.gif  gal kas esate jau susidūrę su tais balionais ir žinot kaip kas , kad viskas įvyktų sklandžiai?

Mes užsisakėm balionus iš Kvadratu.lt, tai jie sakė atvyks į šventės vietą prieš kažkiek laiko, bet tą pačia dieną ir pripūs tuos balionus, tai nemanau kad nepakils "šviežiai" pripūsti balionai.
Atsakyti
Sveikos Merginos,

Esu nauja šiame forume, bandau įsilieti, tai galiu prisidėti šia tema ir papasakoti apie savo vestuves bei ką įdomaus nuveikėm. Mes naudojom tuos oro žibintus, jie suteikė didžiulį efektą, tačiau bent jau mūsų svečiams gintaro dulkių metimas į aukurą paliko didžiausią įspūdi. Mes su vyru stovėjome prieš aukurą, o kitoje pusėje visi svečiai sustojo, ir mesdami į laužą linkėjo mums gero gyvenimo. Buvo tikrai didelis įspūdis ir sužavėjo visus svečius. Dulkes užsisakėm iš internetinio puslapio gintarodulkes lt ir tikrai nenusivylėm. Viskas priklauso kokį kiekį pirkti, tai po kiek jie planuoja mesti, bet geriausias efektas gaunasi metant pilna saują. Tam puslapi rašė reiktų apie penkiolika gramų žmogui tai taip ir paskaičiavom tai visiem užteko, ir netgi liko šiek tiek. Siuntėmes per autobusus tai gavom tos pačios dienos vakarą. Kaina tikrai nedidele kaip tokiam dideliam žmonių kiekiui 60 žmonių pirkom kilogramą sumokėjom pusę sumos prieš siuntimą kitą po. Iš pradžių galvojom gavę, kad neapgautų mūsų ir nepripiltų miltų kokių, bet pamatėm tarp tu dulkių smulkių gintaro gabaliukų daug, tai nuramino ir pabandę labai apsidžiaugėm nes dega nerealiai ir kvepia! Tai tiek iš mano pusės apie gintaro dulkes, manau puiki tradicija ir žymiai įdomiau nei nuvalkioti fejerverkai. Patariu visoms kas neturit idėjų pasinaudot šiuo patarimu, nes efektas didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlinuteKaunas @ 2013 08 15, 18:20)
Sveikos Merginos,

Esu nauja šiame forume, bandau įsilieti, tai galiu prisidėti šia tema ir papasakoti apie savo vestuves bei ką įdomaus nuveikėm. Mes naudojom tuos oro žibintus, jie suteikė didžiulį efektą, tačiau bent jau mūsų svečiams gintaro dulkių metimas į aukurą paliko didžiausią įspūdi. Mes su vyru stovėjome prieš aukurą, o kitoje pusėje visi svečiai sustojo, ir mesdami į laužą linkėjo mums gero gyvenimo. Buvo tikrai didelis įspūdis ir sužavėjo visus svečius. Dulkes užsisakėm iš internetinio puslapio gintarodulkes lt ir tikrai nenusivylėm. Viskas priklauso kokį kiekį pirkti, tai po kiek jie planuoja mesti, bet geriausias efektas gaunasi metant pilna saują. Tam puslapi rašė reiktų apie penkiolika gramų žmogui tai taip ir paskaičiavom tai visiem užteko, ir netgi liko šiek tiek. Siuntėmes per autobusus tai gavom tos pačios dienos vakarą. Kaina tikrai nedidele kaip tokiam dideliam žmonių kiekiui 60 žmonių pirkom kilogramą sumokėjom pusę sumos prieš siuntimą kitą po. Iš pradžių galvojom gavę, kad neapgautų mūsų ir nepripiltų miltų kokių, bet pamatėm tarp tu dulkių smulkių gintaro gabaliukų daug, tai nuramino ir pabandę labai apsidžiaugėm nes dega nerealiai ir kvepia! Tai tiek iš mano pusės apie gintaro dulkes, manau puiki tradicija ir žymiai įdomiau nei nuvalkioti fejerverkai. Patariu visoms kas neturit idėjų pasinaudot šiuo patarimu, nes efektas didelis smile.gif

išties pats tas faktas, kad tai GINTARO dulkės, jau labai simboliška. Tačiau jei nenorite išleisti daug, bet norite būtent tokio efekto, siūlau išbandyti paprasčiausius pieno miltelius (tuos pačius, kurie skirti kavai). Taip pat gražu ir įspūdinga, tik va jau ne gintaras.

Kaip atrodo, galite pamatyti ir čia

arba čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalios_pėdutės: 15 rugpjūčio 2013 - 19:19
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 15, 19:18)
išties pats tas faktas, kad tai GINTARO dulkės, jau labai simboliška. Tačiau jei nenorite išleisti daug, bet norite būtent tokio efekto, siūlau išbandyti paprasčiausius pieno miltelius (tuos pačius, kurie skirti kavai). Taip pat gražu ir įspūdinga, tik va jau ne gintaras.

Kaip atrodo, galite pamatyti ir čia

arba čia

Na taip kaip variantas neblogai, bet manau pats tas faktas jog tai gintaras ir tas kvapas šiek tiek keičia. Beto pats ritualas visur aprašomas su gintaro dulkėm. Bet žinoma norint pataupyti galim rinktis ir kitas alternatyvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes leidome baltus helio balionus su bengališkomis ugnelėmis...
Buvo tikrai gražu smile.gif
Mudu, kaip jaunieji, leidome didesnį balioną.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2013 09 14, 15:25)
Mes leidome baltus helio balionus su bengališkomis ugnelėmis...
Buvo tikrai gražu smile.gif
Mudu, kaip jaunieji, leidome didesnį balioną.

Gal pasidalinsit kur pirkot? Kiek mokėjot? Ar davėt kiekvienam žmogui po balioną,a r porai, ar dar kaip? smile.gif Pripūstus pasiėmėt iš vakaro ar tądien atvežė?
Mes ir planuojam, bet tiek daug klausimų lotuliukas.gif
Atsakyti