as meciau puokste,deginom vainikeli,kurem seimos zidini ir gavom DIDZIAUSIA STAIGMENA IS MUZIKANTU PILVO SOKEJA mums pasoko vaizdas nerealus, o dar kai nezinai apie tai nieko visai smagu
o mes rodeme sveciams videoklipa kuri specialiai nufimavome vestuvems, visiems labai patiko, nes klipas buvo su nemaza humoro doze
Sveiki,
mes tai svesim prie upes,tai butu fain kazka svieciancio paleisti plaukti..gal kas turi patirties??
mes tai svesim prie upes,tai butu fain kazka svieciancio paleisti plaukti..gal kas turi patirties??
kaip galvojat,ar saugu leisti vandens zibintus upe??jie juk nuplauks nezinia,kur su zvakele...
Dangaus zibintu kainos pas mane nepriklausomai nuo spalvos yra 7.5lt,o sirdeles formos 12lt.
Papildyta:
[quote=cerina,2010 02 22, 21:32]
kaip galvojat,ar saugu leisti vandens zibintus upe??jie juk nuplauks nezinia,kur su zvakele...
[/quot
Vandens zibintai visiskai saugus
Papildyta:
[quote=cerina,2010 02 22, 21:32]
[/quot
Vandens zibintai visiskai saugus
O kokia vandens zibintu kaina?
dekui
dekui
QUOTE(Kempiniukasss @ 2010 03 02, 01:25)
Nuo 5 lt iki 8lt,jei didesnis kiekis galima pamazinti kaina atsiuskit man savo emaila AZ, as jums ideiu nuotraukytes ir kainytes
Mes leidome i ora zibintus...Atrode nerealiai
Uzsisakinejome per PIROJUS.LT jie atvaziavo, viska suruose ir t.t. nereikejo del nieko sukti galvos likome labai patenkinti
*visu sveciu buvo balti, o musu su vyru raudoni ir ant zibintu buvo sirdeles su musu pirmomis vardo raidemis
Uzsisakinejome per PIROJUS.LT jie atvaziavo, viska suruose ir t.t. nereikejo del nieko sukti galvos likome labai patenkinti
*visu sveciu buvo balti, o musu su vyru raudoni ir ant zibintu buvo sirdeles su musu pirmomis vardo raidemis
O as suplanavusi esu vidurnakti fakyru ugnies sou. Po sou bus jaunuju sokis ugnies fone, po jo sveciu linkejimai prisilieciant prie ugnies (pasako palinkejima jauniesiems ir meta ugnies dulkes i ugni). Turetu but grazu.