Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vidurnaktis

QUOTE(Sibile @ 2006 07 28, 15:31)
labai grazu visa aplinka ispuosti mazomis zvakutemis, rimi buna pirkti dekliukai toms mazoms zvakutems kuriuos galima visur dar ir prisegti, i medzius ant suoliuku, tilteliu, kelmuku, o zveju parduotuveje yra pirkti tokiu mazu lazdeliu jos pagamintos is kazkokio skyscio kuris sviecia tamsoje, tai sulauzai tas lazdeles ir primetai po pievas, ar takelius, labai graziai sviecia kaip jonvabaliai atrodo... fejerverkai brangoka, taciau ispudinga, be to su jais atsargiai reikia... dar galima is popieriaus kuris nakti sviecia pridaryti pauksciu ir ikelti i medzuis ar ant stogo...

Mane sudomino tos svieciancios lazdeles, kurios tamsoje sviecia. Gal kas zinote kas cia per daiktas ir kur butu galima ju gauti? Gal kuri pirkote vestuvems?
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2006 07 28, 15:31)
labai grazu visa aplinka ispuosti mazomis zvakutemis, rimi buna pirkti dekliukai toms mazoms zvakutems kuriuos galima visur dar ir prisegti, i medzius ant suoliuku, tilteliu, kelmuku, o zveju parduotuveje yra pirkti tokiu mazu lazdeliu jos pagamintos is kazkokio skyscio kuris sviecia tamsoje, tai sulauzai tas lazdeles ir primetai po pievas, ar takelius, labai graziai sviecia kaip jonvabaliai atrodo... fejerverkai brangoka, taciau ispudinga, be to su jais atsargiai reikia... dar galima is popieriaus kuris nakti sviecia pridaryti pauksciu ir ikelti i medzuis ar ant stogo...

kokie cia dekliukai zvakutems ? kazkaip nemaciau tokiu dalyku..
gal kas matet?
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2007 06 24, 01:10)
mano MB tai be galo norejo fejerverku vidurnakciui, negalejau stabdyti, juk vis delto viena karta gyvenime galime pabuti nerealus egoistai ir pildyti savo svajones...Uzsidirbo papildomus 250LT ir nusipirko ta vadinama batareika Kiek zinau apie 15min saudys (jei neklystu) kas ir kaip ten atrodys, man taip pat bus staigmena, o as ieskau dar jam kokia staigmena padaryti... g.gif  Parasysiu po liepos 21dienos kaip ten tie fejerverkai mirksiukas.gif

pataisymas blush2.gif saudys apie 25 sekundes blush2.gif blush2.gif nelabai as ten gaudausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2007 06 26, 20:47)
Sveikos, nuotakos  4u.gif
gražu tie fejerverkai, bet jau, kad ir kainuoja tai doh.gif , nesitikiu jų- nebent, kas nors padarys stagmeną  ax.gif
man labai patiko kita idėja- per jonines Jonavoje, berods, paleido į dangų tokius ugnies žibintus. Vaizdas buvo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
bet įdomu iš kur jų gauti nusipirkti, gal kuri pastebėjot kur nors?

Sveikos, man irgi patiko dangaus šviestuvai thumbup.gif . Vieno dangaus šviestuvo kaina: iki 28 vienetų - 28,50 Lt (su PVM); virš 28 vienetų - 23,00 Lt (su PVM).
Plačiau galite pasiskaityti http://www.108.lt/?cat=dangus.
Tik vat visas grožis gaunasi, kai tų žibintų daug. O perkant bent po vieną porai, visai susideda apvali sumelė....

Atsakyti
labai grazu, bet jau kaina tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 29, 20:10)
labai grazu, bet jau kaina tai  doh.gif

drinks_cheers.gif ziauroka doh.gif Paskaiciavau,kad mums kainuotu sis malonumas 684lt blink.gif oi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Per brangu unsure.gif
Atsakyti
Gal dar kas kokiu minciu vidurnakciui turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 07 05, 13:58)
Gal dar kas kokiu minciu vidurnakciui turi smile.gif

g.gif kad cia jau begalybe pasiulymu yra g.gif Jau neisivaizduoju,ka cia butu galima bepridurti... schmoll.gif Ir pigiu, ir beprotiskai brangiu vidurnakcio sutikimo budu,tik issirinkti reikia rolleyes.gif
Atsakyti
na reikes ir man paskirti laiko siam skyreliui perskaityti smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau ir sove tokia mintis: isdeluoti lauke daug zvakiu rato forma ar fakelu, gal net graziau ziuresis ir grieziant smuikus kokia romantiska melodija, jaunieji tiesiog pasoks apsikabine liepsnu apsupty wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 06, 18:13)
Pasiskaiciau ir sove tokia mintis: isdeluoti lauke daug zvakiu rato forma ar fakelu, gal net graziau ziuresis ir grieziant smuikus kokia romantiska melodija, jaunieji tiesiog pasoks apsikabine liepsnu apsupty wub.gif

na gal ir grazu, bet siek tiek pavojinga, kad neuzsidegtu koks sukneles krastelis ar pan, nebent labai didelis ratas butu. Esu buvusi vestuvese, kur 12ai valandai buvo uzdegtas ilgas takas su fakelais, ir tako gale didziulis lauzas dege- labai grazios foto prie lauzo gavosi thumbup.gif bet einant tuo taku, vejas nesiojo ugneles ir sukneles - ne viena apsisvilino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 13 liepos 2007 - 18:59
Na,ikeliu ta mena apie kuri daug sneketa buvo.Cia foto darytos su kamera,todel ir vaizdas nelabai kokybiskas.Savaitgali paskutini karta isbandeme,o dabar jau laukiame kito savaitgalio,kad paziuretume kartu su sveciais 24h blush2.gif
Atsakyti