Labas, mb irgi galvojau, kad užkietėjęs mesėdis, bet po kol kas optimistiškai nusiteikęs - gal rimtai per prievartą tą mėsą kišdavau vaikam - tai mėsos gali ir nebūt - tai manau, kad mes po biški baigiam rast išeitį, nes užknisdavo 10 patiekalų gamint ir bandyt įtikt visiems - dabar kažkoks vienas patiekalas ir viskas, jokių užkandžių - nori valgai, nenori nevalgai - atsibodo šokinėt apie visus, o ir man galvos skausmas nukrito ir pinigų susitaupys
vakar draugai buvo iš Norgės grįžę - tai leliuką atsivežė o jau kokio ramumo, kokio meilumo maniškė nuėjo pas mb ir sako "tete, nupirk man tokį leliuką"
QUOTE(Matrisha @ 2015 07 23, 09:29)
*nes užknisdavo 10 patiekalų gamint ir bandyt įtikt visiems - dabar kažkoks vienas patiekalas ir viskas, jokių užkandžių - nori valgai, nenori nevalgai - atsibodo šokinėt apie visus, o ir man galvos skausmas nukrito ir pinigų susitaupys
**maniškė nuėjo pas mb ir sako "tete, nupirk man tokį leliuką"
**maniškė nuėjo pas mb ir sako "tete, nupirk man tokį leliuką"
*saunuole
**o tetis, ka ?
o mums uzvakar gime pusbroliukas Mazuciukas, grazutis, as jau buvau pamirsus tokius leliukus
Labas rytas
QUOTE(*Vetrunge* @ 2015 07 24, 08:14)
*o tetis, ka ?
**o mums uzvakar gime pusbroliukas Mazuciukas, grazutis, as jau buvau pamirsus tokius leliukus
Labas rytas
**o mums uzvakar gime pusbroliukas Mazuciukas, grazutis, as jau buvau pamirsus tokius leliukus
Labas rytas
*ką ką - nieko nu gal kada nors bet tenkino ją tas atsakymas - tai nelabai ir reikėjo išsisukinėt
**kaip faina maniškiai maži nebuvo gimė iš karto su savo ragais ir norais
labas
iškepėt, ane?
eina sau, kaip karšta mieste.... mes tik vakar iš ežerų grįžom - tai ten normaliai, nors ir karšta, bet į ežerą įlendi ir viskas čiki o čia žiauru.... sėdžiu darbe ir svajoju apie dušą
eina sau, kaip karšta mieste.... mes tik vakar iš ežerų grįžom - tai ten normaliai, nors ir karšta, bet į ežerą įlendi ir viskas čiki o čia žiauru.... sėdžiu darbe ir svajoju apie dušą
Labas visa menesi tylu Kaip gyvenam??? Kaip darzelinukai???
Maniskiai puikiai gyvena, gerai sekasi darzeli, jokiu asaru ar noriu/nenoriu - viskas ciki pagaliau as rami atsimenu, kaip sunku buvo su D - tai dabar kaip rojuj jauciuosi Tik aisku, jau 5dieni vienas su sloga, kitas pakosantis buvo - tai pasiemem iseigine, bet snd ziuriu, jau kaip ir nieko - tai eis nuo rytojaus vel i darza
LinceM su gimtadieniu jeigu teisingai skype ismete
Maniskiai puikiai gyvena, gerai sekasi darzeli, jokiu asaru ar noriu/nenoriu - viskas ciki pagaliau as rami atsimenu, kaip sunku buvo su D - tai dabar kaip rojuj jauciuosi Tik aisku, jau 5dieni vienas su sloga, kitas pakosantis buvo - tai pasiemem iseigine, bet snd ziuriu, jau kaip ir nieko - tai eis nuo rytojaus vel i darza
LinceM su gimtadieniu jeigu teisingai skype ismete
labas, mergaitės, po šimto ir daugiau metų
vakar su bendradarbe ėjom sportuot ir prieš mus grupė buvo mamų su mažyčiais leliukais... mane tokia nostalgija apėmė, galvoju jos gyvena dabar vieną gražiausių etapų ir nevalingai prisiminiau SM draugus sakau reik pakalbint, paklaust kaip gyvenat
P.S. džiaugsiuos, jei bent dvi atsilieps
mes gyvenam neblogai, darželis yra gėris viltei dabar antra sav neinam, nes sirgo, tai jau kažkurį vakarą sako ji man, pasiilgau darželio, kada eisim trečia mano mergina, bet tik su ja patyriau, ką reiškia, kai nuo pirmų dienų vaikas į grupę nueina pats ir be ašarų (išskyrus vieną rytą, kurio neužskaitau o daugiau viskas po senovei - dirbam, namai, namie irgi padirbam ir vėl dirbam ir vėl namai kaip kitos gyvena
vakar su bendradarbe ėjom sportuot ir prieš mus grupė buvo mamų su mažyčiais leliukais... mane tokia nostalgija apėmė, galvoju jos gyvena dabar vieną gražiausių etapų ir nevalingai prisiminiau SM draugus sakau reik pakalbint, paklaust kaip gyvenat
mes gyvenam neblogai, darželis yra gėris viltei dabar antra sav neinam, nes sirgo, tai jau kažkurį vakarą sako ji man, pasiilgau darželio, kada eisim trečia mano mergina, bet tik su ja patyriau, ką reiškia, kai nuo pirmų dienų vaikas į grupę nueina pats ir be ašarų (išskyrus vieną rytą, kurio neužskaitau o daugiau viskas po senovei - dirbam, namai, namie irgi padirbam ir vėl dirbam ir vėl namai kaip kitos gyvena
QUOTE(Lince M @ 2015 10 28, 10:56)
labas, mergaitės, po šimto ir daugiau metų
oooo, pasirodo gyvų yra smagu, kad gerai su darželiu mano L irgi labai noriai eina, gaila, kad nelabai išeina jo lankyt tik prasirgom plaučių uždegimu, dabar vėl karkia - tai sėdim namie šią sav. ir brolį namuose pasilikom - abiem smagiau, nes kitaip L atsikelia ir prašosi į darželį, neįdomu gi namuose
labas
QUOTE(Matrisha @ 2015 10 28, 15:06)
oooo, pasirodo gyvų yra smagu, kad gerai su darželiu mano L irgi labai noriai eina, gaila, kad nelabai išeina jo lankyt tik prasirgom plaučių uždegimu, dabar vėl karkia - tai sėdim namie šią sav. ir brolį namuose pasilikom - abiem smagiau, nes kitaip L atsikelia ir prašosi į darželį, neįdomu gi namuose
labas
labas
yr yr bent jau pusgyvių rimtai jus čia su plaučių uždegimu svarbu laiku pagavot ir pasveikot
o mes mijai visgi operuosim tonziles kaune liepė nieko nelaukt, pjaut gerai, kad mane čia visi grūzino su klausimu, kada važiuosit į vln ar kauną kitos nuomonės išgirst, o tai aš bijodama pooperacinio laikotarpio, tempiau gumą jautė ir mano širdis, kad reiks, niekur nedingsim. bus matyt, kas bus po to
Papildyta:
beje, matrisha, kaip jums sekasi be mėsos gyvent gi dabar oficialiai dar paskelbė, koks tai bloooogis įdomu liko dar kokių nors sveikų produktų
QUOTE(Lince M @ 2015 11 05, 17:46)
*o mes mijai visgi operuosim tonziles kaune liepė nieko nelaukt, pjaut gerai, kad mane čia visi grūzino su klausimu, kada važiuosit į vln ar kauną kitos nuomonės išgirst, o tai aš bijodama pooperacinio laikotarpio, tempiau gumą :jautė ir mano širdis, kad reiks, niekur nedingsim. bus matyt, kas bus po to
Papildyta:
**beje, matrisha, kaip jums sekasi be mėsos gyvent gi dabar oficialiai dar paskelbė, koks tai bloooogis įdomu liko dar kokių nors sveikų produktų
Papildyta:
**beje, matrisha, kaip jums sekasi be mėsos gyvent gi dabar oficialiai dar paskelbė, koks tai bloooogis įdomu liko dar kokių nors sveikų produktų
* tikėkimės, kad viskas bus čiki tai kada jums čia tas "malonumas" gresia? šiemet dar?
** kartais sekasi, kartais nelabai nu šią sav. bandysim kažkaip gražiau pragyvent vakar žuvytė, šiandien jaučiu makaronus su kažkokiu padažu - gal kokių pievagrybių dar nesugalvojau rytoj vištą kepsiu, 4dienį jaučiu tą pačią vištą valgysim, o paskuj savaitgalis visokios picos, uošvienės pietūs ir t.t.
maniškiai darže vakar prieš miegą kalbėjom apie Kalėdas - tai taip akys abiejų žibėjo laukia jau labai aj, vakar žaidė kambary ir prieš miegą sakau, einam tvarkytis kambario, nueinu, o ten - tvarka D sako "pasikvietėm netvarkos nykštuką ir jis padėjo susitvarkyt" iš ryto atsikėlę rado po guminuką - tai nusprendė, kad netvarkos nykštukas po dovanėlę paliko
Labas, dirbu dirbu ir galo nematyti....
Nu labas ponios, ziuriu gyvybe cia dar yra, tai ir as pakelsiu statistika
Visos po darbus issibarste, susitikimu nera, tad ir tylu cia kaip baznycioje
mes gyvenam gerai, jeigu neskaitysime fakto, kad amzina ligonine musu namuose. Jau sunkiai beisivaizduoju savo vaika be karsciavimo, kosulio ar snarglio panoseje
As taip pat jau viena snerve uzuodziu kaledas, jau kita savaite konstruosiu adveno kalendoriu, tik dar nezinau kokias uzduotis saviskei padaryti
mes gyvenam gerai, jeigu neskaitysime fakto, kad amzina ligonine musu namuose. Jau sunkiai beisivaizduoju savo vaika be karsciavimo, kosulio ar snarglio panoseje
As taip pat jau viena snerve uzuodziu kaledas, jau kita savaite konstruosiu adveno kalendoriu, tik dar nezinau kokias uzduotis saviskei padaryti
QUOTE(jolituxe @ 2015 11 17, 20:54)
Nu labas ponios, ziuriu gyvybe cia dar yra, tai ir as pakelsiu statistika
oje, tai kuo čia taip sergat?? į sanatoriją prašykis pavasariui ar vasarą tfu tfu tfu maniškė po to plaučių uždegimo ir antro sirgimo, jau eina 2sav į daržą, aišku vaistus astminus vartojam tai jie turbūt padeda
aš jau irgi apie kalėdas mastau - jau dovanas po biški supirkinėju Luknei jau turiu blu blu delfiną užmačiau titėj ritėj - tai griebiau negalvodama, man jis labai mielas
vakar namuose pasistatėm kalėdinį namelį iš šaldytuvo dėžės - tai vaikai iš jo neišlindo šiandien reiks papuošt jį kaip nors, ant jo ir advento kalendoriaus kojnes kabinsim, reikia man irgi jau nykštukų laiškus rašyt, bet vis laiko neturiu maniškiai labai laukia kalėdų, kas vakarą po pasakos turim apie kalėdas pasikalbėt o jau akys, kaip žiba abiejų toks gražus tas tikėjimas
Papildyta:
uj, labas