Ten vasaros raiteliai jojo
Ant savo eikliųjų arklių.
Šešėliai ant kelio miegojo,
Išlipę iš medžių žalių.
Ten, lyg iš po žemių išaugę,
Be garso prabėgo vaikai.
O žiedas atokaitoj šaukė,
Kad vasara bus dar ilgai.
Ten vėjas pro vyšnią ir slyvą
Nuėjo ieškoti dainos.
Ir buvo taip žalia, taip gyva,
Kaip tavo ir mano sapnuos.
Ten moterys juokės ir pynė
Šviesiam paupy vainikus.
Bet žirgas šešėlį užmynė,
Ir suspiegė žydras dangus.
(Jonas Strielkūnas )
o, nauja tema iki 2020 - prikalbėsim
nu, kaip gyvenam??? aš - va šnd vaikus pridaviau seneliams - tai dirbu, kažkaip tylu ir lb ramu ilsiuosi nuo rėkimų, aiškinimųsi ir t.t.
Gal susimatom kada?
nu, kaip gyvenam??? aš - va šnd vaikus pridaviau seneliams - tai dirbu, kažkaip tylu ir lb ramu ilsiuosi nuo rėkimų, aiškinimųsi ir t.t.
Gal susimatom kada?
Labas
Prikalbesim prikalbesim
as nuo penktadienio atsotogauju, vaziuot labai neplanuojam kazkur, nebent orai pasitaisytu, tai galiu bet kada i pasimatyma
Fragillle, o tavo grafikelis darbo koks? Kas vaikiukus ziuri?
Prikalbesim prikalbesim
as nuo penktadienio atsotogauju, vaziuot labai neplanuojam kazkur, nebent orai pasitaisytu, tai galiu bet kada i pasimatyma
QUOTE(*Vetrunge* @ 2015 07 14, 13:54)
Sunku atsakyt dėl grafiko įvairus. 10-19, 11-20,13-22.
Vaikus saugo mano močiutė
Sveikos mamutės.
Seniai bebuvau užsukusi, išlendu iš apkasų
Gal žinot kur Panevėžy veria auskarus su pistoletu (ir iškart su auskariukais) Mano panelė lygtai jau nusiteikė vertis
Gyvenam mes normaliai, atostogos vaikams, tai namie triukšmai. Gerai dar, kad dukra išeina į biblioteką į stovyklėlę, vis užsiėmimas. Tai berniukai abu žaidžia. Sekmadienį mažius į purvynę sugebėjo įgriūti, visas veidas buvo purve, nosis, burna pilna purvo. Palyta buvo tai su botais lakstė sode, ir kad griuvo, dar smarkrą nusitarkavo.
Seniai bebuvau užsukusi, išlendu iš apkasų
Gal žinot kur Panevėžy veria auskarus su pistoletu (ir iškart su auskariukais) Mano panelė lygtai jau nusiteikė vertis
Gyvenam mes normaliai, atostogos vaikams, tai namie triukšmai. Gerai dar, kad dukra išeina į biblioteką į stovyklėlę, vis užsiėmimas. Tai berniukai abu žaidžia. Sekmadienį mažius į purvynę sugebėjo įgriūti, visas veidas buvo purve, nosis, burna pilna purvo. Palyta buvo tai su botais lakstė sode, ir kad griuvo, dar smarkrą nusitarkavo.
QUOTE(klevo sula @ 2015 07 15, 10:03)
uj nzn - mums dar toli noriu nors iki 5to gimtadienio istempt be auskaru, po kol kas jokio noro nera pareiskus, bet dar jauciu nelabai ir zino kas cia per daiktas
labas - kas atostogaujat, kas dirbat
as jau dirbt bandysiu pradet pilnu tempu, snd mama grista - tai gales anukai lipt jai nat galvos, o as eisiu i darba pailset paskuj dar prie ezeru leksim, dar gal visai noreciau ir iki juros nusigaut kada, bet jauciu jau tik koki rudeni
sugalvojau taupyt - per daug pinigu maistui isleidziam - tai susidariau savaites meniu, gal ir faina taip, ir nereikia sukt kasdien ka valgyt gamint aisku reikia ir gert mest, mb sake nuo rudens alaus nebegers, o as vyno ta proga atsisakysiu, nes kitaip dar prasigersim
QUOTE(klevo sula @ 2015 07 15, 10:03)
kad man atrodo jau bet kuriam salone veria su pistoletu mes vėrėmės city bume esančiam salone (beje, nežinau ar jis tebėra tem, nes senokai buvo
QUOTE(Matrisha @ 2015 07 20, 17:48)
tai susidariau savaites meniu
ėėė, kai susidarai savaitės meniu, kokį pirmadienį įmesk ir mums čia aš vis pagalvoju apie tai, bet nu tas meniu sudarymas kažkada pasėdėjau, pagalvojau, neapsisprendžiau ir mečiau
labas rytas mes dirbam ir atostogos likę jau tik prisiminimuose ale kai tokia vasara šiemet tai man noras nekyla niekur paplanuot dar paatostogaut nebent vienadienė išvyka nutaikius gerą orą o daugiau viskas po senovei
QUOTE(Lince M @ 2015 07 21, 08:40)
ėėė, kai susidarai savaitės meniu, kokį pirmadienį įmesk ir mums čia aš vis pagalvoju apie tai, bet nu tas meniu sudarymas kažkada pasėdėjau, pagalvojau, neapsisprendžiau ir mečiau
nu matai aš tik pietus-vakarienę bandau planuot, nes tik tiek gaminu o ten kokiems pusryčiams dažniausiai stengiuosi vakarykščius likučius sumaitint, į darbą nesinešam maisto, nes neturim kur pasišildyti
šios sav.meniu:
1dienis - žuvis su ryžiais
2dienis - virtos bulvės su daržovių troškiniu;
3dienis - vištienos kepsniukai su grikiais;
4dienis - makaronai su suriu
5dienis - bulvių blynai ar koks kugelis
6dienis - šašlykai turbūt
7dienis - lietiniai blynai su visokiais įdarais.
dar šnd gal kopustų sriubą virsiu, kitą dieną gal dar kokią
ir iš tikro labiausiai planuoti noriu, nes užkniso kiekvieną dieną mėsą valgyt tai bandysiu, kad liktų tik 1-2 kartai per savaitę, žuvis nors vieną kartą, o daugiau visokios daržovės
Labas, aha šiemet vasaros nėra nu gal rugpjūtis dar ką nors gero parodys, nes baseinas kieme prileistas, bet dar net neišbandytas negi teks išleist
QUOTE(Fragillle @ 2015 07 21, 09:58)
Bet kai pradėjau dirbt, tai minta šeima pusfabrikačiais
pajutai laiko trūkumą pas mus vasarą šiek tiek daugiau pusfabrikačių naudojasi, bet stengiuos rast laiko ir bent jau vaikams pagamint, nes gaila nuo tokių metų juos jau mamos maximos produktais maitint
QUOTE(Matrisha @ 2015 07 21, 10:56)
o daugiau visokios daržovės
ir mano šeima badautų aš jau net nekalbu apie MB (tarkim jis retai būna), bet ir dičkė pastoviai šliaužiotų aplink šaldytuvą dešros ar kumpio po daržovių kaip pagrindinio patiekalo, o mažės kiekvieną dieną prašytų makaronų su sūriu išvirt, nes po daržovių lėkštę tik pasiknaisiotų vat kas mane nervina pas mus šeimoj, tai kad žuvį mėgstam tik aš ir viltė kol kas, MB dar lašišą valgo ai, nežinau, išlepę tie mano vaikai ar šiaip koks bizas joms ruroj, bet su maistu sudėtinga o jei nepavalgo normaliai, tai tada visokių užkandžių prisišudeliauja, kas mane dar labiau nervina
Labas, damos Gal susimatom, ka kada per pietus? Mes namuose sedim, ner kas veikti...
Mes irgi tokie mesedziai... Zuvies is viso nevalgo, nors as ir negaminu, nes pati nemegstu Pas mus daugiausiai varsketukai, blynai, kotletai, zuikis koks, vistienos kepsniukai, R sriubas labai valgo, tai kai mociute ja priziuri, priverda. O siaip, pas mus labai susitaupo, kai vaikai darzeli lanko, tada tik vakare belieka kazka pagamint.
Vakar kaip tik rode laida Pypliukai, cia ziema turbut filmuota, ei, Fragillle, rode ir tave, kai tu G kose maitinai Tai mergytei Vaneloj auskariukus vere, man kosmetologe labai faina pasirode, vesciau savo dukryte pas ja
Mes irgi tokie mesedziai... Zuvies is viso nevalgo, nors as ir negaminu, nes pati nemegstu Pas mus daugiausiai varsketukai, blynai, kotletai, zuikis koks, vistienos kepsniukai, R sriubas labai valgo, tai kai mociute ja priziuri, priverda. O siaip, pas mus labai susitaupo, kai vaikai darzeli lanko, tada tik vakare belieka kazka pagamint.
Vakar kaip tik rode laida Pypliukai, cia ziema turbut filmuota, ei, Fragillle, rode ir tave, kai tu G kose maitinai Tai mergytei Vaneloj auskariukus vere, man kosmetologe labai faina pasirode, vesciau savo dukryte pas ja
QUOTE(*Vetrunge* @ 2015 07 21, 13:14)
Oj čia 2014 žiema, etatinė aš dalyvė tos laidos, mano draugės ji