QUOTE(Teoleda @ 2015 08 03, 17:00)
Sveiki.Turiu sunkų galvosūkį .Reikia dovanoti indaplovę,tačiau negaliu klausti,kokios norėtų.Virtuvinio dar nėra,naujakuriai.Ko gero,vistiek įmontuojama,ar pusiau įmontuojama tiktų,jei žiūrėti į ateitį?Biudžetas max 400.Šeima 4 asmenų,indų niekas nenori plauti:)).Dėkui,kas suprantamai paaiškins,nes perskaičius kelias temas vistiek esu "tundra" .Man geriausia indaplovė-nuosavos rankytės
o jus nenoretumet ideti tu pinigeliu i voka ir uzrasyt indaplovei? ar tiesiog pasakyt dovanoju 400e indaplovei norit rinkites is tiek daugiau jau prisidesit. man situacija buvo kita dave pinigu ir liepe daikta pirktis. issirinkau indaplove. kiek truko patys uzdejom.
QUOTE(Freke @ 2015 08 07, 16:50)
o jus nenoretumet ideti tu pinigeliu i voka ir uzrasyt indaplovei? ar tiesiog pasakyt dovanoju 400e indaplovei norit rinkites is tiek daugiau jau prisidesit. man situacija buvo kita dave pinigu ir liepe daikta pirktis. issirinkau indaplove. kiek truko patys uzdejom.
Freke,galvojau apie tai,tačiau norėtųsi,kad daiktas būtų tas,kurio reikia ir kuriuo naudosis:),nes jau situacija panaši buvo,kad grynųjų prireikė kitam "degančiam" statybų reikalui,o po kiek laiko krimtosi,kad to daikto neįsigijo:).Galvojau pirkti čekį kokiame Topo centre,bet vėlgi-kam permokėti,kai internetu galima kažką vertingesnio už tą sumą rasti.Gal klystu...
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 07, 16:43)
Nerimstu ...Ačiū,spedy,tokiu oru nieko nesinori patarinėti,bet gal....SMV51e30Eu radau už 379 eur,o SMV48M030eu apie 469eur.Paskaičiau,kad jos veik niekuo nesiskiria,nebent praleidau kokias svarbias funkcijas?Tiesa,o SMV48M10Eu jau be šansų gauti?
SMV48M10EU - nebegaminama keli mėnesiai (kodė ji "užstrigo" Jums?)
SMV48M030EU turi trečią stalčių
Kaip SMV48M10EU/SMV48M30EU yra SN64M080EU - analogai - gal tą pigiau rasite.
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 08, 12:05)
A ne,nenurimau .Sakykite,ar praktikoje reikalingos 6 programos,ar čia dėl "navarotų"?Ir "zeolite"-stiklo blizginimas,ar tai akių blizginimas pirkėjui,ar baisiai liuksovas dalykas?Jau tuoj nuo 400 eur peršoksiu iki 600 ...Vis kas nors užkabina,be ko,rodos,indaplovė-neindaplovė
"Zeolite" labai geras "bajeris", padedantis prekę parduoti.
Praktiškai, tai tik geresnės džiovinimo (ypač plastmasių) galimybės.
Sveiki,
Patarkite prašau su indaplove. Reikia 60 cm, tinka tik šio išmatavimo - gylis iki 55 cm, aukštis iki 81.5 cm (todėl nemažas kiekis atkrenta, iš esmės bosch ir siemens tik tinka, ir tai ne visi), trečias stalčius būtinas, laiko atidėjimas, laiko projekcija, kad galėtų naudoti įvairias skalbimo priemones, pusinė užkrova.
Ir kuo skiriasi VarioDrawer stalčius įrankiams nuo VarioDrawer Pro - trečias viršutinis krepšys...ar čia vienas ir tas pats?
Išsirinkau tokius modeliukus:
BOSCH SMV68M90EU (lygtais senesnis modeliukas)
BOSCH SMV68N60EU (pakeitęs aukštesnį)
BOSCH SMV87TX02E
Ar teisingai suprantu, kad pagal mano reikalavimus pilnai tenkintų pirmi du (pigesni) modeliukai?
Papildyta:
Jei pasitenkičiau tik projekciniu spinduliu, atsiranda dar pigesnių modeliukų, kurie kaip suprantu irgi tenkintų mano reikalavimus:
SIEMENS SN66L081EU
BOSCH SMV48M30EU
SIEMENS SN64M080EU
BOSCH SMV58N90EU
SIEMENS SN65M080SK
SIEMENS SX66M082SK
O šitie ar geri?
Patarkite prašau su indaplove. Reikia 60 cm, tinka tik šio išmatavimo - gylis iki 55 cm, aukštis iki 81.5 cm (todėl nemažas kiekis atkrenta, iš esmės bosch ir siemens tik tinka, ir tai ne visi), trečias stalčius būtinas, laiko atidėjimas, laiko projekcija, kad galėtų naudoti įvairias skalbimo priemones, pusinė užkrova.
Ir kuo skiriasi VarioDrawer stalčius įrankiams nuo VarioDrawer Pro - trečias viršutinis krepšys...ar čia vienas ir tas pats?
Išsirinkau tokius modeliukus:
BOSCH SMV68M90EU (lygtais senesnis modeliukas)
BOSCH SMV68N60EU (pakeitęs aukštesnį)
BOSCH SMV87TX02E
Ar teisingai suprantu, kad pagal mano reikalavimus pilnai tenkintų pirmi du (pigesni) modeliukai?
Papildyta:
Jei pasitenkičiau tik projekciniu spinduliu, atsiranda dar pigesnių modeliukų, kurie kaip suprantu irgi tenkintų mano reikalavimus:
SIEMENS SN66L081EU
BOSCH SMV48M30EU
SIEMENS SN64M080EU
BOSCH SMV58N90EU
SIEMENS SN65M080SK
SIEMENS SX66M082SK
O šitie ar geri?
QUOTE(Rose Prick @ 2015 08 04, 14:25)
Sveiki,
kokią galėtumėt rekomenduoti neįmontuojamą indaplovę, 45 cm pločio, kad būtų įmanoma į visų skardą ar puodą įdėti.
Daug investuoti nenorime, nes bus naudojama tik porą metų, bet daikto visgi norisi kokybiško, ačiū
kokią galėtumėt rekomenduoti neįmontuojamą indaplovę, 45 cm pločio, kad būtų įmanoma į visų skardą ar puodą įdėti.
Daug investuoti nenorime, nes bus naudojama tik porą metų, bet daikto visgi norisi kokybiško, ačiū
Del skardu plovimo kokybės negartuočiau kad gerai išplaus bet kad puodą tai tikrai įdėsite,pasižiūrėkite Whirlpool ADPF 851 WH tys plovimo stalčiai
http://www.whirlpool...ove-adpf-851-wh
Papildyta:
QUOTE(waidulis @ 2015 08 08, 22:04)
Tiesa, neparašiau, kad reikia pirmoje vietoje pilnai įmontuojamos, tačiau dar kaip ir tiktų įmontuojama su gamykline fasadine dalimi:
Man čia toks variantas su nerūdijančiu plienu užkrito, BOSCH SMU69T45SK, na, lygtais puiki indaplovė, ar ne? ir pakankamai tyli (40 dB)...
Man čia toks variantas su nerūdijančiu plienu užkrito, BOSCH SMU69T45SK, na, lygtais puiki indaplovė, ar ne? ir pakankamai tyli (40 dB)...
Labai puiki indplovė