Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 16

QUOTE(hipokrene @ 2015 12 02, 19:21)
Merginos, labai reikia pagalbos. Kur galeciau gauti indaploves SMV53L30EU/25 Bosch instrukcija lietuviu kalba?

Kazka busiu pridirbus su druska. Pripyliau gal per daug, stovi ji ant vietos, o plovimu jau nezinia kiek buvo. O gal jau meistra man kviesti?

aciu!!!

Sustojo ties 1 minute ir nebaigia programos? Ar tiesiog netuštėja drusko rezervuaras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 03 gruodžio 2015 - 07:42
QUOTE(hipokrene @ 2015 12 02, 21:21)
...
Kazka busiu pridirbus su druska. Pripyliau gal per daug, stovi ji ant vietos, o plovimu jau nezinia kiek buvo. O gal jau meistra man kviesti?
...

Viskas gerai. Tai tik požymis, kad vanduo pas Jus minkštas.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 03, 08:31)
Sustojo ties 1 minute ir nebaigia programos? Ar tiesiog netuštėja drusko rezervuaras?

Tiesiog netusteja druskos rezervuaras.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 12 03, 08:38)
Viskas gerai. Tai tik požymis, kad vanduo pas Jus minkštas.

Kaip tik ryt darysiu vandens tyrima, bet del minkstumo labai abejoju. Ir kai ipyluau ta druska, tai man indai dar baltesni pasidare.
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2015 12 03, 18:55)
Tiesiog netusteja druskos rezervuaras.
Papildyta:

Kaip tik ryt darysiu vandens tyrima, bet del minkstumo labai abejoju. Ir kai ipyluau ta druska, tai man indai dar baltesni pasidare.

aktyvus chloras balina indus g.gif o prieš pilant druską įpilete stikline vandens?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 03, 21:36)
aktyvus chloras balina indus g.gif o prieš pilant druską įpilete stikline vandens?

Ne sad.gif
Dabar ten yra vandens. O ar imanoma man paciai is ten kazkaip ta druska iskrapstyt?
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2015 12 04, 11:52)
Ne sad.gif
Dabar ten yra vandens. O ar imanoma man paciai is ten kazkaip ta druska iskrapstyt?

KOKIOMIS PRIEMONĖMIS PLAUNATE? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 04, 13:06)
KOKIOMIS PRIEMONĖMIS PLAUNATE? g.gif

Norwex milteliai. Dabar turiu Miele, bet dar neploviau su sitais.
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2015 12 04, 12:23)
Norwex milteliai. Dabar turiu Miele, bet dar neploviau su sitais.

Tokius ?
http://shop.renvika....uper-jet-500-gr
Atsakyti
Dėkoju visiems už patarimus,įsigijom indaplovę Siemens SR64M081EU wub.gif Plaunam pirmą kartą,ant grindų šviečia tik mėlyna švieselė.Įsivaizdavau,kad turėtų rodyti ir laiką,kiek liko plauti,bet tikriausiai laiką rodo tik brangesni modeliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2015 12 04, 14:08)
Dėkoju visiems už patarimus,įsigijom indaplovę Siemens SR64M081EU  wub.gif Plaunam pirmą kartą,ant grindų šviečia tik mėlyna švieselė.Įsivaizdavau,kad turėtų rodyti ir laiką,kiek liko plauti,bet tikriausiai laiką rodo tik brangesni modeliai?  smile.gif

Rodo tik brangesnėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 12 04, 13:35)

Taip, situos.
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2015 12 04, 18:08)
Taip, situos.

Meskite lauk šią plovimo priemonę

Ar skaitete 4u.gif
Negalima naudoti indaplovėms su nerūdijančio plieno vidine danga!
Super jet tai produktas kurio poveikis labai priklauso nuo Jūsų vandens rūšies, t.y. nuo vandens kietumo. Super jet nerekomenduojame naudoti indaplovėms su nerūdijančio plieno danga, kadangi ši priemonė gali išblukinti metalo paviršių. Nerūdijančio plieno prietaisai yra padengti apsaugine danga, kurios indaplovės neturi. Mes nerekomenduojame naudoti Super Jet nerūdijančio plieno indaplovėms, kadangi milteliai gali sureaguoti su vandens rūšimi ir sukelti cheminę reakciją, kuri gali išblukinti Jūsų indaplovės vidų. Natūralūs ingredientai, sureagavę su skirtingo kietumo vandeniu, gali panaikinti Jūsų indaplovės blizgesį. Mes nerekomenduojame naudoti miltelių indaplovėms Super Jet indaplovėse su nerūdijančio plieno danga, nes sureagavę su kietu vandeniu, gali palikti tamsių dėmių indaplovės viduje.
Atkreipkite dėmesį, kad ant etiketės yra perspėjimas, įspėjantis apie Super Jet poveikį nerūdijančio plieno ir sidabro gaminiams. Tamsios dėmės gali būti panaikintos naudojant poliravimo audinį.
Indai pasidengia plėvele. Plėvelė gali atsirasti, jei naudojate per didelį kiekį miltelių indaplovėms Super Jet. Tam, kad išvengtumėte plėvelės ant indų, mes rekomenduojame naudoti mažiau miltelių. Jei pas Jus kietas vanduo, tai gali būti plėvelės atsiradimo priežastis, tam, kad suminkštinti vandenį, mes rekomenduojame naudoti magnetinį kamuolį.
Dar skaitau ir turiu įtarimą kad todėl nemažėja pas jus duska indaplovėje
Kondicionuoja ir švelnina vandenį.
Mažina vandens kietumą ir kalkių susidarymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 gruodžio 2015 - 18:18