Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 16

QUOTE(Rami-Puma @ 2015 11 10, 16:25)
Išsirinkom AEG modelį F78702VI0P, bet gal dar galite rekomenduoti vokišką Bosch modelį, zeolite nėra itin būtinas, iki 700 eu panašiai, +- keli eu nesvarbu.

Iki 700€ super variantas SMV87TX02E
Atsakyti
Kaip si>?
https://www.varle.lt...u--1144858.html

Man vanduo nesvarbu. Svarbu, kad energijos mazai sunaudotu ir greitai isplautu.. biggrin.gif Ar tinka sita, nes tuose parametruose as nesigaudau.
Cia su 2 stalciais, kaip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 10 lapkričio 2015 - 19:25
QUOTE(deltadu @ 2015 11 10, 19:23)
Kaip si>?
https://www.varle.lt...u--1144858.html

Man vanduo nesvarbu. Svarbu, kad energijos mazai sunaudotu ir greitai isplautu.. biggrin.gif Ar tinka sita, nes tuose parametruose as nesigaudau.
Cia su 2 stalciais, kaip suprantu?

Sveiki,
Verta .....čia su trim plovimo krepšiais....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 11, 11:41)
Sveiki,
Verta .....čia su trim plovimo krepšiais....

Tai tie 3 krepsiai gerai ar blogai? biggrin.gif Jei isideda trecias krepsys, tai sumazeja vietos..Ar tada normaliai itilps koks puodas?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2015 11 12, 08:59)
Tai tie 3 krepsiai gerai ar blogai? biggrin.gif  Jei isideda trecias krepsys, tai sumazeja vietos..Ar tada normaliai itilps koks puodas?

Kyla klausima kokie puodai ...jau ne viena vartotoja rašė apie trečią stalčių...vienus jau pradėjo nervinti trečias stalčius kiti labai juo džiaugiasi.
Jums siūlau nuvažiuoti į prekybos centrą ar pasižiūrėti tiek vieną tiek kitą ir jau matysite pagal savo puodų dydžius ar jie Jums tilps 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2015 11 12, 10:59)
Tai tie 3 krepsiai gerai ar blogai? biggrin.gif  Jei isideda trecias krepsys, tai sumazeja vietos..Ar tada normaliai itilps koks puodas?

"Jei isideda trecias krepsys", tai padaugėja vietos apatiniame krepšyje puodams.
Atsakyti
Labas. Mes taip pat renkamės indaplovę. 60 cm norėtųsi pagamintos Vokietijoje. 3 Stalčius kaip ir nėra būtinas, jei tai stipriai kaina padidina. Kažkokių super funkcijų nereikia, svarbu gerai išplautų tiek puodus, tiek kepimo skardas.. bei išdžiovintų. Kaina būtų iki 400 eurų. O jei brangesnis variantas, tai ką aš iš to laimėčiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė89 @ 2015 11 13, 20:53)
Labas. Mes taip pat renkamės indaplovę. 60 cm norėtųsi pagamintos Vokietijoje. 3 Stalčius kaip ir nėra būtinas, jei tai stipriai kaina padidina. Kažkokių super funkcijų nereikia, svarbu gerai išplautų tiek puodus, tiek kepimo skardas.. bei išdžiovintų. Kaina būtų iki 400 eurų. O jei brangesnis variantas, tai ką aš iš to laimėčiau? smile.gif

Pasiziurekite Siemens SN64M080EU Vokietija,tryst stalciai,pagrindines proviso programs template I biudzeta
Atsakyti
Sveiki, gal galėtumėte ką nors patarti. Mūsų situacija tokia - turime spintelę į kurią norėtumėme įdėti indaplovę, bet už spintelės stovi dujų vamzdis, ar išeitų kažkas pagal tokius išmatavimus ? : Gylis 50 cm, plotis 45 cm, aukštis 83 cm. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FlipReck @ 2015 11 14, 11:55)
Sveiki, gal galėtumėte ką nors patarti. Mūsų situacija tokia - turime spintelę į kurią norėtumėme įdėti indaplovę, bet už spintelės stovi dujų vamzdis, ar išeitų kažkas pagal tokius išmatavimus ? : Gylis 50 cm, plotis 45 cm, aukštis 83 cm. Dėkoju  4u.gif

NE.
Ar tilps, priklauso kokiame aukštyje nuo grindų eina vamzdis.
Atsakyti
Sveiki,
gal patartumėt, kokį modeliuką pirkti? SMV68N60EU, SMV68M90EU ir SMV87TX02E? Pastarasis modelis, kiek pastebėjau, yra brangesnis. Gal galėtumėt įvardinti skirtumus tarp šių modelių? Ir ar paskutinis yra kažkuo pranašesnis.
Taip pat klausimas dėl savaime išsivalančių filtrų sistemos - kas tai per sistema? ar filtrai patys išsivalo ir jų nereik valyt? smile.gif ir ar ši sistema yra visuose mano paminėtuose modeliuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovi: 14 lapkričio 2015 - 23:14
QUOTE(ovi @ 2015 11 14, 23:14)
Sveiki,
gal patartumėt, kokį modeliuką pirkti? SMV68N60EU, SMV68M90EU ir SMV87TX02E? Pastarasis modelis, kiek pastebėjau, yra brangesnis. Gal galėtumėt įvardinti skirtumus tarp šių modelių? Ir ar paskutinis yra kažkuo pranašesnis.
Taip pat klausimas dėl savaime išsivalančių filtrų sistemos - kas tai per sistema? ar filtrai patys išsivalo ir jų nereik valyt? smile.gif ir ar ši sistema yra visuose mano paminėtuose modeliuose?

Modeliukas SMV87TX02E jau bus 8 serijos turės daugiau plovimo programų,turės VarioDrawer Pro lentyna,TFT tekstinis ekranas su simboliais,bus tyli tik 42 dB
https://www.youtube....h?v=l6HDp0M5QvU
https://www.youtube....h?v=WdPT0md-gEI
Atsakyti