Išsirinkom AEG modelį F78702VI0P, bet gal dar galite rekomenduoti vokišką Bosch modelį, zeolite nėra itin būtinas, iki 700 eu panašiai, +- keli eu nesvarbu.
Man vanduo nesvarbu. Svarbu, kad energijos mazai sunaudotu ir greitai isplautu.. Ar tinka sita, nes tuose parametruose as nesigaudau. Cia su 2 stalciais, kaip suprantu?
Man vanduo nesvarbu. Svarbu, kad energijos mazai sunaudotu ir greitai isplautu.. Ar tinka sita, nes tuose parametruose as nesigaudau.
Cia su 2 stalciais, kaip suprantu?
Kyla klausima kokie puodai ...jau ne viena vartotoja rašė apie trečią stalčių...vienus jau pradėjo nervinti trečias stalčius kiti labai juo džiaugiasi.
Jums siūlau nuvažiuoti į prekybos centrą ar pasižiūrėti tiek vieną tiek kitą ir jau matysite pagal savo puodų dydžius ar jie Jums tilps
Labas. Mes taip pat renkamės indaplovę. 60 cm norėtųsi pagamintos Vokietijoje. 3 Stalčius kaip ir nėra būtinas, jei tai stipriai kaina padidina. Kažkokių super funkcijų nereikia, svarbu gerai išplautų tiek puodus, tiek kepimo skardas.. bei išdžiovintų. Kaina būtų iki 400 eurų. O jei brangesnis variantas, tai ką aš iš to laimėčiau?
Labas. Mes taip pat renkamės indaplovę. 60 cm norėtųsi pagamintos Vokietijoje. 3 Stalčius kaip ir nėra būtinas, jei tai stipriai kaina padidina. Kažkokių super funkcijų nereikia, svarbu gerai išplautų tiek puodus, tiek kepimo skardas.. bei išdžiovintų. Kaina būtų iki 400 eurų. O jei brangesnis variantas, tai ką aš iš to laimėčiau?
Sveiki, gal galėtumėte ką nors patarti. Mūsų situacija tokia - turime spintelę į kurią norėtumėme įdėti indaplovę, bet už spintelės stovi dujų vamzdis, ar išeitų kažkas pagal tokius išmatavimus ? : Gylis 50 cm, plotis 45 cm, aukštis 83 cm. Dėkoju
Sveiki, gal galėtumėte ką nors patarti. Mūsų situacija tokia - turime spintelę į kurią norėtumėme įdėti indaplovę, bet už spintelės stovi dujų vamzdis, ar išeitų kažkas pagal tokius išmatavimus ? : Gylis 50 cm, plotis 45 cm, aukštis 83 cm. Dėkoju
Sveiki, gal patartumėt, kokį modeliuką pirkti? SMV68N60EU, SMV68M90EU ir SMV87TX02E? Pastarasis modelis, kiek pastebėjau, yra brangesnis. Gal galėtumėt įvardinti skirtumus tarp šių modelių? Ir ar paskutinis yra kažkuo pranašesnis. Taip pat klausimas dėl savaime išsivalančių filtrų sistemos - kas tai per sistema? ar filtrai patys išsivalo ir jų nereik valyt? ir ar ši sistema yra visuose mano paminėtuose modeliuose?
Sveiki,
gal patartumėt, kokį modeliuką pirkti? SMV68N60EU, SMV68M90EU ir SMV87TX02E? Pastarasis modelis, kiek pastebėjau, yra brangesnis. Gal galėtumėt įvardinti skirtumus tarp šių modelių? Ir ar paskutinis yra kažkuo pranašesnis.
Taip pat klausimas dėl savaime išsivalančių filtrų sistemos - kas tai per sistema? ar filtrai patys išsivalo ir jų nereik valyt? ir ar ši sistema yra visuose mano paminėtuose modeliuose?