Tyčia vedžiau maisto išlaidas litais ir dabar eurais, atrodo, valgom tą patį, bet išleidžiam mažiau arba tiek pat, priklauso nuo mėnesio. Nors pasižiūrėjus į kainas, ypač turguje, taip nedrįsčiau tvirtinti, bet ataskaitos rodo, kad yra kitaip.

QUOTE(Spurgita @ 2016 03 07, 10:16)
Tyčia vedžiau maisto išlaidas litais ir dabar eurais, atrodo, valgom tą patį, bet išleidžiam mažiau arba tiek pat, priklauso nuo mėnesio. Nors pasižiūrėjus į kainas, ypač turguje, taip nedrįsčiau tvirtinti, bet ataskaitos rodo, kad yra kitaip. 

Jau senai ta pati esu sakiusi. Zinau kiek isleisdavom litais, zinau kiek isleidziam eurais. Prekiu krepselis nesikeite, valgom viska ta pati arba labai panasiai. Isleidziam irgi plius minus vienodai. Nezinau kurioje vietoje kas ten isleisdavo 100litu, dabar isleidzia 100 euru. Bele paverkslent

Spurgita ir Nastya, skambate kaip marsietės
juk net to galo ekspertai neneigia, kad maistas brango
apsidairykite, gal sėdote ant kokių dietų

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 07, 15:28)
Spurgita ir Nastya, skambate kaip marsietės
juk net to galo ekspertai neneigia, kad maistas brango
apsidairykite, gal sėdote ant kokių dietų 

Taip, as gi nesakau, kad niekas nebrango

Galima išleisti tiek pat įdedant pastangų. Labai mėgstu vaisius, tai jie, mano liūdesiui, brango. Pvz. laimai iš viso seniau buvo kilogramo kaina, o dabar už vienetą nustatyta kaina kaip kokio avokado. Brangiosios datulės prieš kelias savaites dar labiau pabrango.
QUOTE(daibava @ 2016 03 07, 01:11)
Na as irgi nekaupiu, stengiuos prilaikyt iki 10-15cnt, kad paskui pritrukus 1, negaut 99 grazos

QUOTE(Nastya @ 2016 03 07, 16:48)
Taip, as gi nesakau, kad niekas nebrango
Bet as pastebiu ir pigusiu dalyku. O viska susumavus bendra pirkiniu krepselio suma tikrai labai drastiskai nesiskiria 

Tikrai yra gana drastisku akciju ir galima atsirinkt pigesnius, bet ne prastesnius produktus..as isvis nelabai ka be akciju perku. Tarkim Norfa gana daznai eme daryt pieno pr 30% nuolaida praktiskom valandom, tai sviesta ir kitus megstamus pienos produktus perku butent tada..2-4sav uztenka priklausomai nuo produkto pobudzio. Vaisiams irgi tokiu kaip ir sezoniniu nuolaidu buna - tada valgau tos rusies gausiau.
Asmeniskai maistui turbut isleidziu kur kas maziau nei pries kelis metus...maitinuos gal net racionaliau - tiesiog daugiau apmastau ka gamint ir "sudmaiscio" perku laaabai retai

Tai va kuras atpigo, maisto dujos irgi ir stipriai, skuduru galima rast, na gal avalyne brangesne, na ir zinoma labai pabrango visokios paslaugos, medicina

QUOTE(Malena @ 2016 03 07, 17:18)
Galima išleisti tiek pat įdedant pastangų.
Labai pritariu

Centų pabert man regis vyrų pomėgis. Arba ištiesti pilną delną monetų kasininkei išsirinkti
Man daug monetų per sunku nešiotis
Aš ir taip vargstu - nuolaidų kortelių tiek nešioju. Kortelių daugiau nei pinigų
Cile, o kokios medicinos paslaugos pabrango? Aš nepastebėjau. Žinau privalomasis sveikatos draudimas brango, bet jis pririštas prie minimalaus darbo užmokesčio, tai į viršų šauna kartu. Daugiau nepastebiu.

Cile, o kokios medicinos paslaugos pabrango? Aš nepastebėjau. Žinau privalomasis sveikatos draudimas brango, bet jis pririštas prie minimalaus darbo užmokesčio, tai į viršų šauna kartu. Daugiau nepastebiu.
Kasdien iš piniginės išsiimu visas monetas ir dedu į taupyklę, gan greit jos prisikaupia. Nepatinka man monetos, ir vietos užima ir svoris, ir šiaip nepatinka
Vyras tą patį daro. Greit prisikaupia ir tada nešu keisti į banknotukus
Tą patį dariau ir su litų monetom.
Na dar visada monetų mašinoje turiu, na tai už parkavimą tai dar už ką "ant staigiųjų" sumokėt būna reikia.

Na dar visada monetų mašinoje turiu, na tai už parkavimą tai dar už ką "ant staigiųjų" sumokėt būna reikia.
Na na, ką dabar pasakysit?
http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 08, 09:13)
Pirmos darzoves visada buna brangesnes, ir prie ko cia euras?

QUOTE(Nastya @ 2016 03 08, 10:58)
Pirmos darzoves visada buna brangesnes, ir prie ko cia euras?
Euras jau pernai buvo, o brangsta siemet
Ar cia dabar viskas kas brangsta tai euro kalte? Siaip tai visur pasaulyje viskas brangsta
Palyginkit kiek kas kainuodavo pries 10 metu ir kiek dabar
Nesvarbu ar tai Lietuva, UK ar Egiptas garantuoju, kad visur pabrango 

Ok, tarkime jūsų tiesa, bet tai kam sakot, kad tiek pat ar net mažiau išleidžiat?

Be to, esu tikra, kad pernai irgi buvo jau brangiau nei užpernai, prie lito, o šiemet dar brangiau, nes tą mūsų suš... eurą, bando prilyginti prie kokios Vokietijos euro, kas yra absurdas, nes mes nesame jie, mūsų visai kiti pajėgumai

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 08, 12:16)
Ok, tarkime jūsų tiesa, bet tai kam sakot, kad tiek pat ar net mažiau išleidžiat?
Nejaučiat, kaip susivarėte šį kartą?
Be to, esu tikra, kad pernai irgi buvo jau brangiau nei užpernai, prie lito, o šiemet dar brangiau, nes tą mūsų suš... eurą, bando prilyginti prie kokios Vokietijos euro, kas yra absurdas, nes mes nesame jie, mūsų visai kiti pajėgumai

Niekur nesakiau, kad isleidziu maziau