Įkraunama...
Įkraunama...

Euro įvedimas

Apklausa: Ar esate patenkintos euro įvedimu? (81 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(daibava @ 2016 03 03, 11:41)
nepripratau ir abejoju,kad kada šie pinigai man taps savais,
taip jie yra šiandien valstybinė valiuta ir esu priversta jais naudoti,
tačiau jie man liks kažkokie svetimi
paprasčiausiai jie yra nepatogūs, sunkiai įžiūrimi, greitai apsineša bei nusitri

Pritariu drinks_cheers.gif
taip, centai visiškai sunkiai įžiūrimi, skaičiuoju juos kaip kokia bobulencija susikūprinus, žlibinėdama, ypač tie po vieną, du, 5 ar kokie jie ten yra, net nepamenu dar cool.gif bet ir 10 nuo dvidešimt sunku atskirti. Labai nepatogūs jie pirštų analizei, apčiuopimui ir atskyrimui. Su lietuviškais centais taip nebuvo, buvo labai aiškūs, didesni cool.gif
Šūdas čia o ne valiuta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 03, 13:44)
Labai nepatogūs jie pirštų analizei, apčiuopimui ir atskyrimui. Su lietuviškais centais taip nebuvo, buvo labai aiškūs, didesni cool.gif

ne kartą mačiau parduotuvėje,
kaip vyresnio amžiaus žmonės su ta raudona smulkme vargsta,
oir dar neaiškios kilmės apnašos ant jų atsiranda
fui tada jie tokie neestetiški atrodo,
nors paimk ir nuplauk su Fairy wink.gif
Atsakyti
Vyresnio amžiaus žmonėms ir prie litų sunku buvo priprasti po rublio. Viskam reikia laiko, kad įprasti.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 03 03, 18:24)
Vyresnio amžiaus žmonėms ir prie litų sunku buvo priprasti po rublio. Viskam reikia laiko, kad įprasti.

mano garbaus amžiaus teta prie litų niekada neprašė padėti,
o dabar visiškai nesugraibo tų centų
tad tenka nuolatos padėti apsiprekinti
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2016 03 03, 18:37)
mano garbaus amžiaus teta prie litų niekada neprašė padėti,
o dabar visiškai nesugraibo tų centų
tad tenka nuolatos padėti apsiprekinti

Čia ta pati teta kaip suprantu? Tai ko jus norit biggrin.gif Kiek jai metų buvo prieš 20+ metų ir kiek dabar? doh.gif Logika...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 03, 13:44)
taip, centai visiškai sunkiai įžiūrimi, skaičiuoju juos kaip kokia bobulencija susikūprinus, žlibinėdama, ypač tie po vieną, du, 5 ar kokie jie ten yra, net nepamenu dar cool.gif bet ir 10 nuo dvidešimt sunku atskirti. Labai nepatogūs jie pirštų analizei, apčiuopimui ir atskyrimui. Su lietuviškais centais taip nebuvo, buvo labai aiškūs, didesni cool.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif tikrai, jau monetos nukaltos tai tragiskai - perdaug panasios viena i kita.
Atsakyti
Pripratau, į litus nebeverčiu, jei kur randu kokią kainą tik litais (būna kai kurios viešbučių, skrydžių rezervavimo sistemos dar verčia automatiškai į Lt), susinervinu, nes jau sunkiau "bepagaunu" vertę biggrin.gif
Šiaip, kol kas - vieni pliusai, minusai maži ir nereikšmingi.
Atsakyti
As tai dar dazniau pradejau moket kortele kad nesinesioti tu "centu" doh.gif siaip pabrangimo nebejauciu nors manau jis tikrai buvo, ypac kai susiapvalino ax.gif
Atsakyti
man ir litai buvo geriau, taip pinigai neissileisdavo, dabar lyg ta pati alga bet jausmas kaip trecdalis buvusios litu algos..
Atsakyti
Na gauni algą ir supranti - savaitei -dviem užteks lotuliukas.gif Tirpsta euras kaip sniegas pavasarį. Ypač maisto prekių parduotuvėj. Kitur gal lėčiau vyksta pirkimas ir spėju pagalvoti. O parduotuvėje atrodo nebrangu nebrangu, bet kai pasako kasoj sumą, norisi ne mokėti, o nešti kudašių lotuliukas.gif

Monetos nervina labai. Prekybos centruose, jei būnu pavargusi, vis prašau kad man nurašytų nuo kortelės.

Kupiūros man per didelės - nepatogios rankoje ir piniginę didelę tampausi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 06, 20:36)
  Tirpsta euras kaip sniegas pavasarį. Ypač maisto prekių parduotuvėj. Kitur gal lėčiau vyksta pirkimas ir spėju pagalvoti. O parduotuvėje atrodo nebrangu nebrangu, bet kai pasako kasoj sumą, norisi ne mokėti, o nešti kudašių  lotuliukas.gif

Nu man tai tik maisto parduotuvej ir sekasi taupyt ir atrast padoriu kainu..stengiuos pirkt per akcijas, kads nepermoket...dar maxima beveik visai iskeiciau i norfa.
Bet va kas liecia paslaugas, tam tikras prekes turguj, tai ten zmones be sazines grauzimo perejo viens prie vieno i naujaja valiuta doh.gif
-------------------------------
Kas del paciu pinigeliu, tai gal ir menkiau skiriasi, betgi vietos tiek neuzima kiek balti centai doh.gif Dar man labai patinka 5 ir 10 euru kupiuros - tokie gana vertingi ir nedidukai bigsmile.gif
Kas nepatinka, tai kad zmones tingedami tuos centukus skaiciuot kaupia kaupia, o paskui kaip blogo daikto atsikrato pas kokia vargse pardaveja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 06 kovo 2016 - 21:38
QUOTE(cile @ 2016 03 06, 21:37)
Kas nepatinka, tai kad zmones tingedami tuos centukus skaiciuot kaupia kaupia, o paskui kaip blogo daikto atsikrato pas kokia vargse pardaveja...

nekaupiu tų centukų
kuo greičiau stengiuosi jų atsikratyti
Atsakyti