Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Arvydai, aš dažnai važinėju į Kauną smile.gif
Daiva R. bet jeigu krevetės suaugusios ar smulkios žuvys vis tiek jas ės?
Atsakyti
Tada neės biggrin.gif Atsikąst nebando, ima tik jei visa iškart į burną telpą, t.y. jaunikliai.

O pas Arvydą galėsit į svečius važiuot lotuliukas.gif Jam kartais liūdna būna drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva R.: 17 rugpjūčio 2015 - 19:59
QUOTE(Daiva R. @ 2015 08 17, 20:58)
Tada neės  biggrin.gif  Atsikąst nebando, ima tik jei visa iškart į burną telpą, t.y. jaunikliai.

O pas Arvydą galėsit į svečius važiuot  lotuliukas.gif  Jam kartais liūdna būna  drinks_cheers.gif

Pati Tu stora ir negrazi schmoll.gif Pa mane Eri visas pacias geriausias vieteles uzsiziojus lotuliukas.gif (Ir dar Dilma sio to is popieziaus/neatsimenuvardo bet du simtai septynioliktojo Benedikto antrus metus is eiles kazko tikisi tongue.gif Nesamones schmoll.gif Nebe tas amzius. Kad kaip po armijos tai joa: po 500 kart kasnakt ir viskas i unitaza. Fui! It kokia auksine zuvele butu schmoll.gif ) tongue.gif biggrin.gif
Jo. Krevetes tai belenkas sulesa jei tik i zabtus telpa. Dideles krevetes gan sustros ir moka pasprukt. Bet maziukes... doh.gif Be to pas krevetes yra (regis 5 dienu) stadija, kad panasiai kaip lervos: pagimdytos GYVOS, bet nei maitintis, nei net plaukiot dar nemoka. Butent tada jas ir sueda! O dar daugiau filtras susiurbia. Net uzmaukslinta ziemine pedkelne nepadeda schmoll.gif (Nu biski padeda, bet tik is bedos).
Tai vot kiek tu "talmudu". Realiai xer znajet kaip tos krevetes gyvena, bet kasdien po 2 kartus perskaiciuojam tik mudu su Kvyka. Beje, o kur ta blonde deginas? bigsmile.gif O Cile kur??? O ta kita zaraza??? bigsmile.gif
P.S. Pigus prezevatyvai gerai laiko?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 08 17, 20:58)
Tada neės  biggrin.gif  Atsikąst nebando, ima tik jei visa iškart į burną telpą, t.y. jaunikliai.

O pas Arvydą galėsit į svečius važiuot  lotuliukas.gif  Jam kartais liūdna būna  drinks_cheers.gif

Bando ir atkąst biggrin.gif . O tada jau ir suėda supuolusios. Jei jau su krevetėm, tai tik kokias razboras galaxy ar endlerio gupijas ar kažką panašaus dydžio augint. O neonai ir rodostomos krevetes suskanauja kuo puikiausiai, nesvarbu, ar suaugusias, ar mažas. Nebent būtų laaabai daug augalų.

QUOTE(arvydas. @ 2015 08 17, 22:17)
(Ir dar Dilma sio to is popieziaus/neatsimenuvardo bet du simtai septynioliktojo Benedikto antrus metus is eiles kazko tikisi  tongue.gif

irnesakyk.gif nieko aš jau iš tavęs, Arvydėl, nebesitikiu schmoll.gif ... Jau ne už kalnų kitos Kalėdos, o piligrimai kažkur pasiklydę už Norfos cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 08 17, 22:42)
irnesakyk.gif nieko aš jau iš tavęs, Arvydėl, nebesitikiu schmoll.gif ... Jau ne už kalnų kitos Kalėdos, o piligrimai kažkur pasiklydę už Norfos cray.gif biggrin.gif

Uuu kaip greit teka gyvenimas! Regis ka tik Kraziu skerdynes apipiligrimavom, ka tik svesta vandeneli Ariogaloj filtravom (ir paskui su dar labiau svestu skiedem i bidona), o sakai jau 2 metai? g.gif Neee, nu tiek tai nebus schmoll.gif (Sutinku ant pusantru) drinks_cheers.gif
Juk rasiau i privata, kad dab Sveksnoj nutupem. Kas nuovadoj, kas "ambulance", bet visi uz grotu ir laukiam Soc. rupybos perlaidu. (Beje, ryt mama pencija gauna! Uzsukit. Prisigersim kaip kiaules! thumbup.gif ). Jau visai netoli gi esam!! Tuoj, tuoj ir lotosus, ir kopustu backa ir Tave (nemirtinai, nes tik Tu zinai adresa kur tikrasis sventamarijosdievomotinos apsireiskimas ivyko) prapumpuosim. Turek kantrybes! Juk akvariumiste esi, o ne koks suns-terjero papas! tongue.gif biggrin.gif
Ux nervinat jus mane blink.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 17 rugpjūčio 2015 - 22:32
Reikia augalų į akvariumą naujai pastatytą, 150L. Kas turite atliekamų, arba nebrangiai parduodate parašykite į AŽ. Tinka KLAIPĖDA, Kretinga, Palanga ir raj... 4u.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnia13 @ 2015 08 18, 18:02)
Reikia augalų į akvariumą naujai pastatytą, 150L. Kas turite atliekamų, arba nebrangiai parduodate parašykite į AŽ. Tinka KLAIPĖDA, Kretinga, Palanga ir raj...  4u.gif  thumbup.gif  smile.gif

Nesu pries naujokes jei kazko, kad ir nelabai protingai pasiklausia. Tos ka tik buvusios "naujokes" dab jau kvalifikuotai kitoms ir man patarineja! (Imkim, kad ir Eri su Daiva; nu juk per menesi isicinkino blondines!!) Bet kai toks pats vienodas tekstas su vienodai nevykysiom lybockem perskleistas per visa ineta... g.gif
Klaipedos kraste akvu madas diktuoja musu Dilma. O jin neturi jumoro jausmo, bet moka rast pacius kruciausius lybocku fakus. Be to ji piligrimu laukia, bet Tau cia jau per daug info.
Neapleidzia mintis, kad geriausiu atveju gausi pasenusi cebureka. Tai as galiu lazdavotis, o kas praso... nu kaip cia pasakius... g.gif
Bet siaip neisvarom. Butu miela jei nedingtum. Nedaug musu tera (lyginant su jorksyro terjerais), bet mes kur kas mazesni, grazesni ir musu bantukai labiau blizga thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
viskas su jumis butu faina jei neignoruotumet mano zinuciu... tiek rasiau tiek bedavojaus del savo kreveciu - tiek zinovu apie jas turim pasirodo, o man nieks nieko nepasaket.. gal dar buciau tebeturejus savo ceresnias cry.gif
Atsakyti
Laba vakara.

Na as i savo barbusini gavau zoles. Kai kuriu net per geru kaip naujam sakyciau. blink.gif tikiuosi isgyvens ir prades augt rolleyes.gif .
Galvoju dar jei rasiu tai tu vysniniu (kur daugiau juodo kuno ir maziau nei puse vysnines raudonos spalvos) isileisiu. Dabar 3 porusiai plaukioja. Viso berods 14 vnt. Ir dar 2 ilgapelekiai ancitrusai, kurie lyg virsta nuo sumatros pestuku standartiniais lotuliukas.gif

Atsakyti
[quote=Eri`,2015 08 18, 21:14]
viskas su jumis butu faina jei neignoruotumet mano zinuciu... tiek rasiau tiek bedavojaus del savo kreveciu - tiek zinovu apie jas turim pasirodo, o man nieks nieko nepasaket.. gal dar buciau tebeturejus savo ceresnias cry.gif
[/quote
----------------------------------
Su krevetkom tikrai problematiska. Visi ju turim, ale kazka pasakyt vat ir nesigauna doh.gif Ir goglej nekazka daugiau. Talmuduose irgi tik nuotraukyte... Manykim, kad neperseniausiai ispopuliarejo sitie vabaliukai, tai rimtos patirties dar baba. Pacius elementariausius dalykus lyg ir zinom, bet daugiau tai dar tik akim vartaliojam blink.gif Nu PVZ niekur negaunu atsakymo kiek pasigimdo maziukiu, kiek is ju isgyvena ir t.t. Net ir nestumu periodiskumas neaiskus. Regis banalu, o vat ir ciort znajet kaip te yra is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2015 08 18, 22:12)
Laba vakara.

Na as i savo barbusini gavau zoles. Kai kuriu net per geru kaip naujam sakyciau.  blink.gif  tikiuosi isgyvens ir prades augt rolleyes.gif .
Galvoju dar jei rasiu tai tu vysniniu (kur daugiau juodo kuno ir maziau nei puse vysnines raudonos spalvos) isileisiu. Dabar 3 porusiai plaukioja. Viso berods 14 vnt. Ir dar 2 ilgapelekiai ancitrusai, kurie lyg virsta nuo sumatros pestuku standartiniais lotuliukas.gif

Barbusai? Ha! bigsmile.gif Sitie lyg ir nera zoledziai/atrajotojai, bet sodininkai irgi ne ka geresni uz ozi. Per daug islakaus rutu darzelio nevertetu tiketis schmoll.gif Su ciklais zinoma nepalyginsi, nes tie tai naglai rauna ir dar viena intelektualia akim ziuri ar matai, ir ar neturi rankose sietuko ax.gif bigsmile.gif ; bet tuos nei diena, nei nakti nesibaigiancius eseriu "ciurikus" nelabai net kriptpkorinos atlaiko biggrin.gif As jiems kasdien po pora vidutinisku temperaturiniu soku paorganizuodavau, kad biski apsiramintu; ale bet ir sodui nekazka geriau po tu tokiu sokiu/pokiu biggrin.gif Sunkus atvejis barbusus darze ganyt g.gif lengviau jau ziuret is kur sirses medu nesa mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 08 18, 21:14)

Kad ner ka protingo pasakyt...su jom idomiai - buna mazam akve veisiasi be proto, kone demografinis sprogimas..o buna kad normaliam zoliniam bliude po truputi nyksta. Is suprask kas jom netinka g.gif Pas mane is keliolikos burys buvo uzsiveises, paskui pradejo nykt. O va pazistamas ju turi tiek, kad periodiskai pardavineja ir kame reples nesuprasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 19 rugpjūčio 2015 - 08:01