QUOTE(arvydas. @ 2015 08 14, 23:08)
Nu ***, kad ner uz ka malt! (Ir galios truksta). Nu dziungliskumo pasigendu, bet ner ko ir fisinetis kai toks didelis bliudas ka tik susodintas. Uzaugs ir nebeturesi kam isdovanot toj savo gudzioj provincijoj.
Saunuoles bobses!! Visai indomiai cia prirasinejot
Dar ne viska perskaiciau...
Labutis, sveikutis (pusiau?) sugrįžęs
Net nesitikėjau, kad apsidžiaugsiu tavo sugrįžimu, net nuo kėdės pašokau pagyvėjusi
Matyt nuo blevyzgų jau pailsėjau ir atsigavau
Ačiū už akvos įvertinimą. Džiaugiuosi, kad pažadą jį įsitaisyti šią vasarą, ištęsėjau (nes būtų tekę į kepurę priŠ... kaip buvau Arvydui iškilmingai prisižadėjusi).
Man mano provincijoj su žuvim ir augalais, tiek juos perkant, tiek jų atsikratant -jokių problemų. Turiu dvi pardes, kurios tik ir laukia kada ką atnešiu. Pinigų neprašau, atiduodu už ačiū, bet kai man ko reikia-irgi nuolaidas gaunu ar dovanas.
O, kad žoles akvoj mažinsiu, tai faktas. Jų jau dabar man per daug rūšių. Prasčiausiai nori augti raudona kripta-stypso lyg plastmasinė dekoracija, net lotosiukas ir tas šimtakart geriau auga (nors neturėtų taip gerai augti naujam akve).
---------------------------------------------------
ramashka.s, o iš kokio miesto esi? Parašyk, tada žinosim kas galime žolėmis pašefuoti.