Dėkui, Arvydai už nuomonę. Kai kurie kaip tik akvazoo giria, o man susidarė įspūdis, kad kažkaip visur yra taip pat - kaip užtaikysi. Bet šiaip mąstau ateičiai - kur geriau dairytis naujų žuvų. Kol kas nenuvylė akvaart - ir pataria "į temą", ir neprakišo "levų" žuvų.
Akvaart'e padarė vandens ir grunto testus. Gruntas joks neprarūgęs, geras, vanduo irgi geras pagal visus rodiklius, tik kietas.
[quote=Arianna,2015 10 13, 13:44]
Akvaart'e padarė vandens ir grunto testus. Gruntas joks neprarūgęs, geras, vanduo irgi geras pagal visus rodiklius, tik kietas.
[/quote
Dab dar pasakyk kiek tie testai kainavo ir ar vobsce verta juos darytis jei ir taip viskas aisku? ]
[/quote
Dab dar pasakyk kiek tie testai kainavo ir ar vobsce verta juos darytis jei ir taip viskas aisku? ]
O kas būtent aišku? Man neaišku, tai aš dariausi, kad išsiaiškint dėl vandens parametrų
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 17:33)
O kas būtent aišku? Man neaišku, tai aš dariausi, kad išsiaiškint dėl vandens parametrų
Kol neprivarvolinam visokiu "pagerintoju" isskyrus Palanga ir Birzus visai geras tas musu vandenelis is krano . Niu bet jei prisiklauses reklamos sudo sliukstelni tada jau vargu ar kas bepatars Tada jau nebevanduo kaltas Ir vobsce tada ten jau nebevanduo
Sorry, nieko nesupratau. Tokio žargono nemoku
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 19:10)
Sorry, nieko nesupratau. Tokio žargono nemoku
Megink stabdziu skyscio puslitri inkalt. (Tas toks melynas) Ir dar galima viedra tirpalo is po langu plovimo. Irgi meningita pramusa
------------------
Ariana, biskiuko patikimumo Tau truksta. Cia jau ne pirma ir ne sesiolikta esi kur klausia, klausineja, o paskum pasiuncia ant raidziu. Apmaudoka kai stengies padet, o taves negirdi ir tik uz suda laiko
Jei ko nors nesupranti,- eik i kursus, o paskum jau snektelsim
haaa, kaip juokinga, mirk iš juoko
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 21:58)
haaa, kaip juokinga, mirk iš juoko
Ai, dar nemirk Dar pabuk
Neblogai, kad testus pasidarei, tik sakau,- jei nepilta kokios nors chemijos (o pardavejai tai netgi labai uoliai propaguoja) tada net neapsimoka testintis. Nu, o jei jau pilta tada irgi neapsimoka, nes vis tiek nieko nebepakeisi, o bus tik testai, testai ir dar karta testai Kai tik ko nors sliukstelit visa mano puses amziaus akvariumine patirtis isgaruoja kaip pakalnuciu bezdalas Mokykloj is chemijos itin nedaug turejau
Del sventos ramybes prasitestint galima, bet del sventos ramybes ir siaip dar daug ka galima nuveikt
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 13:44)
Dėkui, Arvydai už nuomonę. Kai kurie kaip tik akvazoo giria, o man susidarė įspūdis, kad kažkaip visur yra taip pat - kaip užtaikysi. Bet šiaip mąstau ateičiai - kur geriau dairytis naujų žuvų. Kol kas nenuvylė akvaart - ir pataria "į temą", ir neprakišo "levų" žuvų.
Tu uzrasyk is kokio miesto esi, tada lengviau bus sneketis. Vilnius, Kaunas Siauliai ir Klaipeda tikrai patars neprasta pardyte, o is kitur sitoj temoj nelabai kas lankosi
Del Akvazoo nevisai mano nuomone; as tik prisiklauses Ju visos zuvis is karto po keliones per lenkus gula ant prekystaliu tai ciort znajet ar tikrai isgyvens. Be to karta pasibaisejau kaip jie sviezius klientus su stora pinigine aptarnauja Pati bliuda issirinko apie 200 litru, o tada ir prasidejo! Va cia pagreitintojas, cia paspartintojas, cia pagerintojas, cia patresejas, cia nuo visu ligu, cia... Tik traukia spalvotus buteliukus, tik traukia... Nes kitaip vandeni reiks 3 savaites raugint, o visa tai supylus ne kavos nespesit isgert, o jau uzsistartins Anie ir dedas i krepseli. Dar leptelejau, kad imtu didesni akva, nes vandeniui vietos neliks
Tada gruntas! Jo plaut nereikia nes ir taip lenkiskas. Spalva nepatinka? Galima sumaisyt su va situom; pofek, kad frakcija ant puses centimetro skiriasi. Tinka! Viskas tinka! Ir auksine zuvele, ir gaidelis, ir neonai, ir barbusai, ir dar kazkoks "taikus" ciklas. Viiiskas tinka!! Ir saknies nereiks plaut, nes cia is specialaus akvariuminio medzio; beveik sakura, tik kanadietiska Filtras biski per mazas bet tiks; kol kas imkit sita, o paskum jei nepatiks galesit pasikeist. Ir dar pora kempinyciu idesiu, nes greit uzsitersia. Zuvytems pasislept va cia turim... Karoc... Ai, sakau negadinsiu biznio, nes labai jau kreivai i mane skersakiavo. Bet uz tai aptarnavo be eiles, kad tik greiciau nesdinciaus
prisiskaiciau, kad klounai ir platydorai isnaikina sraiges. O pas save blogu neturiu, turiu tik labai graziu baltu melanoides tuberculata kurios i grunta isirausiusios. Ju naikint nenoriu. Tai ir kilo toks klausimas, tie mano du klounai ir du platydorai jas surys ar yra tikimybe joms isgyvent?
QUOTE(ramashka.s @ 2015 10 14, 10:49)
prisiskaiciau, kad klounai ir platydorai isnaikina sraiges. O pas save blogu neturiu, turiu tik labai graziu baltu melanoides tuberculata kurios i grunta isirausiusios. Ju naikint nenoriu. Tai ir kilo toks klausimas, tie mano du klounai ir du platydorai jas surys ar yra tikimybe joms isgyvent?
Hm Pagal talmuda nei klounai, nei platidorai nepriskiriami prie sraigiu naikintoju. Bet tiksliai pasakyt baiminuos: gal kai rase talmuda tokiu zuvu dar nebuvo? O kur atkapstei tokia rizikinga informaske? Teoriskai gali but, kad platidorai tiesiog sulesa visa nukritusi maisteli, o melanijoms tada prasideda holodomoras
Esu iš Vilniaus ir testus dariausi pirmą kartą ir dėl šventos ramybės. Ir nepilu, Arvydai, nei stabdžių skysčio, nei kažko kito į akvariumą - tą patį ir akvaart'e pasakė: nepadeda tie visokie skysčiai į akvariumus. Pyliau tik gerųjų bakterijų kažkada ir dabar, kai pakeičiau daug vandens. Biznis verda daug kur, tačiau dar yra ir sąžiningų pardavėjų. Todėl ir paklausiau: kas jum aišku pagal tokį jūsų pasakymą?