Ziuriu kazko apmirus temute....
PAs mane vel gupiu atsirado Sersiu gupes, gal ir krevets gaus est Gal pasidaugins
QUOTE(kvyka @ 2015 10 09, 12:17)
man i vieta realiai nieko nereikia as kaip ir skolinga. Zodz uzprasysiu, kad kada vyriokas mane pro sal tamstos namus praveztu. Uzvesiu gabaleli samanos.
Davai tik greiciau, nes dumbliai jau... cant... uzp... Anasyk neitin stropiai prabruzinau tai dabar "srebiu" Man sunku atidarinet bliuda
Ant dienu minsiu i "Prizma". (Nuolaidos ant dviracio zibintuveliu ). Tai nuo ten iki Taves bei GENEROLO Plexanausko) beveik tas pats kas nuo Zoologijos sodo; tik toks biski Bermudu trikampis gautusis
O "Kongo" paparciu nesikratyk Vienas dalykas, kad as neturiu kur ju det, o kitas - Tavo akve jie simpatiskai atrodytu net paciam pirmajam plane
Pasiskambekim kada abu turimesim laisvalaikio. Neskubu. Nuolaidos iki treciadienio. Dab atsimazginau alpinistini sniura ir lipsiu ant stogo kamino valyt. Pries tai (zinoma) reikia kaukstelt ant drasos . Jeigu ka - isplauksiu su kokia nors tautosakinia puta
-----------------------------
Joooooo ne tik as, bet ir visos kitos niekam tikusios boses vien figurom tesirupina ir temos anei kiek nepalaiko Noreciau primint Sokrata: "30-ies sulaukusios moterys jau pacios valioja nusprest kiek joms metu ir kurioj vietoj yra ju talija"
Sveiki visi,
turiu man nebetinkanciu bet labai graziu ir taikiu zuviuku:
du suaugusius samus platydorus,
dvi jaunas botijas klounus,
du skaliarus platinum,
du skaliarus sidabrinius su juodais dryziais.
Atsikratyti neskubu, todel noreciau parduoti normaliom kainom, neapsipiginti, nes uz gautus pinigus pirksiu kitu zuvu tiek kad mazesniu.
Sitos zuvys tinka akvams nuo 100l, nes visos augs nemazos.
67598701 arba AZ Vilnius
turiu man nebetinkanciu bet labai graziu ir taikiu zuviuku:
du suaugusius samus platydorus,
dvi jaunas botijas klounus,
du skaliarus platinum,
du skaliarus sidabrinius su juodais dryziais.
Atsikratyti neskubu, todel noreciau parduoti normaliom kainom, neapsipiginti, nes uz gautus pinigus pirksiu kitu zuvu tiek kad mazesniu.
Sitos zuvys tinka akvams nuo 100l, nes visos augs nemazos.
67598701 arba AZ Vilnius
Del neaiskiu priezasciu mano du barbusai uzsilenke. Liko tik vienas
QUOTE(waidoshele @ 2015 10 12, 16:30)
Vargu ar pavyks atsakyt. Visokiu versiju gali but, bet greiciaiausiai pirkai is Akvazoo 12-o sandelio. Ar ne?
Vaida, tu esi laisva daryt ka tik nori, bet jei teraujiesi tai mes (kai kurie smige) bandom kazka patart. Gal ir ne visuomet tvojam i desimtuka. Bet stenam
Vyriskam forume uzkutens per 2 sekundes. Pamegink! (nePASIGAILESI)
O cia mergicos toli grazu nera dailios (ypac per liemeni); bet uz tai moka nusisypsot!!!!! Ir tai yra gan svarbu!
---------------------------------------------------------
Trisdesimties sulaukusi motera jau pati turi teise nutart kiek jai metu ir nuo kurios vietos prasideda talija
Bim bim bim. Fi fi fi
P.S. Ka? Tankaus (milimetrofkes) sepecio neturim?? Galiu paskolint grebliuka nuo vokisku (xai hitler veisles) uteliu. Nekazkas, bet vis geriau negu nieko nenutratint
Gatavs esu Nebemoku nieko isskyrus
P.S. SOKSI - GAUSI
QUOTE(arvydas. @ 2015 10 12, 22:14)
, bet greiciaiausiai pirkai is Akvazoo 12-o sandelio. Ar ne?
Tai va, kad nepirkau. Cia mano tie senieji barbusai kurie pas mane jau virs metu.
Galvoju jei pirksiu naujas zuvis ar reiketu profilaktiskai kazka daryt akvariumui?
QUOTE(waidoshele @ 2015 10 12, 21:50)
Tai va, kad nepirkau. Cia mano tie senieji barbusai kurie pas mane jau virs metu.
Galvoju jei pirksiu naujas zuvis ar reiketu profilaktiskai kazka daryt akvariumui?
Nu tai joa! Jei akve kazkas negerai verciau islaukt. Pagaliau turi "indikatoriu" - ziurek kaip likes barbusas jausis. Gal naturaliai anie numiro, o gal ir kokia zaraza yra. Pigia gupke ten ileisk, kad dar vienas "lakmusas" butu. Tik nesiskubink visokiu sudu pilt!!!
----------------
"Kongus" turiu 2 labai grazius ir atliekamus. Vienas numatytas Kvykai, o kita ryt besiblaskydamas po Prizma galeciau Tau pakeliui uzvezt. Jamtum? (Uz laukini sekasa lifte)
QUOTE(kvyka @ 2015 10 11, 21:14)
Ziuriu kazko apmirus temute....
PAs mane vel gupiu atsirado Sersiu gupes, gal ir krevets gaus est Gal pasidaugins
Ux kaip prisivalgiau Viktorina, o Tu ir Seniu Salciu ar tik gandrais tiki?
Kokią /-as akva parduotuves vertinat? Iš kur perkat ir nebijot?
Pas mane su nauja žuvimi įsinešė kažkokia zaraza ir išmirė senbuvės karališkosios tetros. Jokių fizinių požymių, vanduo, gruntas geras (atlikti testai), dabar įmestos tabletės nuo bakterinės infekcijos, bet vis tiek krito paskutinioji likusi tetra.
Pas mane su nauja žuvimi įsinešė kažkokia zaraza ir išmirė senbuvės karališkosios tetros. Jokių fizinių požymių, vanduo, gruntas geras (atlikti testai), dabar įmestos tabletės nuo bakterinės infekcijos, bet vis tiek krito paskutinioji likusi tetra.
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 10:33)
O is kokio uzkampio pati esi? Praktiskai nera tokiu pardziu kurios pardavinetu su garantija. Zinoma lyderiauja Kika, bet ten ir kainos kandziojas, ir pardavejos kaitaliojas dazniau uz pedkelnes todel doro patarimo vargu ar isgirsi. Akvazo druciai ir sparciai pleciasi, bet ten zuvyciu ir augalu pirkt kol kas nepatarciau. Turgus irgi... kaip pasiseks.
Turbut geriausia inetu is zmogaus kazka isigyt (tada bent posla lybocka bus kam inmest aba i snuki duot). Niu cia jau kaip pasiseks: pardavejai gi irgi nesistengia ikist garantuota dveslena ir susisikt reputacija. (Sitoj vieto Ciles kompetencija yra didziausia). Ale kartais papuola ir visokiu nesamoniu. Tiesiog reikia biski pasidomet (ka ir darai ), o tik jau paskui pinigine atvert. Ko gero vis tik geriausia "zvejot" per googla Bent jau SM tai nesu girdejes, kad kas nors po mainu koliotusis. Draugoviska chebra susirinkusi. Neisdurinejam vienas kito. (Nebent AS ka nors "praduriu", bet ir tai su neisvengiamu orgazmu)
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 11:33)
Kokius testus atlikot?