Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Ziuriu kazko apmirus temute....

PAs mane vel gupiu atsirado ax.gif Sersiu gupes, gal ir krevets gaus est lotuliukas.gif Gal pasidaugins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 10 09, 12:17)
man i vieta realiai nieko nereikia biggrin.gif as kaip ir skolinga. Zodz uzprasysiu, kad kada vyriokas mane pro sal tamstos namus praveztu. Uzvesiu gabaleli samanos.

Davai tik greiciau, nes dumbliai jau... cant... uzp... unsure.gif Anasyk neitin stropiai prabruzinau tai dabar "srebiu" drinks_cheers.gif Man sunku atidarinet bliuda unsure.gif
Ant dienu minsiu i "Prizma". (Nuolaidos ant dviracio zibintuveliu thumbup.gif ). Tai nuo ten iki Taves bei GENEROLO Plexanausko) beveik tas pats kas nuo Zoologijos sodo; tik toks biski Bermudu trikampis gautusis g.gif biggrin.gif
O "Kongo" paparciu nesikratyk schmoll.gif Vienas dalykas, kad as neturiu kur ju det, o kitas - Tavo akve jie simpatiskai atrodytu net paciam pirmajam plane 4u.gif
Pasiskambekim kada abu turimesim laisvalaikio. Neskubu. Nuolaidos iki treciadienio. Dab atsimazginau alpinistini sniura ir lipsiu ant stogo kamino valyt. Pries tai (zinoma) reikia kaukstelt ant drasos drinks_cheers.gif . Jeigu ka - isplauksiu su kokia nors tautosakinia puta drinks_cheers.gif biggrin.gif
-----------------------------
Joooooo ne tik as, bet ir visos kitos niekam tikusios boses vien figurom tesirupina ir temos anei kiek nepalaiko schmoll.gif Noreciau primint Sokrata: "30-ies sulaukusios moterys jau pacios valioja nusprest kiek joms metu ir kurioj vietoj yra ju talija" biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
turiu man nebetinkanciu bet labai graziu ir taikiu zuviuku:
du suaugusius samus platydorus,
dvi jaunas botijas klounus,
du skaliarus platinum,
du skaliarus sidabrinius su juodais dryziais.
Atsikratyti neskubu, todel noreciau parduoti normaliom kainom, neapsipiginti, nes uz gautus pinigus pirksiu kitu zuvu tiek kad mazesniu.
Sitos zuvys tinka akvams nuo 100l, nes visos augs nemazos.
67598701 arba AZ Vilnius
Atsakyti
Del neaiskiu priezasciu mano du barbusai uzsilenke. Liko tik vienas doh.gif
Atsakyti
Del neaiskiu priezasciu mano du barbusai uzsilenke. Liko tik vienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 10 12, 16:30)
Del neaiskiu priezasciu mano du barbusai uzsilenke. Liko tik vienas  doh.gif

Vargu ar pavyks atsakyt. Visokiu versiju gali but, bet greiciaiausiai pirkai is Akvazoo 12-o sandelio. Ar ne? bigsmile.gif
Vaida, tu esi laisva daryt ka tik nori, bet jei teraujiesi tai mes (kai kurie smige) bandom kazka patart. Gal ir ne visuomet tvojam i desimtuka. Bet stenam lotuliukas.gif
Vyriskam forume uzkutens per 2 sekundes. Pamegink! (nePASIGAILESI) drinks_cheers.gif
O cia mergicos toli grazu nera dailios (ypac per liemeni); bet uz tai moka nusisypsot!!!!! lotuliukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif Ir tai yra gan svarbu!
---------------------------------------------------------
Trisdesimties sulaukusi motera jau pati turi teise nutart kiek jai metu ir nuo kurios vietos prasideda talija
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Bim bim bim. Fi fi fi ax.gif
P.S. Ka? Tankaus (milimetrofkes) sepecio neturim?? Galiu paskolint grebliuka nuo vokisku (xai hitler veisles) uteliu. Nekazkas, bet vis geriau negu nieko nenutratint
Gatavs esu rolleyes.gif Nebemoku nieko isskyrus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
P.S. SOKSI - GAUSI
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 10 12, 22:14)
, bet greiciaiausiai pirkai is Akvazoo 12-o sandelio. Ar ne?  bigsmile.gif

Tai va, kad nepirkau. Cia mano tie senieji barbusai kurie pas mane jau virs metu.

Galvoju jei pirksiu naujas zuvis ar reiketu profilaktiskai kazka daryt akvariumui?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 10 12, 21:50)
Tai va, kad nepirkau. Cia mano tie senieji barbusai kurie pas mane jau virs metu.

Galvoju jei pirksiu naujas zuvis ar reiketu profilaktiskai kazka daryt akvariumui?

Nu tai joa! Jei akve kazkas negerai verciau islaukt. Pagaliau turi "indikatoriu" - ziurek kaip likes barbusas jausis. Gal naturaliai anie numiro, o gal ir kokia zaraza yra. Pigia gupke ten ileisk, kad dar vienas "lakmusas" butu. Tik nesiskubink visokiu sudu pilt!!! doh.gif
----------------
"Kongus" turiu 2 labai grazius ir atliekamus. Vienas numatytas Kvykai, o kita ryt besiblaskydamas po Prizma galeciau Tau pakeliui uzvezt. Jamtum? bigsmile.gif (Uz laukini sekasa lifte) biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 10 11, 21:14)
Ziuriu kazko apmirus temute....

PAs mane vel gupiu atsirado  ax.gif  Sersiu gupes, gal ir krevets gaus est  lotuliukas.gif  Gal pasidaugins  lotuliukas.gif

biggrin.gif Ux kaip prisivalgiau nestuke.gif biggrin.gif Viktorina, o Tu ir Seniu Salciu ar tik gandrais tiki? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Kokią /-as akva parduotuves vertinat? Iš kur perkat ir nebijot? 4u.gif

Pas mane su nauja žuvimi įsinešė kažkokia zaraza ir išmirė senbuvės karališkosios tetros. Jokių fizinių požymių, vanduo, gruntas geras (atlikti testai), dabar įmestos tabletės nuo bakterinės infekcijos, bet vis tiek krito paskutinioji likusi tetra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arianna: 13 spalio 2015 - 09:34
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 10:33)
Kokią /-as akva parduotuves vertinat? Iš kur perkat ir nebijot?  4u.gif

Pas mane su nauja žuvimi įsinešė kažkokia zaraza ir išmirė senbuvės karališkosios tetros. Jokių fizinių požymių, vanduo, gruntas geras (atlikti testai), dabar įmestos tabletės nuo bakterinės infekcijos, bet vis tiek krito paskutinioji likusi tetra.

O is kokio uzkampio pati esi? bigsmile.gif Praktiskai nera tokiu pardziu kurios pardavinetu su garantija. Zinoma lyderiauja Kika, bet ten ir kainos kandziojas, ir pardavejos kaitaliojas dazniau uz pedkelnes todel doro patarimo vargu ar isgirsi. Akvazo druciai ir sparciai pleciasi, bet ten zuvyciu ir augalu pirkt kol kas nepatarciau. schmoll.gif Turgus irgi... kaip pasiseks.
Turbut geriausia inetu is zmogaus kazka isigyt (tada bent posla lybocka bus kam inmest aba i snuki duot). Niu cia jau kaip pasiseks: pardavejai gi irgi nesistengia ikist garantuota dveslena ir susisikt reputacija. (Sitoj vieto Ciles kompetencija yra didziausia). Ale kartais papuola ir visokiu nesamoniu. Tiesiog reikia biski pasidomet (ka ir darai lotuliukas.gif ), o tik jau paskui pinigine atvert. Ko gero vis tik geriausia "zvejot" per googla 4u.gif Bent jau SM tai nesu girdejes, kad kas nors po mainu koliotusis. Draugoviska chebra susirinkusi. drinks_cheers.gif Neisdurinejam vienas kito. (Nebent AS ka nors "praduriu", bet ir tai su neisvengiamu orgazmu) rolleyes.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arianna @ 2015 10 13, 11:33)
Kokią /-as akva parduotuves vertinat? Iš kur perkat ir nebijot?  4u.gif

Kokius testus atlikot?
Atsakyti