Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2015 10 06, 18:05)
56 litrai, jau arciau tiesos, bet vistiek vaizdas "ant" 30 litru  g.gif
gerai uzmaskuota,  thumbup.gif

Dar gerokai nedapilta; dar gruntas storas... Bet vis tiek uz mano 5 kartus didesnis verysad.gif O dziungliskumas tai net laaabai panasus drinks_cheers.gif
Tik burbuliatoriaus slanga reik i juoda pakeist ir galima pretenduot i trejetuka (kas man budavo (ir tebera) pats paciausias, geidziamiausias... tiesiog orgazminis ivertinimas) lotuliukas.gif biggrin.gif
P.S. Bet vat piliai, anei net Titanikui ar nors Zaporozieciui vietos tai nepalikta schmoll.gif verysad.gif Raudonai/melyna nara ir ta xerovai sektusi ikist unsure.gif Apsileidimas!!! biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal žinot, ar kam reiktų skilusio akvariumo? Skilo per siūlę, tai šiaip jį galima manau būtų suklijuoti, kažkaip gaila tiesiog išmesti g.gif Beveik 100 l (taip, vandens buvo daug ant grindų biggrin.gif ), dangčio plastmasė apsilydė kažkaip nuo saulės balkone truputį blush2.gif bet šalia gamyklinės lempos dar papildoma buvo įdėta. Veiksmas Klaipėdoje smile.gif Na, tikiuosi bent atsakymo, ar gali kam nors būti naudingas, žinoma, dovanoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2015 10 07, 18:30)
Sveikos  4u.gif Gal žinot, ar kam reiktų skilusio akvariumo? Skilo per siūlę, tai šiaip jį galima manau būtų suklijuoti, kažkaip gaila tiesiog išmesti  g.gif Beveik 100 l (taip, vandens buvo daug ant grindų  biggrin.gif ), dangčio plastmasė apsilydė kažkaip nuo saulės balkone truputį  blush2.gif bet šalia gamyklinės lempos dar papildoma buvo įdėta. Veiksmas Klaipėdoje  smile.gif Na, tikiuosi bent atsakymo, ar gali kam nors būti naudingas, žinoma, dovanoju  4u.gif

Realiau, kad toki paimtu ziurkenu augintojai. Rizikuot su 100 litru akvu... net ir dovanotu... g.gif niu kaip cia pasakius g.gif
Atsakyti
pamenu Juste ieskojo. Eiryn nickas mamkese. bet nzn ar jai dar vis reik. bet galit i pm jai 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems mirksiukas.gif

Kažkaip malonu ant dūšios, kad padigedot manęs. Jūs visi faini wub.gif Abu akvariumai gyvi, lyg ir sveiki. Tikrai nesiuošiu jų atsisakyti. Apraviu laikas nuo laiko. Labai sparčiai suga tas "aštuonkojis". Gal kam reikia? Mano stažas va jau pilni du metai ☺
O forume tikrai retokai pasirodau. Kada naktį perskaitau greit naujienas ir viskas. Rugsėjis į mano gyvenimą atnešė šiokių tokių permainų. Pradėjau studijuoti. Uch kiek turiu veiklos blush2.gif
Atsakyti
A mani da pamenat? smile.gif

Zodz... vasara ir tingejau, ir laiko neturejau listi prie akvos. Zodz.. Vandeni keiciau tik kas beveik 2 sav. po 30-40 proc., grunte nesiurbinejau, stiklus valiau retai, nugenedavau tik mirusius lapukus, temperaturos per karscius nestebejau, filtra ploviau karta per menesi... PEr vasara krevetes paseriau gal 2-3 k.

Rezultatas? Norma. Bet kreveciu sumazejo, smulkios... badu isdvese ? biggrin.gif Nesvarbu. Atejo ruduo, vel as cia.
Samana isbujooojoooo smile.gif Valisnerijos nebesidaugina, o jei isleidzia koki vaikiuka, nunyksta. bujoja ir pradejo daugintis tas centrinis lapuotis (bet pavadinima pamirsau...).

p.s. nebeliko jokiu gyviu. Sraigyciu jokiu nebeislenda, planarijos l.l.l. letai, kai pajudindavai grunta raudama nupiepusia valisnerija.

Pelke siandien:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2015 10 07, 21:33)
pamenu Juste ieskojo. Eiryn nickas mamkese. bet nzn ar jai dar vis reik. bet galit i pm jai 4u.gif

Viena ji is manes nupirko..situacija panasi - pirkau padeveta 112 ltr akva turguj, bet paskui nusprendziau nerizikuot..o ji kazkam ne zuviniam ieskojo bigsmile.gif

QUOTE(kubilina @ 2015 10 07, 23:13)
Labas visiems  mirksiukas.gif
Rugsėjis į mano gyvenimą atnešė šiokių tokių permainų. Pradėjau studijuoti.  Uch kiek turiu veiklos  blush2.gif

Labas, ale saunuole...ir kas per specialybe, jei ne paslaptis bigsmile.gif

QUOTE(kvyka @ 2015 10 08, 22:20)
Pelke siandien:

Nugi grazios dziunglytes, net paties mokytojo pranokusios wink.gif
O krevetes ir pas mane beviek isnyko..ir tikrai ne nuo bado...nors kazkada kone demografinis sprogimas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 10 08, 22:20)
A mani da pamenat? smile.gif
Samana isbujooojoooo smile.gif Valisnerijos nebesidaugina, o jei isleidzia koki vaikiuka, nunyksta. bujoja ir pradejo daugintis tas centrinis lapuotis (bet pavadinima pamirsau...).

4u.gif bigsmile.gif
Tas centrinis lapuotis greiciausiai bus geltonoji kripta. Tik labai stipriai apsviestas, tai fotkej prastai matosi. O jam kaip tik labai daug sviesos nereikia. Uz tai toks sviesus ir varo i virsu. Mano bliude taip pat su paparciu: turetu but tamsiai zalias, o yra vos ne geltonas biggrin.gif Geltonoji K taip pat turetu but tamsokai zalia, o lapu apacios purpurines.
Valisnerijos ir pas mane pristojusios. Tiesa as bedieviskai skabau. Visai gali but, kad uzdaram bliude joms vasara jau per mazai sviesos buvo; naturalios gi praktiskai negauna. Susidaro ispudis, kad ir taviskei vatu truksta. Siulyciau perkelt i gala uz kriptos ir arciau filtro. Dargi reiktu durduliuka kystelt. Val. saknys stiprios, o kai nera sudo tai ir jauciasi prastai unsure.gif Atzalu irgi nenuskabyk, o tiesiog susodink apvyniojus "bambagysle" aplink mamyte 4u.gif
Valisnerijos (kaip ir ragalapis) augaliukai paprastuciai, bet su charakteriu: nenori ir neauga cool.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 10 09, 11:37)
Valisnerijos (kaip ir ragalapis) augaliukai paprastuciai, bet su charakteriu: nenori ir neauga  cool.gif  drinks_cheers.gif

Gal ne tiek su charakteriu, kiek svieziu akvu augaliukas wink.gif Kaip kriptos ar kokie bolbiciai, microsurumai labiau sena stabilu akvuka megsta g.gif
Atsakyti
Kvyka, maxniom maaaza gabaliuka samanos i paparti kuri Giege skelbimuose vadina Kongo, o is tikruju greiciausiai yra Petropus Windelow. Tik pas mane plaukioja beveik geltonas bigsmile.gif Kaip papartis - gan dekoratyvus ir nereiklus. Netgi saknis jau turi, tai galima sodint! lotuliukas.gif Ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 10 09, 13:01)
Kvyka, maxniom maaaza gabaliuka samanos i paparti kuri Giege skelbimuose vadina Kongo, o is tikruju greiciausiai yra Petropus Windelow. Tik pas mane plaukioja beveik geltonas  bigsmile.gif Kaip papartis - gan dekoratyvus ir nereiklus. Netgi saknis jau turi, tai galima sodint!  lotuliukas.gif  Ka?  bigsmile.gif

man i vieta realiai nieko nereikia biggrin.gif as kaip ir skolinga. Zodz uzprasysiu, kad kada vyriokas mane pro sal tamstos namus praveztu. Uzvesiu gabaleli samanos.

Ale is kazkokio "svecio", lievos sakeles vo koks gumulas susidare. Tik perspeju, kad ten viduj biski siulynio yra blush2.gif Biskii istempiau siulu ir atsibodo.... tinginys biggrin.gif vasaros padariniai.
Papildyta:
p.s. Arvydai, del vatu tu teisus. Tiktai lempa isukta silpna, mazai vatu.. Vasara stiprioji perdege. Tai isukau paprasta tureta pigia taupomaja lempute biggrin.gif Zodziu vasara nemylejau savo bliudo, buvo paliktas likimo valiai biggrin.gif Vakar pakeitus vandenuka tai net krevetes paseriau biggrin.gif po ilgos pertraukos... Ir uzmeciau aki i termometra smile.gif Ar atlieka savo tiesiogine funkcija. +24 smile.gif Liuks biggrin.gif nesugedes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 09 spalio 2015 - 11:23
QUOTE(cile @ 2015 10 08, 22:47)
Viena ji is manes nupirko..situacija panasi - pirkau padeveta 112 ltr akva turguj, bet paskui nusprendziau nerizikuot..o ji kazkam  ne zuviniam ieskojo  bigsmile.gif

blush2.gif Taigi chamekui pirkau, sireką turėjau, augo jis ten karališkai, kol neatėjo jo valanda paskutinė, tai dabar guli pas tėvus palėpėj tas ir laukia kokio gyvio kol sugalvosiu ką in jį įkišt. Aš gi ramiai gyvent negaliu, iš tų kur prie nenormalių biški lotuliukas.gif
Atsakyti