waidoshele, kokia ten samanele su krevetem buvo?
QUOTE(Sandia @ 2015 09 29, 22:11)
waidoshele, kokia ten samanele su krevetem buvo?
taiwan moss
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 30, 09:12)
Vakar visa diena tvarkiau akvariuma. Rezultatas
Pirmajam akvariume siu metu gyvena 3 barbusai (planuoju pirk dar 3) ir 2 ancitrusai. Antrajam gyvena 6 papugeles ir rykliukas.
Pirmajam akvariume siu metu gyvena 3 barbusai (planuoju pirk dar 3) ir 2 ancitrusai. Antrajam gyvena 6 papugeles ir rykliukas.
Nepasakyciau, kad stebuklai Mano nuomone pries tvarkant netgi geriau atrode. (Niu, bet as flioros fanas) Tvarkytam truksta ugio, o vyriskam - smuginio dziungliskumo. Neabejoju, kad galima kai ka sukeist: tarkim kriptu (turbut nemazai ir atliko) perkelt i vyriska (gal bent siek tiek ta kicine nesamone pridengs), o aukstesniu augalu - pas barbusus. Is paprastuciu augaliuku reiktu valisnerijos ir dideles saujos ragalapio. Cia su intencija, kad maziau iranga matytusis. Bet jusu akvai uzstartinti, tai galima ir ko nors blatnesnio bandyt imerkt
Dar del augalu.
Vyriskam deretu sugrupuot augalus i tokius lyg ir gojelius; kur kas geriau atrodo, o auga vienodai. Paivairint fliora tik jau nepakenktu!
Barbusini "paaukstint" galima butu megint kuria nors sakele stacia ismeigus.
--------------------------------
Tai Tavo gupkiu atsaka dab jau tik pas mane teliko?
---------------------------------
Papildomus barbusus (pas Tave ju gali but ir daugiau negu 6) isigyk jau is kito akvo. Del kraujomaisos vengimo. Ir labai rekomenduoju prie sumatriniu priderint keleta mutantiniu!! Tu tokiu zaliu. Jie siaubingai nesutaria, bet ziuret ju "krutvalsius" ajajai kaip linksma
Dab zelmenis esu pazadejes, bet kai kita karta priaugs galesiu uz dar viena laukini sekasa atvezt velgi miniatiuriniu flenciuku
Cile numire Vos atsipersikrauste i Norfa ir uzsilenke O tokia visai nieko simpatiska dalba/krepsininke buvo Uzuojauta sunims (!!!), zuvytems, katems ir kitiems artimiesiems.
P.S. Jei nugirsiu (nemaisyti su nugirtesiu) paskambesiu kada uz Norfos eilitini kuneli ismes
Amzina atilsi duok Viespatie mirusiems ir amzinoji sviesa juos... mur mur mur
Marija, Marija, skaisciausia lelija...
Melskimes: Teve musu kurs esi... Ir neleisk musu gundyti... Ir lai tavo iscius/vaisius... Ir, kad alu pardavinetu nuo sauletekio... Ir, kad nepabrangtu... Ir, kad zmona atleistu jums mano kaltes kaip ir as kartais apsiskaiciuoju... bet tikrai TIKRAI neleisk musu gundyti
------------------
Ne visi musulmonai yra teroristai; bet uz tai visi teroristai yra musulmonai
P.S. Jei nugirsiu (nemaisyti su nugirtesiu) paskambesiu kada uz Norfos eilitini kuneli ismes
Amzina atilsi duok Viespatie mirusiems ir amzinoji sviesa juos... mur mur mur
Marija, Marija, skaisciausia lelija...
Melskimes: Teve musu kurs esi... Ir neleisk musu gundyti... Ir lai tavo iscius/vaisius... Ir, kad alu pardavinetu nuo sauletekio... Ir, kad nepabrangtu... Ir, kad zmona atleistu jums mano kaltes kaip ir as kartais apsiskaiciuoju... bet tikrai TIKRAI neleisk musu gundyti
------------------
Ne visi musulmonai yra teroristai; bet uz tai visi teroristai yra musulmonai
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 30, 14:18)
Nepasakyciau, kad stebuklai Mano nuomone pries tvarkant netgi geriau atrode. (Niu, bet as flioros fanas) Tvarkytam truksta ugio, o vyriskam - smuginio dziungliskumo. Neabejoju, kad galima kai ka sukeist: tarkim kriptu (turbut nemazai ir atliko) perkelt i vyriska (gal bent siek tiek ta kicine nesamone pridengs), o aukstesniu augalu - pas barbusus. Is paprastuciu augaliuku reiktu valisnerijos ir dideles saujos ragalapio. Cia su intencija, kad maziau iranga matytusis. Bet jusu akvai uzstartinti, tai galima ir ko nors blatnesnio bandyt imerkt
Dar del augalu.
Vyriskam deretu sugrupuot augalus i tokius lyg ir gojelius; kur kas geriau atrodo, o auga vienodai. Paivairint fliora tik jau nepakenktu!
Papildomus barbusus (pas Tave ju gali but ir daugiau negu 6) isigyk jau is kito akvo. Del kraujomaisos vengimo. Ir labai rekomenduoju prie sumatriniu priderint keleta mutantiniu!! Tu tokiu zaliu. Jie siaubingai nesutaria, bet ziuret ju "krutvalsius" ajajai kaip linksma
Dab zelmenis esu pazadejes, bet kai kita karta priaugs galesiu uz dar viena laukini sekasa atvezt velgi miniatiuriniu flenciuku
Dar del augalu.
Pirma, pas mane vyrisko akvariumo nebera. Jie abu patapo moteriski is antro akvariumo augalus bijau deti i pirma nes ten gyvena negerosios sraigytes. O siaip miskas man nepatinka, tad labai dziaugiuos sutvarkiusi. Be to ne tik augalus praretinau bet ir isploviau viska, net grunta, o tai buvo smarkiai apkerpeje. Aukstaugiai augalai yra sone, bet juos dejau dar neuzaugusius, tad su laiku issiples. O siaip dabar yra 6 rusys augalu pirmajam, tad manau visai gana.
P.s. gupiju ir kreveciu atsikraciau
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 30, 14:53)
Pirma, pas mane vyrisko akvariumo nebera.
Tik apie sekasa nieko neuzsiminei, bet jei nebera kitu vyru AS dar visai buciau i tema (vos puse tabletes viagros ir vel lyg po armijos!) Laikinai; zinoma; be isipareigojimu ir jokiu te (a+a)elementu
(Visai ir tas vyras tiko)
Kazkaip biski tinginiaujat. Kas kiek laiko akvus prakuopiat?
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 30, 13:33)
Cile numire
O as kiek zinau, ji medu kopinet turetu, jai dabar ne iki zuvu o juolab Arvydu visokiu
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 30, 16:20)
Tik apie sekasa nieko neuzsiminei, bet jei nebera kitu vyru AS dar visai buciau i tema (vos puse tabletes viagros ir vel lyg po armijos!) Laikinai; zinoma; be isipareigojimu ir jokiu te (a+a)elementu
Vyras tai niekur nedingo tik akvariumu prieziura perleido man as savo akva tai daznai kuopiau, o vyras buvo visai apleides. Tad nusprendziau imtis iniciatyvos ir atimt is jo visas akvariumo teises dabar tik seile varvina kaip graziai atrodo akvas
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 30, 16:29)
Vyras tai niekur nedingo tik akvariumu prieziura perleido man as savo akva tai daznai kuopiau, o vyras buvo visai apleides. Tad nusprendziau imtis iniciatyvos ir atimt is jo visas akvariumo teises dabar tik seile varvina kaip graziai atrodo akvas
O as jau peilius pasigalandau tikedamasis, kad konkurentas zuvo nuozmuoje kovoje uz Tevyne Izraeli aba i komandiruote isvaziavo
Tu cia nesigincyk! Vis tiek nieko neirodysi ir dar dziaukis, kad paramos grupe kakint ant Tavo akvuku nepradeda. Kol kas tikrai geriau negu maciau, bet gero tai kaip cia pasakius
Tiesiog jusu akvai visumoj labai grazus (bliudus turiu momeny) tai tokius turint jau reiktu sedevrus kurt, o jus tai tingim, tai bijom, tai vel ruosiames aptingt
IR NEBESIGINCYK!!! . Sakau objektyviai kaip man atrodo . Ar norisi tik liaupsiu? Zinok saikinga kritika kur kas geriau negu ax, ux ox!
Be to jums verkiant reikia fonu. O jie gan brangus. Teks kada nors atsiust vyra pas mane, kad parodyciau kaip buitinem priemonem (t.y. nemokamai ) kulisa pasigamint. Tuo paciu ir saujale flenciuku i Tavo rutu darzeli(-ius) pargabens
QUOTE(Eri` @ 2015 09 30, 16:10)
O as kiek zinau, ji medu kopinet turetu, jai dabar ne iki zuvu o juolab Arvydu visokiu
Nifiga siebie Ale tai kodel as nieko nezinau ir kasryt uodegos plunksneles pasikedenu? Dargi net dantu sepetuka kazkas jubiliejaus proga padovanojo! (Gaila be naudojimosi instrukcijos ir pirkimo/pridavimo cekio)
Medus - jaunimo draugas; tik ismilzius druciai mazina
--------------------------
Tai pala, pala... O naxera as cia 10 metu putojuos, jei vis tiek pats geriausias erotinis idirbis sueina aba svetimiems, aba i kanalizacija O kur dabar pradingo tas mano perspektyvus buckis i zanduka?????? AAA???????
SM programele gali teisetai prabraukyt mano anekdoto blevyzgas, bet kaip nors apmausiu aba siaip suprasit
----------------------------------------
Generolas nutare patikrint husaru istikimybe. Issitrauke melyna nosinaite ir eina pagal rikiuote:
- Apie ka jus, husare, galvojat zvelgdamas i sia zydra skepetaite?
- Zydras Tevynes dangus!
- Melyna Aleksandro veliavos spalva!
- Apie ka jus, porucike Rzevski, galvojat zvelgdamas i sia melyna skepetaite?
- Apie pyzdassss, mano generolesss!
- O kodel apie py...???
- Todel, kad as apie ja visuomet galvojusss!
----------------------------------------
Generolas nutare patikrint husaru istikimybe. Issitrauke melyna nosinaite ir eina pagal rikiuote:
- Apie ka jus, husare, galvojat zvelgdamas i sia zydra skepetaite?
- Zydras Tevynes dangus!
- Melyna Aleksandro veliavos spalva!
- Apie ka jus, porucike Rzevski, galvojat zvelgdamas i sia melyna skepetaite?
- Apie pyzdassss, mano generolesss!
- O kodel apie py...???
- Todel, kad as apie ja visuomet galvojusss!