Pagaliau keletas naujojo 360 ltr. akvos foto:
Kairėje pusėje tarp viduriniojo akmens ir lotoso, turi atsirasti rausvas plotas vietoj plačialapės kriptos. Numatoma spalio mėn. įsodinti raudoną lotosiuką.
Augalai dar tik pradeda atstatyti lapelius į pastovią padėtį-kol kas išsikraipę į visas puses kaip anksčiau augo. Užteko mano ankstesniojo akvos augalų, žalialapes kriptas ir kelis echinodorusus net neįsodinau. Nauji augalai buvo tik alternanthera reineckii mini ir spiralinė valisnerija.
Pirmieji gyventojai buvo ampularijos ir marmuriniai guramiai-šie greit apsiprato ir užsiėmė meilės žaidimais.
Po dienelės į akvą prigužėjo alkana likusioji šaika. Pasirodom naujuosius trispalvius ir deimantinius skaliarus.
Dar naujokaės ir pecilijos, bet jos duodas kaip velniai po peklą, visai nenori pozuoti.
Jau pradeda atsirasti dumbliuko stadija, visi augaliukai dengiasi šydu, lyg baldai dulkėmis.
O DABAR JAU GALITE PRADĖTI KRITIKAVIMO PROCESĄ.
P.S. Jei kam nepatinka akmenys po kelmu, tai jie puikiai laiko jį prispaudę, kad nepakiltų. Tarnauja kelmui inkaru. Ar jie liks ateityje? Manau pasikeitimų bus.
Wow Labai gražu
QUOTE(Daiva R. @ 2015 07 17, 13:16)
Gal kas turit perteklių sraigių Melanijų? Mielai priglausčiau
Aš turiu, galiu duoti
Evora - labai gražu.
QUOTE(kubilina @ 2015 07 18, 09:21)
Aš turiu, galiu duoti
Kaip faina būtų, bet matau jūs Kaune.. Aš iš Vilniaus.
Ačiū už pagyras
Dar prie visko nepripratau. Vaizdas natūroje daug gražesnis. Dabar nepajuntu kaip TV bežiūrėdama ne į ekraną žiūriu, o į akvą. Net nebesuprantu kaip koks detektyvas vyksta.
Didelį akvą verta turėti jau vien dėl žuviukų-kaip įsivaro pulkas skaliarų plaukti per visą akvos ilgį, tai bent vaizdelis. O perlinių guramių tik dabar visas grožis pasirodė.
Geriausia tai platidoram-nakty tokios rali trasos po visą akvą ir dar tokiu greičiu Atsigavo gražuoliai, tai ne ankstesnis džiunglinykas, kad nėr vietos prasibrauti. Aišku po pirmo tokio pasportavimo, teko kelis dar be šaknikių augaliukus vėl sodinti.
Nepatinka tik filtro ir burbuliatoriaus per garsus darbas. Teks dar kažką galvoti.
Dar prie visko nepripratau. Vaizdas natūroje daug gražesnis. Dabar nepajuntu kaip TV bežiūrėdama ne į ekraną žiūriu, o į akvą. Net nebesuprantu kaip koks detektyvas vyksta.
Didelį akvą verta turėti jau vien dėl žuviukų-kaip įsivaro pulkas skaliarų plaukti per visą akvos ilgį, tai bent vaizdelis. O perlinių guramių tik dabar visas grožis pasirodė.
Geriausia tai platidoram-nakty tokios rali trasos po visą akvą ir dar tokiu greičiu Atsigavo gražuoliai, tai ne ankstesnis džiunglinykas, kad nėr vietos prasibrauti. Aišku po pirmo tokio pasportavimo, teko kelis dar be šaknikių augaliukus vėl sodinti.
Nepatinka tik filtro ir burbuliatoriaus per garsus darbas. Teks dar kažką galvoti.
Gražu
Aš irgi laukiu naujo bliūdo . Tik žymiai didesnio nesidariau, tik šiek tiek.
Nusipirkau porą skaliarų. Viskas buvo gerai. Šiandien abu negyvi .
QUOTE(Dilma @ 2015 07 18, 16:54)
Gražu
Nu, tau ir prasidėjo nesėkmių ruožas. Visai kaip man-viskas beveik 2 metus čiki, o po to liūdnos mišios. Užjaučiu. Palauk naujo bliūdo ir bandyk vėl skaliarus pirkti.
Pas mane dabar 6 trispalviai, bet kažkokie labai pikčiurnos, dar tokių peštukų neturėjau. Ir 5 deimantiniai-labai gražiai mėlynam fone atrodo ir tarp trispalvių puikiai kontrastuoja. Gal ir per daug, bet jau pasimokiau, kad netekčių būna. Iki užaugs tikrai kokie keli neišgyvens.
Sveiki, ieškau krevetės Kaune už simbolinę kainą arba didelį ačiū
Ačiū KUBILINAI už Melanijas Jau apsigyveno mano akvariumuose
Sveikos,
aš niekaip nesusitvarkau su dumbliais. Po restarto buvo kurį laiką gražu, kol neįstatėm antros lempos. Po kelių dienų ir pradėjo juoduot augalų lapai. Visos viršūnės , kurios buvo ataugę nujuodijo, parudavo. O echinodoroso lapai rudom dėmėm eina. Nesuprantu, ar čia lempą nuimt, kiek skaičiau, kad raudonos šviesos skatina dumblių augimą. Gal matysis kažkiek:
aš niekaip nesusitvarkau su dumbliais. Po restarto buvo kurį laiką gražu, kol neįstatėm antros lempos. Po kelių dienų ir pradėjo juoduot augalų lapai. Visos viršūnės , kurios buvo ataugę nujuodijo, parudavo. O echinodoroso lapai rudom dėmėm eina. Nesuprantu, ar čia lempą nuimt, kiek skaičiau, kad raudonos šviesos skatina dumblių augimą. Gal matysis kažkiek:
Sveiki, kas yra Nano sakos? Dirbtines kazkokios?
QUOTE(kas cia @ 2015 07 23, 23:09)
Sveiki, kas yra Nano sakos? Dirbtines kazkokios?
Ne dirbtinės, o smulkesnės šakos tinkančios Nano akvariumams (tiems kvadratiniams kubams)...