QUOTE(ramashka.s @ 2015 09 20, 14:00)
Dar toks klausimas zinovams, mano augalu lapai kazkokie visi per sviesus pagal mane, salotiniai kazkokie, netgi anubio naujai isleisti sviesus, paskui lygtai patamseja. Ar cia gelezies trukumas? siaip trasas pilu kompleksines mikro, bet jei dar dapilinet tos gelezies tai reik spec pirkt ar tiktu is vaistines? ir kiek jos dozuoti litrui?
gal kas pasidalintu savo trasu receptais? kadangi dar per 2 metus su dumbliais jokiais nesusiduriau noriu labiau paeksperimentuoti trasom.
Noriu stiprint apsvietima, ar kas bandete detis prozektorius saltai baltus led? Dabar pas mane sviecia 30w power glo ir 3w cold white led virs augalu papildomai, lygtai viskas auga, akvo ilgis110,plotis30,aukstis40. Galvoju pasibandyt pakabint kokius 5 led prozektorius po 10w saltai baltos spalvos, arba 3 baltus ir 2 rgb. Ar kas bandet toki varianta ar visgi geriau is cree led lempa darytis?
apie tokius kalbu
http://www.aliexpres...2278082345.html
Cia jau buta nemazai diskusiju apie apsvietima (tame tarpe ir LED), bet vieningos nuomones neradom
Tsant reikia bandyt, nes kol kas nelabai aisku kaip ta naujove veikia. Reklamoj grazu, bet praktika ir reklama vaziuoja skirtingais begiais
P.S. Pirmam puslapy turbut yra kazkas apie apsvietima ir cheminiu komponentu trukumus. Esme tokia, kad reik kuo daugiau visokio sudo i akva pripilt ir labai greit nusibaigs tas galvos skausmas
---------------------
Sianat betikrindamas ar lasiniai saldytuve neprarugo prisiminiau sena, bet pamirsta triuka ir uzdegiau akviuky sviesas. Ajajai ko tik pas mane nera!!
Zuvims aisku stresas, ale greit atsigavo kai isvydo kiek ant stiklo grazaus maistelio priropojo. O tie (kas spejo) F-1 greiciu nese muila atgal i gimtaji grunta