QUOTE(arvydas. @ 2015 09 19, 08:33)
Syryt nustatem, kad musu akvo "kirmeles" gyvena itin spartietiskai
Buvau sakes (ir ne karta), kad jei MP namuose - as zuvu neseriu.
(Niu kitaip susimaiso ir galim 3 kart per pati ramadana pasert). O issiaiskinom, kad jin irgi neseria jei uzdegtos sviesos! Kadangi 2 kartus (is 3) sviesas uzdegu as, tai skias musu gyviai ko nors valgomo gaudavo tik kas trecia diena
Dargi su atskirom pasniko dienom!
Uz tai visi sveiki, nenutuke ir uzsigrudine!!
Neturi ko est, tai dauginas kaip pasiute
Vargšiukai tavo akvos gyventojai-žydai prie vokiečio ir tai geriau gyveno.
Bet....iš kitos pusės pažiūrėjus, visai gerai, kad neperšėrėt. Po atostogų, beveik ar ne 7? savaičių nešėrimo (nes šeimininkas kažkur išgaravo lyg kamparas), toks badmiriavimo režimas visai pasiteisino. Priešingai, jei būtumėt bandę atpenėti, palepinti ir paskutinieji išlikę mochikanai būtų pilvais į viršų išplaukę.
--------------------------------
Aš vakar nutariau patapti labai gailestinga-rūpestinga akvos šeimininke. Ir dar gerai pavakariuky numigus prie TV, apie 00.30 šiandienos. Norėjau pagauti
trispalvę peciliją, kurios pilvas jau didesnis už ją pačią. Gaudžiau, gaudžiau, augalus aplamdžiau, bet nepagavau nors ir sumažėjusiam džiunglinyke. Prisipyliau dvilitriaką vandens, paleidau plūduriuoti į akvą ir nuėjau miegučio. Nusprendžiau, kad ryte susigaudyti išlikusius mažiukus bus lengviau. Jie lempas įjungus, sulekia paviršiuje šildytis-greit pačiupti įmanoma.
Bet deja...
dar nesuliesėjusi plaukioja ir nėr ką gaudyti. O tokia besprogstanti bombikė buvo.
Nereik man tų peciliukų-blusiukų, bet va gaila palikt skaliaram supust. Tai gal dar pabūsiu gailestingaja samariete. Jei nepamiršiu...