Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(waidoshele @ 2015 09 17, 11:16)
Pas mane irgi tokiu mazu taskeliu yra. Tokie kieti kaip sraiges namelis.  Tai as manau kad jos yra sraigiu kiausineliai. Tik neapsisprendziu kuriu,nes turiu 3 rusis.

Ir nejuda tie taskeliai? blink.gif Kazka judvi cia gero uzsiveiset! lotuliukas.gif O kokios Tavo sraiges?? Ampuliarkiu detys aiskios ir butinai virs vandens, kitu - dazniausiai kaip zele gabaliukas ir prilipdytas ant augalo ar bent jau akmens. Bet kuriuo atveju sraiges teliuojasi ne po viena ikriuka, o porcijom. Tik melaniju ikru vobsce niekas nemate todel manoma, kad jos gyvavedes; bet gal ju detys grunte itin gerai pasleptos? Nebent jusuose galetu buti kokiu nors keistu sraigiu jau issirites mailius, bet tada jis turetu judet ir netgi but gan aktyvus g.gif
Ir Tu, Waida, paziek i ta tvariu per lupa! Paskum duokit zinot kas matysis 4u.gif
Atsakyti
man windelow paparciai nera pluduriuojantys, jie kazkiek skesta. As savuosius nesodinau, mano yra priristi prie sakos ir puikiausiai sau gyvena ir dauginasi. Gal Arvydai gali savu nuotrauka imest?
Arvydai Jus is Vilniaus gal? Mielai apsikesciau vienu savo windelow i viena Jusu nezinoma.

mielai priimciau gupiju i savo mazesni bliuda. Tik kur gyvena Jusu mailiukai? Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(ramashka.s @ 2015 09 17, 13:54)
man windelow paparciai nera pluduriuojantys, jie kazkiek skesta. As savuosius nesodinau, mano yra priristi prie sakos ir puikiausiai sau gyvena ir dauginasi. Gal Arvydai gali savu nuotrauka imest?
Arvydai Jus is Vilniaus gal? Mielai apsikesciau vienu savo windelow i viena Jusu nezinoma.
mielai priimciau gupiju i savo mazesni bliuda. Tik kur gyvena Jusu mailiukai? Vilniuje?

Visi kruti (ir nelabai rimti wub.gif ) dalykai spendziami Kaune, o jau tik paskui per Lentvari i Lenkija nuvaziuoja drinks_cheers.gif
P.S. Jau sakiau, kad nuotraukos kelt i SM nesigauna schmoll.gif Ir nors kuola ant momenelio tasyk blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 17, 15:40)
P.S. Jau sakiau, kad nuotraukos kelt i SM nesigauna  schmoll.gif  Ir nors kuola ant momenelio tasyk  blink.gif  biggrin.gif

Aš foto keliu per radikal.ru Pamokinti???
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 17, 15:57)
Aš foto keliu per radikal.ru Pamokinti???

Jo, jo! Jooo! Gerai!! Atvaziuok i garaza. (Spek ar trecia butum)? Treniruosimes bigsmile.gif
---------
Mane mokyt jau beviltiska. Ka moku tai moku, bet daugiau... doh.gif Vis svarstau ar Arvydeli bus pigiau sudegint, Gange paskandint ar po lapais uzkast? g.gif Is esmes labai didelio skirtumo kaip ir nera. Bet vat jei "pakastumet po diiiiiyyyyiiidele alaus bacaka"... thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 17, 12:48)
Ir nejuda tie taskeliai?  blink.gif  Kazka judvi cia gero uzsiveiset!  lotuliukas.gif  O kokios Tavo sraiges?? Ampuliarkiu detys aiskios ir butinai virs vandens, kitu - dazniausiai kaip zele gabaliukas ir prilipdytas ant augalo ar bent jau akmens. Bet kuriuo atveju sraiges teliuojasi ne po viena ikriuka, o porcijom. Tik melaniju ikru vobsce niekas nemate todel manoma, kad jos gyvavedes; bet gal ju detys grunte itin gerai pasleptos? Nebent jusuose galetu buti kokiu nors keistu sraigiu jau issirites mailius, bet tada jis turetu judet ir netgi but gan aktyvus g.gif
Ir Tu, Waida, paziek i ta tvariu per lupa! Paskum duokit zinot kas matysis  4u.gif

As turiu melanijas,neritinas ir kazkokias labai mazas sraigytes. Taskeliai tikrai nejuda.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 17, 17:14)
Mane mokyt jau beviltiska.

O į kompą moki įkelt foto?
Atsakyti
Waidoshele, gal Tu gali foto padaryt? Man šiuo metu nėra kaip ir čia įkelt irgi nemoku biggrin.gif Pažiūrėjus foto paliūdysiu ar mano tokie smile.gif Nes niekas nejuda, jokių ūsų ir pan. ir lupa nieko nerodo - balta kiek pailgesnį tašką ir VSIO biggrin.gif Tai kokį biesą mes čia abi auginam?????? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 09 17, 16:31)
As turiu melanijas,neritinas ir kazkokias labai mazas sraigytes. Taskeliai tikrai nejuda.

pas tave tai labai gali būt neritinų kiaušiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 09 17, 18:22)
O į kompą moki įkelt foto?

Tik palikuonys moka. Bet kol ju prisiprasai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Pasikuičiau Google - pas mane tikrai Neritinų kiaušiniai.. Akve trys plaukioja, bet jei jos man taip lipins akvos stikla ar akmenis... keliaus į žydras platumas doh.gif nes neina nugramdyt tų kiaušinių, o kaip rašo, jie gėlam vandenyje neišsirita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisha7: 17 rugsėjo 2015 - 21:22
taip taip,jos viską aplipina,ir stiklus,ir dekoracijas,aš neturėjus,bet daug atsiliepimų skaičius
Atsakyti